Kontoritoolid
Collapse
X
-
-
Re: Kontoritoolid
soovitused on ka sellised head asjad muidugi aga enda jaoks sobiva tooli leiad siiski vaid nii kui käid ise kuskil proovimas erinevaid. Igal inimesel see mugavuse tunnetus nii erinev. Muidugi ergonoomilise tooliga pole vist suurt vahet selles suhtes kui tervistlik asi kehale on (samas hinnaklassist) aga mugavus võib ma usun meeletult kõikuda... Kunagi oli siin selle RUG.ee toolidega maania. Ostsin ka ühe omale ja siiani kestab ja ei kurda, aga valikus olid seal ka 2 erineva ehitusega tooli. Minu jaoks oli see teine väga ebamugav samas kui teistele tundus meeletult mugav see ja esimene variant hoopis ebamugav. Niiet kõik enda eelistustes ja tunnetuses kinni. Kõige parem kuhugi poodi minna ja istuda, proovida. Läbi neti sellist asja pimedalt tellida ilma proovimata võib suht kulukaks kujuneda.Algselt postitas jarlop Vaata postitustkeegi oskab soovitada midagi toolide koha pealt? hind max 400 ty
Comment
-
Guugeldasin nats, sellest firmast pole kuulnud: http://www.dxracer.net/Algselt postitas Rigged Vaata postitustKahjuks veel mitte, aga buying listis küll.
/Ühel sõbral on see tool ja kiitis taevani, erinevaid twitchi streame vaadates ka maxnomicud silma jäänud, ju siis põhjusega.
Comment
-
Last edited by winnieTHEpooh; 02.11.14, 12:43.
Comment
-
Need annavad alles long runis obv tunda, enamus busto €100 toolid on random hetkelisel testimisel mugavamad.Algselt postitas winnieTHEpooh Vaata postitust
E:seda pole proovida saanud, aga Aeron/Embody olen proovinud ja midagi erilist ei olnud imo.
Comment
-
Mul Embody jah, mingi 5-6a kasutusel olnud igapäevaselt ja pmst sama heas konditsioonis nagu äsja pakendist välja aetud... Garantii ka 12a.
Korra niimoodi poes istuda ja selle järgi valikut teha tundub jah suht tühi tegevus... RUG-i €100 tool tundub 5 minutiks vb isegi mugavam kui €2K Embody, aga kasutegur tuleb ajaga välja. High-end ergonoomiliste toolide mõte pole mugavus, kuigi see on ka igati ok neil.
Leap WorkLounge Euroopas ei müüda, USA teema. Tavalist Leap müüakse, sõbral on ja olen ka pikemalt kasutada saanud, pmst vahe Embodyga see, et peatugi... S.t. nad on küll erinevad, aga mina tavakasutajana küll öelda ei oska, et mis ühel pluss või teisel mitte. Sõbral endal Embody ka olemas, aga ise eelistab Leapi, mina kumbagit ise eelistada ei osanud, väga close.Algselt postitas winnieTHEpooh Vaata postitusthttp://www.steelcase.com/en/products.../overview.aspx
E:seda pole proovida saanud, aga Aeron/Embody olen proovinud ja midagi erilist ei olnud imo.
Millegipärast arvan, et see on see tool.
Pmst ma poes käiks ja näpiks ja istuks küll, aga see 5-mindine istumismugavus üks viimaseid asju mille puhul otsustaks. Kui oled vähe pikem või suurem siis vb kumbki tool on mingil põhjusel parem ja üldse kuulaks mida poe töötajad räägivad, nendes poodides tunduvad suht kompetentsed + mõlemas poes on ka samade markide kui ka teiste high-end toole. Pärnu mnt-l asuvad mõlemad, ca 100m üksteisest, Herman Millerit müüb AGM Sisustus ja Steelcase müüb Intera.
Edit: ja tasub alet küsida, ma lampi mingi aeg Interasse sisse astusin siis öeldi kohe, et neil hetkel Steelcase toolidele mingi -50% või -60% või räme soodukas oli... Kahjuks oli endal juba tool olemas siis, muidu oleks Leapi mingi €1K eest kätte saanud.Last edited by Codecci; 02.11.14, 14:11.
Comment
-
Ostsin ära. Näis, millal kohale jõuab.Algselt postitas Rigged Vaata postitustKahjuks veel mitte, aga buying listis küll.
/Ühel sõbral on see tool ja kiitis taevani, erinevaid twitchi streame vaadates ka maxnomicud silma jäänud, ju siis põhjusega.
Comment
-
Anna siis teada kuda on, kui viitsid:) Endal ka uut istumist vaja ja jäi silma.Algselt postitas muttaja Vaata postitustOstsin ära. Näis, millal kohale jõuab.
Comment
-
Pluss üks.Algselt postitas Cypher0 Vaata postitustAnna siis teada kuda on, kui viitsid:) Endal ka uut istumist vaja ja jäi silma.
Pmst miks ma seda ka tahan osta on see, et nad teevad spets 2 meetristele ka toole, pole veel näinud et keegi selliseid meisterdaks.
Comment
-
Algselt postitas Rigged Vaata postitustPluss üks.
Pmst miks ma seda ka tahan osta on see, et nad teevad spets 2 meetristele ka toole, pole veel näinud et keegi selliseid meisterdaks.(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Jap, jäi mulle ka silma, ma 196:DAlgselt postitas Rigged Vaata postitustPluss üks.
Pmst miks ma seda ka tahan osta on see, et nad teevad spets 2 meetristele ka toole, pole veel näinud et keegi selliseid meisterdaks.
Comment
Comment