*** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • supernova66666
    Grinder
    • Nov 2012
    • 732

Re: *** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***

Mina ja minu abikaasa läheme alati koos välja, mina lähen sõpradega välja, tema läheb endast välja. Mina tulen öösel või järgmisel päeval ikka tagasi, tema on ikka endast väljas. Nädal aega on väljas. Miks tema võib kauem väljas olla, kuigi läksime koos?

Minuarust päris vaimukas :)

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Re: MÄRTS. ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt.

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
      Üldse, kas Eesti kanepi kommuunil on veel kohta kus oma ideid ja mõtteid jagada ja elu edendada?
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
        Qbjohny nr pmi palun
        Mingiaeg lendame lümpsi, ma ei saa telfi sisse lülitada kuna hordide viisi lohakaid hakkab tagasi helistama.
        Last edited by qbj0hn; 01.03.13, 14:08.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
          Mingiaeg lendame lümpsi, ma ei saa telfi sisse lülitada kuna hordide viisi lohakaid hakkab tagasi helistama.
          Eilse tõttu?

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Jamh

Comment

• Pythagoras
              Grinder
              • Apr 2012
              • 589

Kui kellelgi PT3 litsentsi mida mõistliku tasu eest jagada saaks, siis PM please :)

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                go go, aasta lõpuks saad kõigi eestlaste unistuste kodu ära osta http://www.kv.ee/muua-suureparase-as...4ad74954c0903b
                http://www.kv.ee/uut-omanikku-otsib-...e48e340f964c08

Vot see on Maja. Ainus probleem on see, et peale ostmist tuleks sellele kõrval asuvale kortermajale pomm alla panna ja siis uus kõrghaljastus teha.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

what, kas sellel BuildUpi antud majal on tõesti sellise trepiga või? sealt kukub surnuks ennast ju

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Tundub, et jäeti mainimata: "Maja on mõeldud eelkõige karsklastest akrobaatidele."

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

sick mf-rs.

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        Tundub, et jäeti mainimata: "Maja on mõeldud eelkõige karsklastest akrobaatidele."
                        küll on aga mainitud:

"Samuti asub teisel korrusel suur terrass koos suletava katusega. See on ehtne poisteterras, kus tulevikus saaks mõnusalt aega veeta vaadates jalgpalli ja nautida ehtsat poissmeherõdu" - paremat sloganit vast raske leida

siuke tunne on, et mingi elviira on lihtsalt suvalisi sõnu ritta pannud.

Comment

• JohannesJ
                          Grinder
                          • Jun 2010
                          • 684

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          küll on aga mainitud:

"Samuti asub teisel korrusel suur terrass koos suletava katusega. See on ehtne poisteterras, kus tulevikus saaks mõnusalt aega veeta vaadates jalgpalli ja nautida ehtsat poissmeherõdu" - paremat sloganit vast raske leida

siuke tunne on, et mingi elviira on lihtsalt suvalisi sõnu ritta pannud.
                          lol :D

Comment

• Vandalar
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3577

Ma rüüpan mõnusat poissmehe teed, poissmehe kruusist, normaalne, poissmehe setup- laud, läppar (poissmehe), poissmehe kõrvaklapid, poissmehe sussid, ehtne poissmehe tool- autentne, nüüdisaegne poissmehe stiilis kampsun obviously, poissmehe klaviatuur (limited edition), poissmehe hiir, poissmehe windows 7. Poissmehe PokerStars, poissmehe röga, poissmehe nohu, poissmehe boner, poissmehe tubakas on puudu, poissmehe mõdu on puudu, poissmehe mindfuck.

Comment

• Fabulous
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 2674

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                              Ma rüüpan mõnusat poissmehe teed, poissmehe kruusist, normaalne, poissmehe setup- laud, läppar (poissmehe), poissmehe kõrvaklapid, poissmehe sussid, ehtne poissmehe tool- autentne, nüüdisaegne poissmehe stiilis kampsun obviously, poissmehe klaviatuur (limited edition), poissmehe hiir, poissmehe windows 7. Poissmehe PokerStars, poissmehe röga, poissmehe nohu, poissmehe boner, poissmehe tubakas on puudu, poissmehe mõdu on puudu, poissmehe mindfuck.

Ma võin täiesti ilma naljata öelda, et sinu postitused on minu jaoks ilma igasuguse konkurentsita kõige tiltiajavam asi siin foorumis. Palun lõpeta.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust

Ma võin täiesti ilma naljata öelda, et sinu postitused on minu jaoks ilma igasuguse konkurentsita kõige tiltiajavam asi siin foorumis. Palun lõpeta.
                                Ma mõtlesin, et minu omad on. Aga thanks dude.

Comment

Working...