*** SEPTEMBRI OFFTOPIC - tERE kOOL! ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tiigrikutsu
    Grinder
    • Oct 2011
    • 522

Re: *** SEPTEMBRI OFFTOPIC - tERE kOOL! ***

Mängige suur hunnik suure buiy-in´ga neid ja kui kaotate, siis kaevake kohtusse kuna reeglid on eksitavad. Pole random. :D

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
      Heh njaa aga kas siis reklaam natuke eksitav pole? '' Each Spin & Go has a randomly assigned prize pool, and gives you the chance to win up to $30,000 in minutes ''

Ilmselgelt random prizepool see pole vaid kindla tõenäosusega on see siis. prrr.. njah :D oligi liiga hea et olla tõsi. Bingo loto meets poker.
      Ma ei tea millist randomit sina mõtled (kui pead silmas midagi sellist, et näiteks iga $1 mängu alguses randitakse prizepooliks mingi naturaalarv vahemikus $2-$10000 siis ma ei viitsi isegi seletama hakata miks PS iial midagi sellist ei teeks) aga konkreetsel juhul on tegemist weighted randomiga. Oletame, et hulgas on kokku 100000 liiget, igal ühel neist on mingi väärtus ja see kui palju mingit väärtust nende liikmete seas esineb on kindlaks määratud (nt. $2 väärtusega liikmeid 75.757% koguhulgast, $4 väärt liikmeid 14.924%, jne). Iga mängu alguses võetakse selle 100000 seast täiesti juhuslikult üks liige ja nii saadaksegi prizepool.

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
        Ma ei tea millist randomit sina mõtled (kui pead silmas midagi sellist, et näiteks iga $1 mängu alguses randitakse prizepooliks mingi naturaalarv vahemikus $2-$10000 siis ma ei viitsi isegi seletama hakata miks PS iial midagi sellist ei teeks) aga konkreetsel juhul on tegemist weighted randomiga. Oletame, et hulgas on kokku 100000 liiget, igal ühel neist on mingi väärtus ja see kui palju mingit väärtust nende liikmete seas esineb on kindlaks määratud (nt. $2 väärtusega liikmeid 75.757% koguhulgast, $4 väärt liikmeid 14.924%, jne). Iga mängu alguses võetakse selle 100000 seast täiesti juhuslikult üks liige ja nii saadaksegi prizepool.
        Arusaadav jah, miks pole see random mida mina välja lugesin. Muidu ei teeniks nad midagi sealt vaid kaotaksid metsikult. Aga siiski fun fun fun.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
          Arusaadav jah, miks pole see random mida mina välja lugesin. Muidu ei teeniks nad midagi sealt vaid kaotaksid metsikult.
          ty

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

lollus on tõesti piiritu

Comment

• TaistoJ
              Grinder
              • Aug 2010
              • 787

Imo bingo loto pole ka random. Kuradi numbritega keradel on ju hoopis kindel tõenäosus, kui tihti kindel number tuleb. conf. rigged.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...