Elan üksinda, igapäevaselt standard dush 3-4 min, ülepäeviti nõudepesu + muu standard kasutus. Pesumasinat pole, nõudepesumasinat pole. Paar korda käsitsi mõned riided pesnud.
On see miskit pidi võimalik ?
kindlasti mitte.
elame kolmekesi. nõusid peseme koguaeg + kõik 2x päevas dušši all ja veebruaris 9.2 kanti.
Mnja, tundub nagu huiamine, sest naise korteris sai elatud 4-jakesi. Pasumasin lappas 24/7 ja muud kraanid ka.
Minu mäletamistmööda oli näit isegi siis 2x väiksem. Okei siis mingi kala.
Re: *** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***
Alumise korteri vennad on veetorusse augu puurinud ja kraani vahele pannud obviously.
Keera vesi kinni, võta veetoru lahti ja sortsuta sisse, siis saavad hea üllatuse kui järgmine kord joogivett võtma hakkavad.
Elan üksinda, igapäevaselt standard dush 3-4 min, ülepäeviti nõudepesu + muu standard kasutus. Pesumasinat pole, nõudepesumasinat pole. Paar korda käsitsi mõned riided pesnud.
On see miskit pidi võimalik ?
Lolz, mul naisega läheb kahepeale 3-3,5 kanti vett. Nõudekas ja pesumasin müttavad ülepäeviti.
elame kolmekesi. nõusid peseme koguaeg + kõik 2x päevas dušši all ja veebruaris 9.2 kanti.
paljudele ei soovitata igapäevastki dushiall käimist, kuna kahjustab liigselt nahka (naha kaitseomadustega pealmist kihti). 2x 3 inimest päevas dushi all - mis otsast see hea?
igapäevane dushi all käimine ei ole hea, kuivatab nahka ja lööb kaitsereziimi nulli. ´muidugi peale mõningaid suguakte on vaja riista pesta ja puha. aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. ma vaatan, et kontaveit on omi tisse vähendamas käinud.
Oleks abi vaja ühe lin.algerbra ülesande lahendamisel Crameri valemi abil. Iseenesest väga lihtne ja saan ise ka hakkama, aga ajapuudusesse jään sellega vist. Homme pean esitama. 10€ vaevatasu garanteeritud. Lahendamata mul ainult see 4.2 ülesanne. Ülesande lahendamisel vaja kindlasti teha ka kontroll. Isikul, kes ära viitsib lahendada, võiks olla loetav käekiri :)
Comment