*** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: *** Jaanuari Offtopic: Anekdoodite kuu ***

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
    Pult jääb ju smaks? Puldist tagapool vaevalt mingit uuemat riistvara tuleb, juba hetkel on nii Elioni digiboks kui ka ruuter üle mõistuse kallid.
    Nü üldjuhul võetakse ikka vastu see 2 aastane tähtajaline kohustus ja saadakse tasuta seadmed + paigaldus.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
      Eestis on tuhandeid või pigem lausa kümneid tuhandeid inimesi, keda Elioni uus nutiTV närvi ajab. Üldiselt tahaks mina ka uue puldi selle ajugeeniuse pea vastu segi peksta, kellel "uus" idee tuli. Mingist uuema tüübi digitüünerist või ruuterist pole sellises olukorras mingit kasu.
      Ma lugesin kah uudiseid ja nende kommentaare, kuidas 99% inimestest selle uue puldi vastu on.
      Esimene asi, mis kahtlasena tundus, oli see, et puldi väljatöötamise ajal olid ka töötajad selle vastu, aga kogu testgrupp muutis meelt. Läksin ise elioni poodi seda näppima ja olin väga üllatunud, kui hästi asi töötab. Näiteks kerida 50 kanalit edasi käib väga kiirelt. Ühesõnaga harjun kindlalt ära. See, et ma praegu kanali numbreid sisse topin otse puldilt, kaob küll ära, aga kindlati tekivad mingid uued viisid kanalite kammimiseks, mille peale praegu ei oska mõelda.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        Ma lugesin kah uudiseid ja nende kommentaare, kuidas 99% inimestest selle uue puldi vastu on.
        Esimene asi, mis kahtlasena tundus, oli see, et puldi väljatöötamise ajal olid ka töötajad selle vastu, aga kogu testgrupp muutis meelt. Läksin ise elioni poodi seda näppima ja olin väga üllatunud, kui hästi asi töötab. Näiteks kerida 50 kanalit edasi käib väga kiirelt. Ühesõnaga harjun kindlalt ära. See, et ma praegu kanali numbreid sisse topin otse puldilt, kaob küll ära, aga kindlati tekivad mingid uued viisid kanalite kammimiseks, mille peale praegu ei oska mõelda.
        Pole küll pult aga

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Ma ei ole gamingu diilide kursis ega üleüldse gamginguga, et kuidas sealt raha affiliated teenivad.

Lihtsustatult ütleme, et HDTANEL saab X mängule (näiteks Diablo) diili, et iga ostu pealt saab 10% omale. Kui tal on 23K fänni, ja ta gameplayl on 400K vaatamist ning suudab kasvõi 10% sealt ära konverteerida reaalseks ostuks, siis on see 2300 klienti. Diablo mäng maksis hmm.. €50? Sel juhul €5 kliendi pealt ehk €10K mängu eest.

Neid videosid võib ta teha igast mängust ja isegi kui suudab aastas müüa nii 5 mängu maha, siis see teeb €50K aasta teenistuseks ehk kuus €4K. See ei ole üleüldse halb diil.

See muidugi kõik suur spekulatsioon. Ma tõesti ei tea, kuidas on gamingu diilid. Kui nüüd oleks sama vend, kes mängiks pokkerit ja sama fän baas ning suudaks konverteerida kasvõi little 1% ära ehk 200 inimest näiteks PokerStarsi, kes nüüd kamba peale genevad 10 000 reiki, saaks ta 1000-3500 dollarti.

1% konverteerimisel peaks su fänbaas olema pm. sisse ostetud liked ehk trash liked ehk mitte naturaalsed. Neid saab osta ala €100 ja saad miski 1k+ inimest. Reeglina fänbaas tekib huvilistel, kellel meeldib antud teema (gaming), ja on nõus maksma selle eest raha (ostma mängu - pokkeri näitel, mängima pokkerit) ja õige protsent võib jääda 20-30% juurde.

EDIT: andu_andu sugune jõhkard isegi tänasel päeval väga hea tööga võiks teha 5-digit kuu passiivset income, aga see eeldab väga head marketingi ning tema mänguformaadis iga võitev reg on goldmine.

EDIT2: sinu mängupuhul (HU cash) ei tasuks see ära. saaksid lihtsalt feimi ja sulli ning raha võib tulle läbi muu allikka lootes, et keegi sind märkab.
          Siin sa eksid. Gaming ei ole nagu pokker, mängude ostmine ei käi läbi affiliatede ega lambisaitide, ostetakse legit, suurtest e-poodidest nagu Steam ja mõni kes füüsilist karpi tahab ostab poest.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Siin sa eksid. Gaming ei ole nagu pokker, mängude ostmine ei käi läbi affiliatede ega lambisaitide, ostetakse legit, suurtest e-poodidest nagu Steam ja mõni kes füüsilist karpi tahab ostab poest.
            +1
            rankal asjast vale arusaam.

Comment

• vonkartoffel
              Pokkerihai
              • May 2009
              • 1658

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
              Noja seda küll, aga nii naljakas on lugeda netist hetkel kuidas kõik kritiseerivad eilset Tujurikkujat, et kõik muu oli sitt peale selle Edgari loo. Ega kui IQ on samaväärne kui jalanumber siis ei saagi paljudest asjadest aru kahjuks.
              Milline kõige suuremat IQd nõudis ja milline kõige väiksemat? Ma läheks teeks ka kohaliku IQ testi ära.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Ma võin ka nüüd eksida aga HDTanelil käisid asjad nõnda, et tal oli privileeg nagu ilmselt ka paljudel teistel temasugustel. Nimelt, siis sai ta teatud mänge endavaldusesse enne seda kui see avalikult poelettidele jõudis. Tema tegi oma review ja gameplay-d asjad valmis ja uppis need, siis üles peale seda kui mäng oli müüki jõudnud. Kas ta ka mingit tasu sai selle eest ei oska öelda.

Juttude järgi läks tal see case pekki, kuna ei pidanud tingimustest kinni. Joppas vist isegi et kohtucase-dest pääses.

---

Youtube parternina on küll võimalus normaalne sissetulek tekitada endale. Mida rohkem sube ja vaatamisi = more $$$.
                Kahju, et Eestis see võimalik pole. Mujal riikides aga küll.

Comment

• Cheating
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 447

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

See Estonia teema natuke liiga vara veel imo.

Titanic ikka 100 aastat vana teema ja palju neid enam pole kelle mõni lähisugulane seal hukkus. Üks aasta oli küüditamise sketš ka, aga see oli kuidagi aktsepteeritavam. Nüüd vennikese sugused vennad võivad kisada, et IQ, IQ, aga imo poleks seda šketsi vaja olnud, veel mitte.
                    Endal ühtegi sugulast tuttavat pardal ei olnud.

Apteegi sketš oli samuti kuidagi lamp, ei saanud aru mida seal üritati näidata (IQ, IQ). See "mandariinid" oli samuti selline imal. Parim oli see Tuttavate teema imo, liiga tõsi.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Bummimisega nii HU, 6max kui FR on nüüd finito siis starsis.

Egas midagi, tuleb rohkem trenni teha.

Comment

• overbet
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 1620

lol stars

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

tra ma olen retarded ikka, vale vaade oli :D

Comment

• Ints
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1216

Juurviljapoes tahab keegi osta pool kapsast, aga parajasti leti taga olev
                            müüjaõpilane ütleb, et ta tohib müüa ainult terve pea. Ostja nõuab, et
                            poiss küsiks omaniku käest järele. Õpilane lähebki omaniku juurde:
                            “Mingi sitapea tahab osta pool kapsast.”
                            Lause lõpetanud, pöörab ta ringi, märkab, et ostja seisab tema selja taga, ja lisab:
                            “Aga see härra siin oli lahkelt teise poole ära ostma.
                            Ostja sai oma pooliku kapsapea kätte ja omanik kutsus poisi enda juurde:
                            “Sa reageerisid ennist väga osavalt. Mulle meeldivad inimesed, kes kiiresti mõtlevad. Kust sa pärit oled?”
                            “Narvast.”
                            “Ja miks sa sealt ära tulid?”
                            “Ah, seal elavad ainult litsid ja hokimängijad.”
                            “Tõesti või?” imestab omanik. “Mu naine on Narvast.”
                            “Ütle nüüd!” teeb poiss suured silmad. “Ja mis võistkonnas ta mängib?”

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                              Milline kõige suuremat IQd nõudis ja milline kõige väiksemat? Ma läheks teeks ka kohaliku IQ testi ära.
                              Üldiselt see IQ teema on päevakorral peale iga Tujurikkujat. Seega võta ise ja vali kuue saate vahel. Kõige rohkem kõmu tekitanud klipid jäta muidugi vahele.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Lugesid ka tsitaadi esimest osa?

Ma ei ole gamingu diilide kursis ega üleüldse gamginguga, et kuidas sealt raha affiliated teenivad.

Ülejäänud oli näiteline, et kuidas võiks ja saaks raha teenida. Selleks ei pea üleüldse toodetki müüma, et raha teenida. Müüb klikk ja neid tal on ning nagu ütlesin, et ma ei ole gaming diilidega kursis ja nagu ütlesin, et ei pea müüma üleüldse antud toodet või isegi ligilähedaselt seotud toodet.

Kordan kaks korda oma mõtet, et siis äkki ei tule sisutühja vastust.

Comment

Working...