Moded teavad, kes mind nö. ära sildistas ja 90%+ tõenäosusega on selle isiku näol tegu naisepeksjaga. Vähem või rohkem fiktiivse Jeesuse sõnadele vastupidiselt on alati eriti aktiivsed need isikud, kes peaks nii esimese, kui ka viimase kivi viskamisest kõrvale jääma.
Moded teavad, kes mind nö. ära sildistas ja 90%+ tõenäosusega on selle isiku näol tegu naisepeksjaga. Vähem või rohkem fiktiivse Jeesuse sõnadele vastupidiselt on alati eriti aktiivsed need isikud, kes peaks nii esimese, kui ka viimase kivi viskamisest kõrvale jääma.
sry aga ma väga pihta ei saanud, mida öelda tahad. kui seda, et ma su nime alla "Geneetiline naisepeksja" olen pannud, siis siin sa eksid :).
Mis kamm 888 ühendusega on viimasel ajal? Kipub nässus olema see värk natuke liiga tihti.
praegu jälle iga 10sec tagant reconnectib - pingides näitab "request timed out"
EDIT: vaatasin 2+2 vastavat teemat ja confirmed urgas tundub olevat kahjuks...
Mis kamm 888 ühendusega on viimasel ajal? Kipub nässus olema see värk natuke liiga tihti.
praegu jälle iga 10sec tagant reconnectib - pingides näitab "request timed out"
EDIT: vaatasin 2+2 vastavat teemat ja confirmed urgas tundub olevat kahjuks...
Jep, viimane näda on ühendus väga FUCKED olnud. Tunnen sng-mtt mängijatele kaasa.
Hea on see, et kui sait "taaskord käivitub", siis lauad on vääääga vaalased (enamus rexe ei viitsi clientit käima lükata, vaid grindivad mõnel teisel saidil).
Rohkem ja tihedamini sööma. IMO on kaalus juurdevõtmine overrated anyway. Mis põhjusel sa kreatiini ainult trenni päeval võtad ja palju ja mis trenni sa teed?
Rohkem ja tihedamini sööma. IMO on kaalus juurdevõtmine overrated anyway. Mis põhjusel sa kreatiini ainult trenni päeval võtad ja palju ja mis trenni sa teed?
ülepäeva , kreatiini trennipäeval sellepärast et annab paugu lisa energiat ja saan kohe mitu kilo juurde visata
keha on ilusamaks küll läinud , aga käed on täiesti nuudlid küll , selline tunne on et saan 70kg peale alles suveks :D
Comment