*** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sildid: Ei ole
-
-
*** Jaanuari Offtopic: Anekdoodite kuu ***
Ma alustan, kuulsin seda sõbralt Skypes, kes copy-pastes:
Anekdoot (ei viitsi pokkerisheriffi kontoga logida).
- Olympicu Fish: «Hei Raigo, kuidas 2013. aasta möödus?»
- Raigo: «Väga hästi. Sada kilo!»
- Olympicu Fish: «Heh päris hea. Aastaga võtsid 20kg alla, respect!»
Kes paneb järgmise?
Comment
-
Re: *** Jaanuari Offtopic: Anekdoodite kuu ***
Panen teise veel.
Lastele piinlik tund, kus räägitakse seksist ning perversne õpetaja Provadir tahab teada, millised tüdrukud on süütud. Seega palub tõsta käe kõigil tütarlastel, kes on olnud «korralikud».
Tõusevad mõningad käelabad ja miskipärast ka Juku käsi. Õpetaja vihaselt küsib, et Juku, kas sa ei saanud küsimusest aru?
Selle peale Juku Türilt vastab: «Korralikud on need, kes raha ei küsi», endal samal ajal loll irve näol ja vaikimisi pomiseb: «Blet, kuhu ma sattunud olen, enamus klassiõdedest litsid.»
Comment
-
lol, oleks siis vaid 20kg alla võtnud :)Algselt postitas ranka Vaata postitustMa alustan, kuulsin seda sõbralt Skypes, kes copy-pastes:
Anekdoot (ei viitsi pokkerisheriffi kontoga logida).
- Olympicu Fish: «Hei Raigo, kuidas 2013. aasta möödus?»
- Raigo: «Väga hästi. Sada kilo!»
- Olympicu Fish: «Heh päris hea. Aastaga võtsid 20kg alla, respect!»
Kes paneb järgmise?
Comment
-
Esimest korda täiskasvanud elus veedan aastavahetuse kodus teleka ees. Tujurikkuja. Esimene nali Estoniast, otsime kapten Pihti, laseme ruumid vett täis jne. Mu ema oli üks töötajatest sellel laeval ja oli koos Pihtiga algselt päästetute, siis teadmata kadunute nimekirjas. Siiamaani ei tea, mis juhtus. Te ei kujuta ette kui nördinud ma olin, karp jäi lahti lihtsalt.
Korra veedan selle õhtu teleka ees ja kohe karistatakse ära, järgmine kord proovin targem olla.
Comment
TC
Comment