Äge.
Märtsi offtopic
Collapse
X
-
-
-
-
-
Re: Märtsi offtopic
BTC ostmine ei ole midagi nii "pain in the ass". Leiad usaldusväärse kaupleja nt. localbitcoins kaudu ja teed ülekande ja voila! Võtab natuke aega ja üle ei tohi lastud saada :DAlgselt postitas overbet Vaata postitustBitcoini müüb keegi? Tahaks SWCs mängida veits, aga see ostmine tundub nii pain in the ass olevat.
Comment
-
Naah, mingi kamm on nende saitidega, igale poole vaja oma dokumente üles laadida ja siis läheb veel aega või pannakse kuskile listi jne, besides seal localbitcoinis rõvedad juudid. Ma tahaks lihtsalt kellelegi skrilli usd saata ja ta saadab btc mulle, võin veits peale ka maksta.
Comment
-
Palju sul vaja oleks? Muidu inimesi, kes BTC-sid müüvad on pääris palju. Võid HV-sse vaadata. Sealt saad üsna kindlasti.Algselt postitas overbet Vaata postitustNaah, mingi kamm on nende saitidega, igale poole vaja oma dokumente üles laadida ja siis läheb veel aega või pannakse kuskile listi jne, besides seal localbitcoinis rõvedad juudid. Ma tahaks lihtsalt kellelegi skrilli usd saata ja ta saadab btc mulle, võin veits peale ka maksta.
Comment
-
USA strikes again. 4 menti askeldavad ühe kallal. Kuulda on tazer ja kohe otsa 5-6 lasku lamavale vennale selga.
//backstoori peaks olema midagi sellist, et see kodutu ööbis seal telgis, mis videopildis on näha. LAPD tuli neid vist minema ajama ja edasi kulmineerus asi nii.
Last edited by VisaHing; 03.03.15, 19:38.
Comment
-
Mingi 0,5-1 oleks ok.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustPalju sul vaja oleks? Muidu inimesi, kes BTC-sid müüvad on pääris palju. Võid HV-sse vaadata. Sealt saad üsna kindlasti.
Comment
-
Päris haige :/Algselt postitas VisaHing Vaata postitusthttps://www.facebook.com/video.php?v=468584923295075
USA strikes again. 4 menti askeldavad ühe kallal. Kuulda on tazer ja kohe otsa 5-6 lasku lamavale vennale selga.
//backstoori peaks olema midagi sellist, et see kodutu ööbis seal telgis, mis videopildis on näha. LAPD tuli neid vist minema ajama ja edasi kulmineerus asi nii.
http://revolution-news.com/los-angel...ing-of-africa/
Comment
-
miks haige? Loogiline, et saad kuuli kui mendi relva ära võtad. Arusaadav et sitt elu, elad tänaval ja mendid kiusavad, aga sellise lolluse eest saadki surma kui korraks katus lendu läheb. Esimeses videos on ju kuulda kui mendid karjuvad midagi relvast. " his is going for a gun " või " he has a gun " vms. Ühiskonnas üldse mingi eriline viha mentide vastu, eriti Ameerikas. Viimaste intsidenti juures võib-olla mõistetav, aga juba kõvasti üle piiri läinud.
Comment
Comment