**** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Priidix
    240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
    • Jun 2009
    • 2839

Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
    vaat mis kell on. une aeg.
    I know.

Comment

• Konso
      Grinder
      • Nov 2009
      • 936

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
      Pigem maksis naisele 50$, sõit lõbusasse majja oli extra ja jutuke mõeldi välja tagasiteel. Ausalt, mul pole aimugi hindadest seal, kuid selline hind tundub ülijabur, arvestades seda, et sealkandis kogunevad siiski enamus seksituriste. Seega, pakkumist on omajagu, kuid samavõrd on ka nõudlust.
      Laupäeval näen, eks küsin üle. Käisid nad Tais ja Kambodžas mingi suurema pundiga (10+ inimest).

Comment

• Cheating
        Õpihimuline Mängur
        • Mar 2009
        • 447

Ma oma esimesest reisist mäletan, et need naised väljas koos plakatitega.. 45-55 THB per/beer. Nüüd vist juba sildid 100 THB ringis?

Aga olen kuulnud, et kohati Go-Go Baarid müüvad siiani väga odavate hindadega? On see tõsi?

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Kuidas see prostide keppimine seal tais mindsetile mõjub? Et ostad naise mingi paariks päevaks kes koguaeg laulab, "i love you long time" jne. Ketasse ei aja, et selline feik shit raha välja pressimiseks käib, et nagu lolliks tegemine või nii? Homme sama linnuke ajab sama sitta mingile paksule saksa vanamehele näiteks.
          Niisama mingi tunniks naise võtmine et lahti saada on nagu veel kuidagi arusaadav, aga maksta kellegi seltskonna eest ja et kellelegi meeldida. Tundub kuidagi for the losers see teema.
          See ei käi Johni ja Priidixi kohta, aga üleüldse sellise turismi kohta. Private Danceri lugesin läbi ja seal kotiti seda venda ikka igast asendist.

Comment

• pilme10
            FPP Pro
            • Jun 2009
            • 224

Koolis vaja uurida mingit head suhtekorraldusjuhtumit, era- või kolmandast sektorist.

kargab äkki kellegil midagi pähe. ..

Comment

• Cheating
              Õpihimuline Mängur
              • Mar 2009
              • 447

Minu kogemusest...pole sellist naist veel kohanud kes sedasi siristab.. "i love you etc..." aga eks ikka juhtub... ega nad ka lollid pole, näpistavad sealt kust saavad IMO... neid ei tohi absoluutselt alahinnata, isegi kui sa tead sellest Tai elust päris palju... suudavad nad ikkagi sind ära meelitada kui sa vähegi nõrgemat iseloomu näitad... anything for money!
              Kohe alguses tuleb ikkagi selgeks teha kaugele see asi nüüd siit edasi läheb...30min, Päev jne... Sina oled nö. Kuninagas, sina ütled kuna lõpetame selle asja. Aga iga teine(Sorry, pisut jämedalt öeldud) Pussy or first time visitor doń´t know that shit... arvab, et kõik ongi nii, et umbes leidsin tänavalt mingi tibi ja mingi "Big Love" ja nüüd elu ilus, sõrmused, maja jne-jne mis sinna juurde kuuluvad esimeste sisseostudena...
              Ise tuleb seda Dzunglit külastama minna sedasi, et mina lähen ja kasutan neid ära, mitte nemad meid... nii kui vähegi järgi annad oled ise neil konksu otsas..
              Last edited by Cheating; 09.04.13, 22:37.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Gbjohn. Vaata, et eelmisel kuul koju toodud hitte maha ei larista nende prostide peale seal. Ei tunne sind, ei tea su tausta aga igaksjuhuks. 35K EUR on suur summa aga kui rahataju kaotada, siis ükshetk võid ikkagi end stake teemast abi palumas leida. Võta mõnuga.
                Kaspar

In b4 from Gbjohn: Ah gtfo YOLO
                Last edited by VisaHing; 09.04.13, 23:26.

Comment

• Cheating
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 447

Kas keegi on teadlik sellisest asjast nagu Bitcoin?
                  Võin nüüd valetada aga see Bitcoin currency loodi mingi 2009 aastal... esialgselt oli selle väärtus mingi 1 BTC/0.90$ vms.
                  Mina kuulsin sellest asjas esimest korda eelmise aasta lõpu poole ja siis oli selle väärtuseks umbes 1 BTC/ 12€.
                  Kuulsin igast jutte, et see mingi uus teema ´kuhu tasuks oma raha investeerida... nüüd olen viimased paar kuud seda asja uurinud.. lihtsalt uskumatu kuidas nädalas teeb see lihtsalt 20€ hüppeid. Hetkel peaks 1 BTC maksma umbes 184€.
                  Ehk keegi oskab midagi selle kohta rääkida? Kas tasuks veel investeerida?
                  Lisan siia ühe selle teemalise video mis mul juba vanast ajast bookmarked.
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

sõber ostis 40 peal vist mingi paarkümmend tükki ca 1 kuu tagasi.

kenake profit kukkunud vist...

Comment

• reggie
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 1705

Pardouche Poker Tour'i fail on hea näide erakordselt s*tast suhtekorralduse tööst.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Bsd, mul budget paigas ja praeguse seisuga jooksen korralikult alla selle, isegi kui sitaks ballatanud. Paris idioot pole ja saan aru mis korraldanud olen. Ma ei tingi ka kuskil ja tbh meeldib vist isegi yle maksta inimesi rofl. Love to make ppl happy, isegi kui nad ulme huiarid on tglt.

Comment

• harryahven
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1964

Algselt postitas Cheating Vaata postitust
                          kuulsin ise sellest eelmises digitunnis, päris huvitav teema, siin link: http://raadio1.ee/2013/04/1-aprilli-...tcoini-kaevur/ a vaevalt seal midagi uut sulle on, seletab teemat rohkem

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

Võin nüüd valetada aga see Bitcoin currency loodi mingi 2009 aastal... esialgselt oli selle väärtus mingi 1 BTC/0.90$ vms.
                            Mina kuulsin sellest asjas esimest korda eelmise aasta lõpu poole ja siis oli selle väärtuseks umbes 1 BTC/ 12€.
                            Kuulsin igast jutte, et see mingi uus teema ´kuhu tasuks oma raha investeerida... nüüd olen viimased paar kuud seda asja uurinud.. lihtsalt uskumatu kuidas nädalas teeb see lihtsalt 20€ hüppeid. Hetkel peaks 1 BTC maksma umbes 184€.
                            Ehk keegi oskab midagi selle kohta rääkida? Kas tasuks veel investeerida?
                            Lisan siia ühe selle teemalise video mis mul juba vanast ajast bookmarked.
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                            http://forumserver.twoplustwo.com/30.../index293.html

See päris asjalik teema.
                            Lõpu poole on mingi USA governmenti nussi ka coverdatud, aga pole ise süvenenud, ei oska kommenteerida.

Comment

• Spewmonkey
                              Seina Augustaja
                              • Oct 2008
                              • 2293

Minu kogemusest...pole sellist naist veel kohanud kes sedasi siristab.. "i love you etc..." aga eks ikka juhtub... ega nad ka lollid pole, näpistavad sealt kust saavad IMO... neid ei tohi absoluutselt alahinnata, isegi kui sa tead sellest Tai elust päris palju... suudavad nad ikkagi sind ära meelitada kui sa vähegi nõrgemat iseloomu näitad... anything for money!
                              Kohe alguses tuleb ikkagi selgeks teha kaugele see asi nüüd siit edasi läheb...30min, Päev jne... Sina oled nö. Kuninagas, sina ütled kuna lõpetame selle asja. Aga iga teine(Sorry, pisut jämedalt öeldud) Pussy or first time visitor doń´t know that shit... arvab, et kõik ongi nii, et umbes leidsin tänavalt mingi tibi ja mingi "Big Love" ja nüüd elu ilus, sõrmused, maja jne-jne mis sinna juurde kuuluvad esimeste sisseostudena...
                              Ise tuleb seda Dzunglit külastama minna sedasi, et mina lähen ja kasutan neid ära, mitte nemad meid... nii kui vähegi järgi annad oled ise neil konksu otsas..
                              Nii on. Samas see kõik on üks suur huvitav mäng imo. Isegi kui tuled/oled "ideaalse" mindsetiga, siis leidub alati keegi, kes on kogenum, kavalam ja osavam.

See plakati teema ja õllede hind, sõltub linnast, konkreetsest kohast ja happy hourist. Võib 50-60 bahtiga õlle saada, võib ka 180'ga. Paar kuud tagasi nägin mingit 30-40 hinnaga plakatit Pattayas ja põhimõtte pärast pidin proovima, aga see oli korralikult veega lahjendatud lurr. Go-Go baarides on reeglina just kõige kallimad joogid, sest laval olevad poolalasti naised on ikkagi lisandväärtus võrreldes kuskil suvalises beer baris niisama istumisega.

Comment

• estdonk
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2011
                                • 450

Endal on ka 30 BTC, ostsin kunagi 12 USD-ga per Coin. Eile hüppas 240 USD/Coin peale. Arvan et peaks varsti maha parseldama, kuna liiga hea et tõsi olla tõus on olnud.
                                On ka BTC pokkerituba, Seals With Clubs. Mäng käib chippides, väljamaksed Bitcoinides. Ameeriklased võivad mängida kuna raha peale mäng ei käi-suht fishine.
                                Last edited by estdonk; 10.04.13, 07:10.

Comment

Working...