The Well: ESTpätrik

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarq666
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 814

Re: The Well: ESTpätrik

Ma ei tea kas see küsimus on juba olnud aga mainisid kuskil, et soovitad Bratislavas ära käia. Kuna mul tuleb varsti Euroopa tripp, siis mis seal Bratislavas mind ees ootab või mis kohtades konkreetsemalt soovitad käia seoses selle linnaga?

Comment

• masterpuppet
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2094

Ning näiteks juuras on nüüd alates sellest aastas bakilõpueksam mitte lõputöö.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Mul endal on ka 5AP lõputöö.Aga haige on see,et ma olen tunduvalt rohkem aega kulutanud,kui see "5AP".
        Mõni aine on juba 5AP suur.

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas Tarq666
          Ma ei tea kas see küsimus on juba olnud aga mainisid kuskil, et soovitad Bratislavas ära käia. Kuna mul tuleb varsti Euroopa tripp, siis mis seal Bratislavas mind ees ootab või mis kohtades konkreetsemalt soovitad käia seoses selle linnaga?
          kui vanalinna jõuad sellest peaks piisama, eriti nädalavahetusel. melu on meeletu ja rahvast ja välikohvikuid igale maitsele sitaks, söögid-joogid on head ja mis kõige tähtsa, väga odavad.

http://www.malecon.sk/ minu lemmik õhtune puhkamiskoht, 200+ kokteili ja loomulikult õlled ja asjad juurde jne. parim teenindus ja ilus muusika. SEAL TULEB ÄRA KÄIA ESIMESEL ÕHTUL! asub kesklinna kõrval suure platsi juures, nime küsides võimatu eksida

isiklikult meeldib puki peal baaris istuda, üks väheseid kohti maailmas, kus mulle niimoodi meeldib.

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas privador
            Mul endal on ka 5AP lõputöö.Aga haige on see,et ma olen tunduvalt rohkem aega kulutanud,kui see "5AP".
            Mõni aine on juba 5AP suur.
            ole efektiivsem

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas ESTPatrick
              kui vanalinna jõuad sellest peaks piisama, eriti nädalavahetusel. melu on meeletu ja rahvast ja välikohvikuid igale maitsele sitaks, söögid-joogid on head ja mis kõige tähtsa, väga odavad.

http://www.malecon.sk/ minu lemmik õhtune puhkamiskoht, 200+ kokteili ja loomulikult õlled ja asjad juurde jne. parim teenindus ja ilus muusika. SEAL TULEB ÄRA KÄIA ESIMESEL ÕHTUL! asub kesklinna kõrval suure platsi juures, nime küsides võimatu eksida

isiklikult meeldib puki peal baaris istuda, üks väheseid kohti maailmas, kus mulle niimoodi meeldib.
              lol, n1

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Kaua sul lõputöö vormistamine aega võttis?

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Kaua sul lõputöö vormistamine aega võttis?
                  pole teinud veel täielikult seega ei tea, kuid TÜ-s on juhend miski 70lk pikk,seega eeldan et selle läbi lugemine +töö lugemine ja vormistuste tegemine peaks miski 6-8h piisama, ise olen jooksvalt teinud ja vigu teada saanud, seega eriti pole jäänud. Ilmselt küsin pädeva kursavenna abi, et ta viimased iluvead eemaldaks.

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

Tuleta veel korra rahvale meelde, kust NL50 põhikasum tuleb?

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Millal sa lõputöö esitama pead ja millal on kaitsmine?

Comment

• ESTPatrick
                        Olümpsi Mägi Aivar
                        • Nov 2008
                        • 5572

Algselt postitas lebovend
                        Tuleta veel korra rahvale meelde, kust NL50 põhikasum tuleb?
                        limparite isoleerimine POSITSIOONIST

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Millal sa lõputöö esitama pead ja millal on kaitsmine?
                          Reede, 15. mai tuleb köidetud materjal esitada, kaitsmine oli 23-25 mai, täpselt ei mäleta, mis päeval minu instituut oli

Comment

• your_naked_mom
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 212

mis on positsioon?

Comment

• ESTPatrick
                              Olümpsi Mägi Aivar
                              • Nov 2008
                              • 5572

Algselt postitas your_naked_mom
                              mis on positsioon?
                              position definitsioon Internetis inglise keeles:

the particular portion of space occupied by something; "he put the lamp back in its place"
                              military position: a point occupied by troops for tactical reasons
                              a way of regarding situations or topics etc.; "consider what follows from the positivist view"
                              the arrangement of the body and its limbs; "he assumed an attitude of surrender"
                              status: the relative position or standing of things or especially persons in a society; "he had the status of a minor"; "the novel attained the status of a classic"; "atheists do not enjoy a favorable position in American life"
                              a job in an organization; "he occupied a post in the treasury"
                              the spatial property of a place where or way in which something is situated; "the position of the hands on the clock"; "he specified the spatial relations of every piece of furniture on the stage"
                              the appropriate or customary location; "the cars were in position"
                              (in team sports) the role assigned to an individual player; "what position does he play?"
                              placement: the act of putting something in a certain place
                              situation: a condition or position in which you find yourself; "the unpleasant situation (or position) of having to choose between two evils"; "found herself in a very fortunate situation"
                              a rationalized mental attitude
                              side: an opinion that is held in opposition to another in an argument or dispute; "there are two sides to every question"
                              place: an item on a list or in a sequence; "in the second place"; "moved from third to fifth position"
                              cause to be in an appropriate place, state, or relation

Comment

• marguzz22
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1458

millal leitsi lakbox korda saab?

Comment

Working...