Piletite kohta siis:
Ennem piletite ostu tuleb eelregistreermine ära teha,
The Worldwide official ticket sale starts on Saturday 16 February 2013 at 17h00. (CET = Central European Time)
Global Journey Packages (Worldwide) will be available starting from Saturday 9 February 2013 at 17h00. (CET = Central European Time)
The travel packages presented by our Official External Travel Partners can be bought directly with the partner on Saturday 16 February at 17h00. (CET = Central European Time)
Eestist minnes tundub see global journey vist mõttetu, on kellelgi kogemusi sellega ?
Samas seal läheduses hotelle pole eriti ilmselt enamus ööbivad brüsselis v antwerpenis.
Fab kus te eelmine aasta ööbisite, mis seis seal dreamvilles on ?
Ilma selle pre registreerimiseta pileteid osta ei saagi ?
Plaanisin võtta ühe, kokku läks kaks. Koos esimesega võtsin ka LSD'd ja kui E mõju mingil hetkel üle hakkas minema läks tripp nii minul kui sõbrannal, kellega koos võtsime, väga imelikuks ära. Seetõttu tundus tollel hetkel kõige loogilisem ja õigem lahendus teine veel võtta.
Eestist minnes tundub see global journey vist mõttetu, on kellelgi kogemusi sellega ?
Samas seal läheduses hotelle pole eriti ilmselt enamus ööbivad brüsselis v antwerpenis.
Dreamville easy tent'ides. Asjade hoiustamiseks ja magamiseks täitsa okei koht (kuigi viimast seal eriti loota ei tasu kuna reaalne räuskamine käib ööpäevläbi). Erinevalt lavaesisest alast saab normaalselt ringi liikuda ja aega veeta kui ühtegi meelepärast artisti esinemas pole.
Plaanisin võtta ühe, kokku läks kaks. Koos esimesega võtsin ka LSD'd ja kui E mõju mingil hetkel üle hakkas minema läks tripp nii minul kui sõbrannal, kellega koos võtsime, väga imelikuks ära. Seetõttu tundus tollel hetkel kõige loogilisem ja õigem lahendus teine veel võtta.
Väga haige. Kadestan. Siinkohal oleks paslik panna üritust tutvustav video, kui keegi peaks kahtlema või nii.
Esialgu kyll mitte. Eelregistreerimine tuleb kindlasti ära teha.
Soovitan kodulehelt info hoolikalt läbi lugeda.
Aga hotelli peale ei mõelnud ? Kolm päeva telgis elada ka veits hull ju? Kuidas nende asjade hoiustamisega on seal muidu.
Seal olid minu arust mingid hoiustamiskapid, pesumasinad, pesemisvõimalused jne
Ma ise panustan telgile. Ma ei viitsiKS kyll kuskil toas nohiseda. Telklaagris käib õige elu :d
hmm, tundub normaalne jah, lihtsalt ise ei viitsiks eriti sellep hotelli minna et lähedues pole ühtegi. Kuigi ma usun et sinna telkidesse jääb umbes pool rahvast, ilmselt on heaolu peale ikka mõeldud, arvestades et asi on juba mitmeid aastaid toimunud.
Comment