*** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ints
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1216

Re: *** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***

enamvähem jaanuari kuu see aasta

Comment

• TaistoJ
      Grinder
      • Aug 2010
      • 787

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
      maikuus. Ja eeldusel, et 30EAP täidetud.
      I disagree

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

maikuus. Ja eeldusel, et 30EAP täidetud.
        This
        Ja sees peaks olema ka klausel, et loengutes peab ka ikka kohal käima (väga raske kontrollida tho).

Nt. sellel sügissemestril võtsin 52EAP ja kooliga läks veidi raskeks ainult oktoobri lõpus, novembri alguses kui tehakse vaheeksameid, detsembri lõpus korraks ja siis jaanuari alguses korraks kui sess oli. Kogu selle aja jooksul mängisin iga kuu 150-180h pokkerit (ma mängin veel ka hypereid mis tähendab seda, et ajaliselt on raskem volüümi anda kui SH või FR) ja 200h tuleks ka ilmselt ära kui iga päev mõttetult kaua Redditis ei istuks. Samas omasin ka muud elu peale kooli ja pokkeri ning jõudsin ka iga nädal üks kuni mitu korda sõpradega õhtul väljas käia. Asja konks on aga see, et ma käisin loengutes minimaalselt ja õppisin eksamiteks kõik asjad iseseisvalt või seminaride/praktikumide põhjal. Kui oleksin ka pidanud loengutes kohal käima siis ilmselt pokkerit poleks nii palju mängida jõudnud või oleks pidanud hakkama sotsiaalset elu ohverdama.
        Samas 30EAP ja 200h pokkerit on isegi sessikuu ajal täiesti easymode teha kui ei pea loengutes käima vaid nädalas on paar seminari/praktiumi ning ülejäänud asjad õpid siis ära kui tahad. Kõik on lihtsalt ajakasutuses ning enesedistsipliinis kinni.

Muide, kellel ajakasutusega probleeme on, soovitan seda TEDx esitust vaadata. Vähemalt ma ise olen sellest nii mõndagi optimaalse ajakasutuse kohta õppinud ja kuidas õppimisele läheneda:

Comment

• TaistoJ
          Grinder
          • Aug 2010
          • 787

k

Comment

• karupoeg
            Pokkerihai
            • Jun 2012
            • 3823

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
            I disagree
            Järelikult pakud hoopis diili 2:1, et teed kuus 200h. Sellisel juhul võid ka ükskõik mis kuu teha, aga eeldus on see, et semestri lõpus on 30 EAP käes. Muidu on see "kooli kõrvalt" mõttetu jutt ja ebaoluline.
            Last edited by karupoeg; 03.02.14, 15:36.

Comment

• TaistoJ
              Grinder
              • Aug 2010
              • 787

Pigem valuet annab see, et pole neverever üle 150h mänginud ja viimased kuud on alla 20h. Kooli ma ei quitiks anyway, aga sessi aega ka nahka ei pane. Eeldasin et sinu pakkumine naljaga anyway ja see tõsine jutt mis järgi tuli oli liiga serios, et mitte naerda.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                Pigem valuet annab see, et pole neverever üle 150h mänginud ja viimased kuud on alla 20h. Kooli ma ei quitiks anyway, aga sessi aega ka nahka ei pane. Eeldasin et sinu pakkumine naljaga anyway ja see tõsine jutt mis järgi tuli oli liiga serios, et mitte naerda.
                no siis nii ütlegi

Aga jea, pigem naljaga jah, sest minu burgeriraha vaevalt kuigi vajalik on.

Comment

• valustyng
                  Õpihimuline Mängur
                  • Apr 2009
                  • 450

uus kuu pole?

Comment

• TaistoJ
                    Grinder
                    • Aug 2010
                    • 787

no siis nii ütlegi

Aga jea, pigem naljaga jah, sest minu burgeriraha vaevalt kuigi vajalik on.
                    Algselt märkisin 120h ära vms, aga vahetpole.

Kümpa eest social life'i ei ohverdaks jah, aga tsirkust on ikka vaja

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Ennast hoiaks siuke bet miski kerge pinge all vast ja mäng läheks halvemaks, pigem vaikselt üritaks improveda mitte suure mürtsuga.

Comment

• muttaja
                        Pokkerihai
                        • Dec 2010
                        • 1965

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                        This
                        Ja sees peaks olema ka klausel, et loengutes peab ka ikka kohal käima (väga raske kontrollida tho).

Nt. sellel sügissemestril võtsin 52EAP ja kooliga läks veidi raskeks ainult oktoobri lõpus, novembri alguses kui tehakse vaheeksameid, detsembri lõpus korraks ja siis jaanuari alguses korraks kui sess oli. Kogu selle aja jooksul mängisin iga kuu 150-180h pokkerit (ma mängin veel ka hypereid mis tähendab seda, et ajaliselt on raskem volüümi anda kui SH või FR) ja 200h tuleks ka ilmselt ära kui iga päev mõttetult kaua Redditis ei istuks. Samas omasin ka muud elu peale kooli ja pokkeri ning jõudsin ka iga nädal üks kuni mitu korda sõpradega õhtul väljas käia. Asja konks on aga see, et ma käisin loengutes minimaalselt ja õppisin eksamiteks kõik asjad iseseisvalt või seminaride/praktikumide põhjal. Kui oleksin ka pidanud loengutes kohal käima siis ilmselt pokkerit poleks nii palju mängida jõudnud või oleks pidanud hakkama sotsiaalset elu ohverdama.
                        Samas 30EAP ja 200h pokkerit on isegi sessikuu ajal täiesti easymode teha kui ei pea loengutes käima vaid nädalas on paar seminari/praktiumi ning ülejäänud asjad õpid siis ära kui tahad. Kõik on lihtsalt ajakasutuses ning enesedistsipliinis kinni.

Muide, kellel ajakasutusega probleeme on, soovitan seda TEDx esitust vaadata. Vähemalt ma ise olen sellest nii mõndagi optimaalse ajakasutuse kohta õppinud ja kuidas õppimisele läheneda:
                        Ulme. Või noh, vb on erinevad arusaamad sellest, mis on kerge ja mis mitte.

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Algselt postitas muttaja Vaata postitust
                          Ulme. Või noh, vb on erinevad arusaamad sellest, mis on kerge ja mis mitte.
                          Võib tunduda jah üsna pikk aeg kui mõtled, et iga päev 6 tundi ja 40 minutit mängida, aga reaalsuses teen ma nii et näiteks hommikul üles tulles 1-2h sess, koolis pauside ajal paarikümneminutiline sess, enne trenni/väljaminekut/õppimise vahepeal lühike sess, jne. Niimodi päeva peale ära jaotades tulebki lõpuks ikka üsna arvestatav mängitud tundide arv kokku. Samas ma mõistan, et see ei töötaks teistes formaatides kui see mida mina mängin, sest nt. tuleb oodata et lauda üldse istuma saada ja täitsa igal hetkel ei saa ära lõpetada kui sess juba käib.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Kas praegusel Bitcoini ajastul kanepit ei ole hea kodus kasvatama hakata? Legendide järgi jäädi tihti vahele, sest mingid lambid pidid pidevalt põlema ja elektriarved olid suured, aga tänapäeval hea vabandus kui loomamoodi elektrit tarbid - mul magamistoas graafikakaardid kaevandavad Bitcoine :)

Comment

• overbet
                              Pokkerihai
                              • Sep 2010
                              • 1620

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Kas praegusel Bitcoini ajastul kanepit ei ole hea kodus kasvatama hakata? Legendide järgi jäädi tihti vahele, sest mingid lambid pidid pidevalt põlema ja elektriarved olid suured, aga tänapäeval hea vabandus kui loomamoodi elektrit tarbid - mul magamistoas graafikakaardid kaevandavad Bitcoine :)
                              [x] games are dead

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Miks need kaardid sellist haisu ajavad, küsitakse vastu.

Comment

Working...