*** Offtopic olgu ... ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • madman07
    Räme Fish
    • Oct 2008
    • 22

Re: *** Offtopic olgu ... ***

Selline küss oleks-- aasta tagasi pelasin trios mingit 25$ rebuy turnat oli ka gar. auhinnafond-ei mäletagi enam täpselt kui suur---aga seis siis oli selline ,10 mehe finaallaud, olin UTG oma suuruselt mingi 6-7 koha stäkiga ja KKga- see oli esimene jaotus veel- turna oli mingi 6 tundi kestnud,öö oli,keha oli väsinud närvid läbi-esikoht sai mingi krt ei mäleta selline tunne et oli 10kilo$--see -selleks kimasin oma kunnid all-ini ja BB 3korda suurema stäkiga mõtles pikalt......tra ja callis oma A4ga ära-- muidugi tuli riverisse A --et siis kui ma mõtlen taolise situatsiooni peale--ei teagi kuidas ma praegu tegutseks--ütles veel chatis -et ma pidin callima--tuli veidsa haige jutt ;D aga sain südame pealt ära-arvake situatsiooni kohta miskit.Et siis just selles mõttes et iga rahakoht tõusis väga järsult-ühest küljest oli minu poolt nagu vähe haige liigutus teisest küljest double-up poleks paha olnud..

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

mängisid õieti, said bad beadi.

Või tõsiselt mõtlen KK foldile preflopis eriti turniiri sellises staadiumis?

Comment

• kivisaba
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2514

Algselt postitas madman07
        Selline küss oleks-- aasta tagasi pelasin trios mingit 25$ rebuy turnat oli ka gar. auhinnafond-ei mäletagi enam täpselt kui suur---aga seis siis oli selline ,10 mehe finaallaud, olin UTG oma suuruselt mingi 6-7 koha stäkiga ja KKga- see oli esimene jaotus veel- turna oli mingi 6 tundi kestnud,öö oli,keha oli väsinud närvid läbi-esikoht sai mingi krt ei mäleta selline tunne et oli 10kilo$--see -selleks kimasin oma kunnid all-ini ja BB 3korda suurema stäkiga mõtles pikalt......tra ja callis oma A4ga ära-- muidugi tuli riverisse A --et siis kui ma mõtlen taolise situatsiooni peale--ei teagi kuidas ma praegu tegutseks--ütles veel chatis -et ma pidin callima--tuli veidsa haige jutt ;D aga sain südame pealt ära-arvake situatsiooni kohta miskit.Et siis just selles mõttes et iga rahakoht tõusis väga järsult-ühest küljest oli minu poolt nagu vähe haige liigutus teisest küljest double-up poleks paha olnud..
        chip liidrid hitivad ALATI!!! aga kui sa stackke ei tea siis foldimist küll kuidagi põhjendada ei saa pead võidule mängima ja kunnid tuleb shoveda

Comment

• madman07
          Räme Fish
          • Oct 2008
          • 22

Just-jah sellepärast et chipleadrid hittima kipuvad ja teine asi oli see et mul ei olnud just väga palju finaallaua kogemust--tundsin end pärast imelikult--ja-jah ega ma väga esikoha peale ei kipu mängima -või kipun ;D auhinnarahad olid seal koledad nagu kodulaen-pärast mõtlesin kas ikka kuidagi oleks teisiti saanud-jäi siis niimoodi kripeldama(4-5-6koht oleks ikka mõnusalt klotsi saanud-aiiii-ei taha mõelda sellele)et oleks äkki hoopis tõstnud mingi 7x big blindi äkki BBil oleks mu vastu rohkem respekti olnud nähes tühja floppi-ja sellepeale oleksin all-ini kütnud.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

ja mõned läti pildid ka.

suht mõttetud pildid, sest enamus aega olime kasiinos ning seal pildistada ei tohtinud.

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

Algselt postitas madman07
              Just-jah sellepärast et chipleadrid hittima kipuvad ja teine asi oli see et mul ei olnud just väga palju finaallaua kogemust--tundsin end pärast imelikult--ja-jah ega ma väga esikoha peale ei kipu mängima -või kipun ;D auhinnarahad olid seal koledad nagu kodulaen-pärast mõtlesin kas ikka kuidagi oleks teisiti saanud-jäi siis niimoodi kripeldama(4-5-6koht oleks ikka mõnusalt klotsi saanud-aiiii-ei taha mõelda sellele)et oleks äkki hoopis tõstnud mingi 7x big blindi äkki BBil oleks mu vastu rohkem respekti olnud nähes tühja floppi-ja sellepeale oleksin all-ini kütnud.
              kui stackke ja riide pole siis ei saa äelda kumb parem on ju

Comment

• antnx
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3102

Short term - Luck is King
                Long Term - Skill Is King

Ise olen selles väga hästi aru saanud. Just lives mängides. Netis mängides grindib downswingid läbi ilma suurema miinuseta aga lives. Näide: Olen käinud sõpradega mängimas mingi ~6-7x, esimesed 2x jäin plussi - 1x 80 eeku 2x 150eeku. Siis 3 korda läksin bustoks 200 + 100 eeku, kuna kaarti ei tulnud ja kui tuli siis flopil ei hittinud midagi, komistasin majaga suurema maja otsa, vastased leidsid kolmikuid jne. Nüüd jälle plussis kuna kaart tuli ja flopil kah hittisin. Miks ma seda võrdlen on see, et mängijad on olnud täpselt samad iga kord. Blindid on 1/2 krooni - max BI 100kr. Ja samas on lauas üks tüüp kes callib iga käega ja hitib iga kord. Callib raise callib UTG ja hitib. Ja tal on see kestnud juba 5 mängu järjest. Eile esimest korda läks bustoks.

Comment

• kivisaba
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2514

tean mida sa tunned ise pole suutnud viimased 5 homegame cashida sellest ajast saati kui laua sweepisin puhtaks :D päris piinlik juba aga noh küll ma hitin lõpuks

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

same here, online l2heb siiamaani edukalt ylesse.
                    homegames olen vähemalt viimased 10 m2ngu miinusesse jäänud.
                    Viimane kord oli siis 750 miinust 1 ja 2 eeguste blindidega ofcourse.
                    AA, KK, KK ja r22bisega flopatud kolmik. Põhilised neli kätt, kuhu see raha siis läks.

Näide ühest käest:
                    donk1 on sisse pannud topeltstruudli ehk 8 eeku. 1 fold. donk2 raiseb 16le.
                    Mina leian ennast KK pealt ja panen 50le. 2 foldi. donk1 raiseb 120le. donk2 l2heb
                    allini 250ga, mina siis panen omakorda allini 350. donk1 foldib. donk2 n2itab AToffsuiti
                    ja hitib riveris Ale

Comment

• antnx
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3102

Vot ei teagi kuidas mängida live games seal peab õppima teistsugust strateegiat - kindlasti on mingi viis või nipp kuidas live game beatida.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Lives raisege alati rohkem! Preflopis, kui keegi pole potti tulnud, siis openraise võiks olla 5xBB, sest keegi ikka callib. Ja enamus bette ja raisesid võiks olla value peale.

Seda siis standard-loose live mängud nii kodumängudes, kui ka kasiinodes.

Comment

• kuco
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1910

Algselt postitas ranka
                          JEEEEEEE.

viimaks starsis ka mul auto-reload olemas. Pole enam tüütut käsitis reloadimist.

See, kas see feature kõigil töötab - ei oska öelda, sest minuteada nad "step by step" lisavad igapäev uusi kasutajaid testima auto-reloadi. Kuulujutud rääkisid, et kõik kohe algul ei saa, sest nad pole kindel, et äkki serverid hakkavad läägama, kui kõikidel iga käsi auto-reload toimib.

Vähemalt minul oli täna update, ja mul olemas see :)
                          Minu updatega tekkis ka see. Elu on ikka Starsis tehtud ülimugavaks.
                          Järgmine suuremat sorti soov oleks?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas kuco
                            Minu updatega tekkis ka see. Elu on ikka Starsis tehtud ülimugavaks.
                            Järgmine suuremat sorti soov oleks?
                            2p2-s on eraldi teema Starsi softi kohta, kus saad pakkuda ideid ja neid ideid loevad (ja ka kommenteerivad) PokerStarsi arendusmeeskonna juhid või miskid kõvemad vennad (ei teagi täpselt, mis positsioon neil PokerStarsi firmas on aga 2p2-s on nad tähistatud Starsi logo ning erilise nimega, antud teemas siis Alex Scott). Samuti antakse seal vihjeid, et millega hetkel tegeldakse ja mida võib tulevikus PokerStarsi pokkeritoas leida.

http://forumserver.twoplustwo.com/28...thread-119016/

Ja viimased uudised (enne autoreloadi)
                            Quote from Alex Scott (2p2 Stars Improving Thread)

The good news is that Auto-Rebuy will be in the Windows .COM release, which is coming in the next couple of days, and it's greatly improved from what is available now. The bad news is that it initially, it will only be available to a small testing group, so not everyone will see it immediately. We will be working to make the feature available to everyone as quickly as possible.

Here's a screenshot of the most recent release candidate:

There are a couple of other little things in the new release:

- Keyboard shortcuts
                            - Badugi
                            - Option not to minimize the lobby when opening a table (under 'Advanced Multi-table Options')
                            - Right clicking on your icon now opens the 'add-on' dialog for easy rebuys
                            - Highlighting a tournament in the lobby and pressing Ctrl-C will copy the tourney ID to the clipboard
                            - A player is now taken straight to their seat if they register for a tournament during extended registration
                            - You can turn off the lobby images, so you don't click them by mistake

A lot of development work has been going into the new PokerStars.it client, because we're working on getting a licence in Italy. This new client is also serving as a testing ground for some new features, such as account balances and tournaments in €, time zone selection in the client, and more.

Other interesting stuff that is planned for the coming months includes RSA Token security and better measures against datamining.

Varsti siis saavad high stakes ballad ka rahulikult magada :)

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

WCG|Rider jälle ametis.

Tahab paari kuuga NL200 teha 100k$ ja vist ka SNE-ni jõuda. Sick freak.

Comment

• Keiss
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1592

** Hand # 2230096325 starting - 2008-10-21 02:39:23
                                ** Fresh Fuel [Hold 'em] (0.02|0.05 NL - Cash Game) Real Money

pcr300 sitting in seat 1 with $1.07
                                OntarioMama sitting in seat 2 with $3.70
                                Alexander_AA sitting in seat 3 with $3.86
                                Keiss sitting in seat 4 with $2.65
                                fancy4020 sitting in seat 5 with $2.88
                                natedawg1 sitting in seat 6 with $6.91
                                bob_abui sitting in seat 7 with $4.55
                                valyanda sitting in seat 8 with $4.77
                                china008 sitting in seat 9 with $5.05[Dealer]
                                wmdan sitting in seat 10 with $2.12[Sitting out]
                                pcr300 posted the small blind - $0.02
                                OntarioMama posted the big blind - $0.05

** Dealing cards to Keiss: Qs, Ah
                                Alexander_AA folded
                                Keiss raised to $0.20
                                fancy4020 folded
                                natedawg1 folded
                                bob_abui folded
                                valyanda called - $0.20
                                china008 folded
                                pcr300 folded
                                OntarioMama folded