---оффтоп июля--- [TÕLGE: JUULI OFFTOPIC]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: ---оффтоп июля--- [TÕLGE: JUULI OFFTOPIC]

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
    Visahing kuule,

Ma olen 10 aastat EMT-s olnud ja praegu mõtlen, et tahaks uut telefoni saada (mingit suvalist 100-200€ androidi).
    Mis sa soovitad ? Kas on võimalik mõne operaatori käest välja kaubelda, et ma uue telefoni eest midagi maksma ei peaks ?
    Suht kindel, et annab välja nuiata vähemalt 200 EURise telefoni neilt. Aga lihtsalt küsimisest vist ei piisa. Muidugi kontakteeruks ennem EMT-ga, et paremat pakkumist saada ja ka telefoni soodsamalt/tasuta. Vaata, mis ütlevad. Kui ei lähe läbi, siis täida ankeet ja vaata, mis pakkumine sealt tuleb.

Võid ka vabalt mingi nende paketi vastu võtta ja enda numbri liikuma panna. ( See protesess on alati tasuta ) Siis helistab juba EMT taaskord ja siis võid oma tingimused ette laduda neile. Usun, et tulevad vastu.

Natuke mässamist on aga usun, et võidad igaljuhul.

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

Kes praegusel hetkel elisas või tele2s ja tunnevad, et maksavad liiga palju ja soovivad ka nutitelefoni soodsamalt kui muidu, siis võite pm-ida. Ehk saan teile parema lahenduse teha (eeldusel muidugi, et ei ole tähtajalist lepingut).

edit: Üle tulles EMT-sse siis.
      Last edited by BuildUp; 11.07.13, 15:24.

Comment

• mislinn
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1734

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
        Kes praegusel hetkel elisas või tele2s ja tunnevad, et maksavad liiga palju ja soovivad ka nutitelefoni soodsamalt kui muidu, siis võite pm-ida. Ehk saan teile parema lahenduse teha (eeldusel muidugi, et ei ole tähtajalist lepingut).

edit: Üle tulles EMT-sse siis.
        Kas EMTi pikaajalisele kliendile ei tehta pakkumisi? Mul tunne, et mind nööritakse praegu, aga kindel ka pole.

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Vastan pm`ina.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
            Kas EMTi pikaajalisele kliendile ei tehta pakkumisi? Mul tunne, et mind nööritakse praegu, aga kindel ka pole.
            Pole ju mingi saladus, et oma teenusepakkuja ei tule sulle soodsamat hinda pakkuma. Business as usual.
            Kindlasti ka muidu erandeid. Sugulasele näiteks pakkus EMT ise 10 aastase kliendistaazi eest tasuta kui ei eksi siis 250 EUR-ise telefoni vabal valikul. Mulle helistati ka kunagi oma op. poolt ja pakuti midagi soodsamat. Aga noo omade klientide jaoks ei jää ju aega, kui põhirõhk on uute klientide hankimisel ja ärajooksjate stoppamisel.

Comment

• Char
              Pokkerihai
              • Sep 2009
              • 1848

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Möödunud aastal oli Pokerstrategy.com maksueelne kasum ligikaudu 19,5 miljonit eurot ja möödunud aasta lõpul oli omandatava ettevõtte koguvara 18,5 miljonit eurot ja netovara 16,3 miljonit eurot.

How? Ja miks müüa 38M€ 'ga, kui eelmise aasta pre-tax kasum 19.5M€? Ei biidi loogikat :/

Comment

• rasmer
                  Vana Tegija
                  • Oct 2009
                  • 1306

WOW wtf.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Möödunud aastal oli Pokerstrategy.com maksueelne kasum ligikaudu 19,5 miljonit eurot ja möödunud aasta lõpul oli omandatava ettevõtte koguvara 18,5 miljonit eurot ja netovara 16,3 miljonit eurot.

How? Ja miks müüa 38M€ 'ga, kui eelmise aasta pre-tax kasum 19.5M€? Ei biidi loogikat :/
                    2p2-s on hea vastus. Bwin, Party, 888 jne. lõpetasid nendega koostöö, kust tõenäoliselt tuli suur osa rahast. Seega selle aasta kasum ei pruugi üldse nii suur olla ning teiste äridega nad siiski ju jätkavad.

Comment

• MartinGarcia
                      Grinder
                      • Nov 2009
                      • 517

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                      Pole ju mingi saladus, et oma teenusepakkuja ei tule sulle soodsamat hinda pakkuma. Business as usual.
                      Kindlasti ka muidu erandeid. Sugulasele näiteks pakkus EMT ise 10 aastase kliendistaazi eest tasuta kui ei eksi siis 250 EUR-ise telefoni vabal valikul. Mulle helistati ka kunagi oma op. poolt ja pakuti midagi soodsamat. Aga noo omade klientide jaoks ei jää ju aega, kui põhirõhk on uute klientide hankimisel ja ärajooksjate stoppamisel.
                      :D Mul vanale pakuti iga 2 aasta tagant tasuta telefoni, jäi ka sinna 250 kanti vähemalt

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Mis arved peavad siis olema inimestel, et paari aasta tagant 250 eUR telefon anda? Klient peab siis ju 300 eur sisse tooma? Ma maksan 10 aastaga niipalju elisale.

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                          Mis arved peavad siis olema inimestel, et paari aasta tagant 250 eUR telefon anda? Klient peab siis ju 300 eur sisse tooma? Ma maksan 10 aastaga niipalju elisale.
                          no seal ilmselt mingi 10-15 eurine kuutasu ja kohustus 1-2 aastat liituja

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Noo 2 aastat ongi standard tasuta asjade puhul. Seda ma väga ei usu, et iga paari aasta tagant saab keegi tasuta 250 EURi väärtuses telefoni aga ilmselt on tähtis ka numbrite-arv ja muidugi beggimis-huiamus-oskus.

Kui ma seda tööd tegin siis 2*160 EUR väärtuses telefoni või 1*~200 EUR telefon kaasa anda oli müügimehe pea-eesmärk/kohustus.
                            Olgu öeldud, et siin on mõeldud ikkagi pikema perspektiivi peale. Esimese 2 aasta jooksul ei teenita nende inimeste pealt peaaegu, et midagi. Väga väike tulu.

Rohkem ei viitsi kommenteerida seda teemat :P.

Comment

• MartinGarcia
                              Grinder
                              • Nov 2009
                              • 517

Ei esimese kahe aasta jooksul kindlasti kohe selliseid pakkumisi ei tehtud, ikka pikemaajaline klient. Aga paketis küll 4 või rohkem inimest. Arved väga suured ei olnud, kohe kindlasti mitte üle 200 kuus. Mingi erahaldur oli lihtsalt aga see mingit feed ei võtnud. Ei tea täpselt ka öelda :)

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                                mis nende näksamise eesmärk on?

kui nad juba hammustavad siis miks nad inimest ära tappa ei ürita?
                                Kui juba molli antakse, siis miks kohe kasti ei lööda?

Comment

Working...