---оффтоп июля--- [TÕLGE: JUULI OFFTOPIC]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: ---оффтоп июля--- [TÕLGE: JUULI OFFTOPIC]

ma tean Tartu Ülikoolis doktoreid kes saavad lihtsa loengu pidamise eest 25 euri tunnist ( ei ole mingi tippdoktor või tippspetsialist) et pmts ühe 2 tunnise loengu pidamise eest pistavad 50 euri tasku ja hea olla
    jah võib saada, aga ta ei saa seda kuu baasil. a la 2 tundi annab loenguid ja ülejäänud aeg lööb aega surnuks laboris
    Kas sa käiks ehitusel tööl 15eur/tund, kui tööandjal vaid 1 tund päevas sulle tööd pakkuda...?

Comment

• jasssass
      Vana Tegija
      • Sep 2010
      • 1200

Joon õlli Lepanina kämpas, leidsime lahtise kaevu, kuhu konnad sisse kukkunud, tegelesime terve õhtu nende elukate päästmisega, kuna ühtegi päästerelva kaasas ei ole siis tuleb rakendada männioks + prügikorv päästetehnikat, loodame, et hommikuks saavad krooksujad päästetud. Tra no keera kasvõi terve puhkus perse, ei saa hädalisi kaevu jätta. fkkk RMK help us

Comment

• jasssass
        Vana Tegija
        • Sep 2010
        • 1200

Algselt postitas Narrator Vaata postitust
        Kui preagu vaatame, siis pokerstarsis on regulaarselt mingi 100k mängijat ikka online. Kuna ise enne musta reedet ei mänginud ja nagu ma aru sain, siis full tilt oli pmst preagune Stars, kus enamus rahvas mängis. Kuid keegi oskab öelda, et mis numbrid full tilt prime ajal võis olla. Palju keskmiselt vendi online oli.
        FT tipptunnid olid 100K + mängijat, Starsis 200K+ nii, et FT ei ulatunud starsi tsemele. FTP soft tundus nii hea, et siiani seisab nagu tala

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

Algselt postitas Junken Vaata postitust
          ma tean Tartu Ülikoolis doktoreid kes saavad lihtsa loengu pidamise eest 25 euri tunnist ( ei ole mingi tippdoktor või tippspetsialist) et pmts ühe 2 tunnise loengu pidamise eest pistavad 50 euri tasku ja hea olla
          õpetaja palk eestis on ka 15€/h ehk selliste inimeste töö ei ole ainult loengu/tunni pidamine
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• IamAllin
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 1653

Kuhu ma ennast nüüd mässisin. Helistas üke tädike, kes pakkus lõbusat kaardipakki lastele (mängud, pildid, ametid jne jne seal peal) ja ütles, et esimene saadetis ainult 2.5€ ja see on lihtsalt tutvumiseks, aga iga järgnev on 6€. Selgitas ära, et kinnitus tuleb 2 nädala pärast ning pakk alles 6 nädala pärast (lulz?). Kohe küsisin, et aga ega need järgnevad pakid mulle automaatselt ei hakka tulema ning ütles, et kui ma peale paki kättesaamist ei helista neile ning ära ei cancelda, siis hakkab regulaarselt käima. Tundub täpselt selline nagu see mobiili värk kunagi oli, et mingi ullike tellis helina ja iga kuu hakkas arvelt maha võtma raha.

Keegi targem võiks nüüd öelda, et kui suur on võimalus, et mulle hakkab regulaarselt mingi pakk postkontorisse tulema, kust tahetakse, et ma järgi tulen ja selle eest maksaksin ning on mul ikkagi õigus sellest loobuda?:D

PS: tegelikult lihtalt tahtsin ühele pisipõnnile proovimiseks võtta, 2.5€ ei ole hull summa, lihtsalt ei tahaks iga nädalda tagant sama pakki hakata saama:P

PS2: tegemist oli mingi Edition Atlas vms ettevõttega.

E: also, kas on võimalik, et kui see pakk mulle 6 nädala jooksul saabub ja ma nö järgnevaid pakke canceldama hakkan, siis see Eesti edasimüüja ei võta enam tel vastu/on punkri kokku pakkinud ja mul kellad?:P
            Last edited by IamAllin; 19.07.13, 09:34.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Telemarketing-is ongi päris paljud pakkumised ülesehitatud jätkutellimuse näol. Paras huiamine tegelt. Aga võid vabalt nendega ühendust võtta ka praegu ja öelda, et ei soovi siiski seda pakki.

Panustatakse sellele, et paljudel läheb meelest ära see katkestada või siis müügimees mainib seda poolesõnaga nii, et klient ei saagi täpselt aru, millest jutt käib.
              Last edited by VisaHing; 19.07.13, 09:46.

Comment

• Junken
                Lendur Sass
                • Sep 2011
                • 1039

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                ning peale nende loengute läbiviimise peab ta üle vaatama üliõpilaste iseseisvad tööd, mis on kirjutatud sinusuguste targutajate poolt, kes asjast sittagi ei jaga.
                ma jagan rohkem kui sa wanabe arvatagi oskad... aga antud aines polnud pmts ühtegi iseseisvat tööd kodus, aint loengut + eksam, gg

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                  ma jagan rohkem kui sa wanabe arvatagi oskad... aga antud aines polnud pmts ühtegi iseseisvat tööd kodus, aint loengut + eksam, gg
                  ja loengu materjalid + ettekanne tekib selle loengu sees jooksvalt? :)

Ära võta kuidagi isiklikult, aga kui sa sellest valdkonnast midagi teaksid, siis sellist juttu sa lihtsalt ei räägiks.

Comment

• Pythagoras
                    Grinder
                    • Apr 2012
                    • 589

saan aru karupoeg, et oled mingitpidi õppejõududega seotud ning kaitsed neid, kuid vaata asja laiemalt. Kindlasti leidub õppejõude, kes valmistavad iga aasta loenguseeria uuesti ette, kuid väga paljud ei tee seda, lasevad aasta aastalt täpselt samal konspektil liugu. Ja ära tule väitma, et neid õppejõude pole või on üksikud.

Comment

• Rentz
                      FPP Pro
                      • May 2013
                      • 203

Kindlasti hakkavad saatma . Endal oli sarnane juhus ühe teise teemaga ja algu ei rääkinud keegi midagi et ma pean midagi canceldama . Üllatus oli suur kui uus pakk tuli ja hind oli ka kohe teine ja kui helistasin ja ütlesin et palun ärge enam saatke. Öeldi olgu enam ei saada aga just saadeti uus pakk ka ära et selle pean ka kinni maksma :D

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                        saan aru karupoeg, et oled mingitpidi õppejõududega seotud ning kaitsed neid, kuid vaata asja laiemalt. Kindlasti leidub õppejõude, kes valmistavad iga aasta loenguseeria uuesti ette, kuid väga paljud ei tee seda, lasevad aasta aastalt täpselt samal konspektil liugu. Ja ära tule väitma, et neid õppejõude pole või on üksikud.
                        Saad aru ehk natukene valesti. Kogu see diskussioon sai alguse siin palkadest (inwardi küsimus). Ühe isiku soovi peale saada lammutustöö eest 10€ h tõin näite reaalsest elust ja tippteadusest. Siis tuli Junken, kes arvas, et kuna ta tunneb ühte neist 2000 õppejõust/teadustöötajatest a la TÜ-s, siis ta teab asjast juba päris palju. Nii see paraku ei ole ning sellele juhtisid tähelepanu peale minu ka paar teist inimest. Laskumata täpsematesse detailidesse, tunnen ennast sellel teemal (tasustamine) arutledes üsnagi kindlalt ning oskan teiste poolt esitatud üksiknäiteid suhestada reaalsusega üsnagi hästi. Seega mulle antud soovitus "vaadata asju laiemalt" tundub natukene imelik :).

p.s. tulles nüüd sinu väite juurde, siis sul on kindlasti ka õigus. Kuid minu subjektiivne arvamus on, et see võib paika pidada stagneerunud õppejõudude puhul, kes on 40 aastat õpetanud mingit filosoofilist mula. Seal ei ole ka tõesti mõtet iga aasta uusi õppematerjale teha, sest aasta jooksul ei ole valdkond väga arenenud. Noortel õppejõududel aga sellist varasemat kogemuste pagasit pahatihti ei ole ning sellest tulenevalt tehakse vb rohkem ka iseseisvat tööd juurde.

Comment

• Pythagoras
                          Grinder
                          • Apr 2012
                          • 589

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          p.s. tulles nüüd sinu väite juurde, siis sul on kindlasti ka õigus. Kuid minu subjektiivne arvamus on, et see võib paika pidada stagneerunud õppejõudude puhul, kes on 40 aastat õpetanud mingit filosoofilist mula. Seal ei ole ka tõesti mõtet iga aasta uusi õppematerjale teha, sest aasta jooksul ei ole valdkond väga arenenud. Noortel õppejõududel aga sellist varasemat kogemuste pagasit pahatihti ei ole ning sellest tulenevalt tehakse vb rohkem ka iseseisvat tööd juurde.
                          Ok, sain ehk tõesti natuke valesti aru, kuid mu arvates selles Sinu viimase lõigu sisust saavadki probleemid alguse, nagu ka TTÜs hiljuti oli (see meediasse jõudnud lugu, kus enamik aine feilisid)
                          Kui piltlikult öeldes 40 aastat sama jura aetakse, midagi ei muudeta ning eksamil küsitakse samu asju, siis kaobki mott loengusse minna, sisuliselt õppida ning vajadus asjast aru saada. Kui õppejõud viitsiks/tahaks igale kursusele natuke individuaalsemalt läheneda, siis see võtaks kohe eos võimaluse taolise probleemi tekkimiseks, et enamik lähevad eksamile lihtsalt copy-paste tegema.
                          Aga no see juba suurem probleem.

Comment

• Junken
                            Lendur Sass
                            • Sep 2011
                            • 1039

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                            ja loengu materjalid + ettekanne tekib selle loengu sees jooksvalt? :)

Ära võta kuidagi isiklikult, aga kui sa sellest valdkonnast midagi teaksid, siis sellist juttu sa lihtsalt ei räägiks.
                            antud vana lasi puhtalt õpik ees ja tuimalt jooksvalt, polnud tal mingit ettekannet ettevalmistatud

Comment

• Konso
                              Grinder
                              • Nov 2009
                              • 936

edit: ei viitsi vaielda

Junken võiks endale kõigepealt selgeks teha, kes on doktorant, doktor, lektor, dotsent ja professor.
                              Last edited by Konso; 19.07.13, 12:36.

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                                edit: ei viitsi vaielda

Junken võiks endale kõigepealt selgeks teha, kes on doktorant, doktor, lektor, dotsent ja professor.
                                Aga sina pidid ju "wanabe" olema :D

Comment

Working...