to j0hn, see et see sina olid tuli kuskil poole sessi peal välja, ja sa arvad et mina istun ise laudadesse? LOL, just vaatasin esimest kätt mis meie vahel mängitud sai. 25NL laud minul stack 29.52 doltsi, sinul 25.00 doltsi
just otsisin sessi ka välja, Laud Kentucky III just enne mängisin seal lauas ühe vastasega stack jäi 29.52 ja järgmine käsi kohe sinu vastu samas lauas, kuigi jah 11min vahe tho, mis seal vahel toimus kes teab, aga see et et see sina olid tuli kuskil poole sessi peal välja jep.
Kvaliteetnaistele ei meeldi sellised mehed, kes vinguvad, et teine paha onu tuli võttis mu 25 doltsi ära. See on pigem patsi ja kübaraga onude pärusmaa.
Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***
F*ck Macau, nädal siin olnud ja kõik busto... Ühe €5K beti panen veel Baccarati, tuleb või ei tule peale seda gambling quitted. Tõmbame vist viimaseks nädalaks Taisse tagasi, tuleb 10x odavam.
kui mälu ei peta, sis said alles hiljuti veel samalaadse?
Jah. Hyper-Turbo 5.10$ suutsin ka kinni panna ja ~1.6k$ . Tagantjärgi hand historit vaadata, siis no unsick run aga ega muud moodi ei jobista ka neid donkamente kinni.
!!!Btw kohe saan lifetime banni selle kasutajaga about 2 tunni jooksul.!!!
F*ck Macau, nädal siin olnud ja kõik busto... Ühe €5K beti panen veel Baccarati, tuleb või ei tule peale seda gambling quitted. Tõmbame vist viimaseks nädalaks Taisse tagasi, tuleb 10x odavam.
lol, ma just hommikul johni poste lugedes mõtlesin, et kui ta samas vaimus laseb siis tagasi tulles hakkab microsse staket küsima :D ballalt lasete seal ;D
Jah. Hyper-Turbo 5.10$ suutsin ka kinni panna ja ~1.6k$ . Tagantjärgi hand historit vaadata, siis no unsick run aga ega muud moodi ei jobista ka neid donkamente kinni.
!!!Btw kohe saan lifetime banni selle kasutajaga about 2 tunni jooksul.!!!
miks sa bänni saad? ära kirjuta siis lolluseid. ole norm. yolo ju
Comment