*** Movembri OFFTOPIC ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dnbftw
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1808

Re: *** Movembri OFFTOPIC ***

Kole raske on ikka kõigile meelejärgi olla - et kas nüüd postitada juurde või paluda rankalt paaripäevast pokkeridieeti(jõledasti oleks vaja tegelikult volüümi anda ja boonust treida). Kõige mõistlikum oleks vast vote teha, aga mõtlen veel. Igasugused hate meilid, gifid, laulud ja luuletused on postkasti teretulnud. Võib obv ka homme ahju all kokku saada ja teineteisele molli sõita keset final tablet. Igatahes, kõik toredad sellid lennake homme Triobet Live Freerollile Tartu, kuuldavasti pidi päris mitu vallalist neiukest platsis olema.

edit: Btw, kõige lihtsam viis trollist vabaneda on järgida põhimõtet: "Dont feed the f'ing troll". Aga siinsed metagamerid vist ei taju noodivõtit absull.
    Last edited by Dnbftw; 11.11.14, 00:01.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Dnbftw, kas sa oma andmesisestuse probleemi said ära lahendatud?

Comment

• Dnbftw
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1808

Kuna tööpakkuja on naissoost isik siis on asjalood veidi keerulisemad. Põhimõtteliselt sobis see .pdf variant, siis jälle ei sobinud ja mõtles, et pusib ise need 2000 tundi ära andmetega. Siis sõimas, et ma midagi ei teinud(sest ometigi uue lahenduse välja mõtlemine ei ole mingigi kasulik tegevus). Siis läksin kalale, edasi tulin kalalt, sest räigelt oli minu abi vaja aia püsti panemisel. Obv vaadati pahaselt, et kala ei saanud, sest esimest korda merikat püüdma minnes peaks tunni ajaga obv 70kend kilo välja tirima. Aia püsti panemisel vahtisin obv niisama pealt(traa oleks võinud kalale ju jääda????), siis võtsin trelli meeste käest ära ja laksasime aia 30 mintsaga püsti. Aeg oli kodupoole nahhui tõmmata ja siis nagu öeldi, et detsis tagasi ja hakkan neid .pdfe skänneerima. Ühesõnaga. Jep. Mida me mehed küll ilma naisteta teeks? Fakking 100 korda ratsionaalsemalt saaks aega kasutada.

Nüüd mõtlen siin, et peaks vist pokkerivideo tegema mängust. Muidu ei biidi. Fking fishimeri on küll aga ei biidi, video aitab. Ma olen surmkindel!

Unustasin mainida, et tööpakkuja on ämm, seega igasugune persesaatmine on välistatud.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Imo on ka oma ema pikalt saatmine lihtsam, kui ämma puhul.

Comment

• Dnbftw
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1808

Ei noh, enda ema võin ma vabalt sinna saata kust ma ise kah tulin ja ei teki mingeid probleeme. Asja võetakse huumoriga ja üks päev tullakse lambist poole tööpäeva pealt koju ja öeldakse, et lasti töölt lahti. 2 tundi hiljem sain teada kust mu trolligeenid pärit. Kurat kus oskab ikka näo mul täis valetada.

Üritasin ennist naist magama panna aga mul ei jäänud suu vait, mõlemad ei saanud magada. Lampi koitis mõte mingi chatroom käima tõmmata, et A&A minust rahu saaks lõpuks. Ikka üritan kõigiga läbi saada ja kompromissi leida. Mis arvate kamraadid?

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

2014. aastal on chatroomi käima tõmbamine põhimõtteliselt võimatu. Samas #armastusesaalis kohtab aeg-ajalt ikka mõnusaid trolle, kellega möliseda.

Comment

• Dnbftw
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1808

Ega ei peagi 24/7 jooksma, kui vaja saab sinna ümber lihtsalt emigreeruda. Vahel lihtsalt tahaks midagi öelda aga tundub, et pole postitamist väärt. Ses suhtes ruumi tekitaks mingi minutiga, edasine oleks siis juba pokkeribonerite valik, et kas tulla or not.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

"pokkeriboneritel" on olnud vähemalt kaks jutukat, mis on juba ammuilma välja surnud. Sellise väikese jutuka kohta oli omal ajal esimeses päris aktiivne seltskond.

E; DrRanka vms. oli seal mingi aeg vist lausa kõige aktiivsem.
                  Last edited by Potsataja; 11.11.14, 01:20.

Comment

• Dnbftw
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 1808

Ses suhtes mind ei huvita see, kas see sureb välja or not. Küsimus on kas teha see praegu ja nautida hetke kuniks see veel võimalik on? Aga kui huvi leige siis jääb ära.

Kuradi, ema mul lasteaia töötaja. Rääkis, et rühmas paar mürsikut kellest jagu ei saa. Pakkisin talle hommikuks poksikoti, kindad ja peakaitsme kaasa. Tüübid pidavat üksteisele(lapsed siis) seal molli virutama, las taovad parem seda :D

Awsome tümps, vokaali võiks ära eraldada obv
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ei noh, kui ranka on mractive siis ma ei kaoks sealt kuskile. Lihtsalt ülimalt karismaatiline isik kellega vestlemast loobumine oleks mingi 11s surmapatt vä?

6max nitid = fr loose regid? A higha nit callib 2streeti, wtf lihtsalt :D
                    Last edited by Dnbftw; 11.11.14, 01:32.

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Ma juba kartsin, et see teine video on kadunud.

Comment

• Dnbftw
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1808

Melbourne shuffle kõva asi jaa. Ja näed, twerkimine leiutati juba 2007 tegelikult. Kle kaugel sa elad, võiks vahel koos potsatada veits?

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Ma ei suhtle irl põhimõtteliselt kellegiga ja seda ka täis peaga. Üks taibu helistas mulle eile ja mõned päevad varem kokku mingi 50 korda ja siis ilmus ukse taha. Temaga ma isegi suhtlesin, kuna tunnen teda ligi 30 aastat, kuigi sisimas tahaks talle lõuga anda nagu 15 aastat tagasi.

Comment

• Dnbftw
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1808

Aga pange teineteisele lõuga ära ja olge sõbrad edasi. Ise sama nippi noorena kasutanud ja kurat kus voolisid kenad suhted välja lõppude-lõpuks. Isegi tolle eidega hakkasin 2 aastat hiljem käima kui olin talle vett pähe valanud seal kuradi Kosmoses, mis teha - esmamulje paneb kõik paika. Aga kuradi igav eit oli, üle 2 kuu ära ei kannatanud :D

Comment

• Fabulous
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 2674

Dnbftw, ära võta seda südamesse, aga tee endale mõttekaaslastega Skype grupp vms kus te saate huvipakkuvaid teemasid arutada. Eesmärk on iseenesest tore ja üllas, et proovid foorumis mingisugust aktiivsust luua, aga reaalsus on see, et su postitustel pole tihtilugu mitte mingit reaalset väärtust ja sisu ning seetõttu tekitavad need pigem negatiivseid emotsioone. Võiks siiski rõhuda kvaliteedile, mitte kvantiteedile.

Comment

• Dnbftw
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 1808

Kahju, et nii negatiivselt mõjun. Vabandust, et OT-d risustan. Paugutan siis oma päevikus edasi, seal vast ei sega kedagi? :)

Ausalt öeldes ma tunnetasin seda ette, et viskan vindi üle teil. Mis teha, lähen taaskord poen enda urgu ja õpin vigadest. Ma ei tea miks, aga meeldib ülepushida kõike :(

edit: FAKKING POKKERIHAI NÜÜD. :D

Potsataja, jätkame minu päevikus? :D
                                Last edited by Dnbftw; 11.11.14, 02:27.

Comment

Working...