Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Junken
    Lendur Sass
    • Sep 2011
    • 1039

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
    Kui palju Sa stratti ja muud pokkeri juttu oled ajanud üldse?
    ei ajagi, tahaks lugeda... aga muud pole kui 1 libahunt ja roosad topid

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
      Kas Jürgen Ligi ütles Foorumi saates Kadri Mustale-Ole vait.
      Mitmeid kaudseid makse tuleks alandada ning üle 1500 euro suurune sissetulek peaks olema kõrgema maksuastmega, ütles Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson.

Ütles veel muudki.

Minul aga jooksis juhe kokku. Jürgen Ligi ütles, et "Eelarvele on 10 eurot maksuvaba miininumi - ja see teeb 2 eurot inimesele kätte - 20 miljonit." Eelarves on planeeritud füüsilise isiku tulumaksu laekumine summas 293 000 000 €. Seega Jürgen Ligi jutu põhjal tähendaks maksuvaba miinimumi tõstmine 146,50 € võrra füüsilise isiku tulumaksu laekumist summas 0 €?

Rannar Vassiljev oli ka muidugi "tubli", kui ta rääkis mingis 400-st miljonist, kui irl on kogu summaks eelpool mainitud 293 miljonit.

Kusagil peab mingi kala olema ja loogiline oleks, et see on minu, mitte JL või RV peas.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Hakkasin mõtlema ja teen ühe ülesande. Ei ole raske leida inimest, kes oleks nõus flippama €1 peale. Seega pm. aasta vältel me leiaks iga päev ühe. Me oleme pärit Indiast ja €1 on meile suur raha. Samas võitsime freerolle ja meil on €10 000 bankroll.

Kui me flippame, siis võidame keskmiselt 50% ajast. Ja ma arvan, et 10 000 korda me flippi ei kaota ehk teisisõnu bustoks ei lähe. Correct?

Aga kui me leiame ühe inimese, kes on nõus flippama ja lõpmatu arv kordi ning igakord me hit and runnime, kui me oleme plussis ühe flipi.

Siin jookseb mu aju kokku. Näiteks: täna hnr-ime codeccit, homme lenci jne. Seega me jääme iga päev vähemalt ühe flipga plussi. Kuidas sellises olukorras long run tuleks? Mõtlen, et kui ülesanne on ideaalsetes tingimustes ehk me leiame iga päev inmese, kes flippab lõpmatuseni. Me peame ju mingi aeg jääma ühe flipiga plussi.

Seega, kui see on võimalik siis long runnis jookseb populatsiooni iga isend ühe flipiga alla EV ja mina nii räigelt üle EV. Kas see on võimalik praktikas või ainult teoorias? Kas ma mõtlen midagi valesti?

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Miks plussi iga päev peaksid jääma?

Comment

• vapsik
            Klubi Liige
            • Apr 2009
            • 5462

Nüüd on selge, kes on wolferki ja teiste ruletiprode kontode omanik.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Miks plussi iga päev peaksid jääma?
              Ära võta päeva. Suva see päev. Me võime sinuga näiteks flipata 30 aastat ja ütleme, et saame sekundis teha 30 000 flippi. Meil mõlemal on upswingid ja downswingid. Mingi hetk juhid sina flipides ja mingi hetk juhin mina. Aga ma quitin kohe, kui mina juhtima lähen.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Nüüd on selge, kes on wolferki ja teiste ruletiprode kontode omanik.
                Ma tahangi teada, et mida ma siin valesti mõtlen. Mitte ei otsi süsteemi.

Comment

• vapsik
                  Klubi Liige
                  • Apr 2009
                  • 5462

10k ei tähenda, et Sa ei või bustoks minna.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

10k ei tähenda, et Sa ei või bustoks minna.
                    Vot. Nüüd seal ongi error. Palju on üldse risk of ruin 10 000 flippi alla EV joosta? Miljardite flippide vältel peaks see olema ju võimalik?

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Samamoodi võib ju martingale lasta kui sul on lõpmatu arv korduseid.

Ranka vist joogine

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        Poisid said ühe päevaga mitte ainult 10 korda, vaid koguni 1000+ korda kuulsamaks...

Nüüdseks on nad juba 10 000+ korda kuulsamad.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Vot. Nüüd seal ongi error. Palju on üldse risk of ruin 10 000 flippi alla EV joosta? Miljardite flippide vältel peaks see olema ju võimalik?
                          Risk of ruini võib-olla pole bustoks minna, aga plussi jääda ka mitte. Jääd sinna vahepeale kuskile väääga kauaks tolgendama, kus oled miinuses, aga mitte busto.

Comment

• ropka11
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1008

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                            http://www.postimees.ee/1121586/sims...uleks-alandada

Ütles veel muudki.

Minul aga jooksis juhe kokku. Jürgen Ligi ütles, et "Eelarvele on 10 eurot maksuvaba miininumi - ja see teeb 2 eurot inimesele kätte - 20 miljonit." Eelarves on planeeritud füüsilise isiku tulumaksu laekumine summas 293 000 000 €. Seega Jürgen Ligi jutu põhjal tähendaks maksuvaba miinimumi tõstmine 146,50 € võrra füüsilise isiku tulumaksu laekumist summas 0 €?

Rannar Vassiljev oli ka muidugi "tubli", kui ta rääkis mingis 400-st miljonist, kui irl on kogu summaks eelpool mainitud 293 miljonit.

Kusagil peab mingi kala olema ja loogiline oleks, et see on minu, mitte JL või RV peas.
                            See mees on ikka päris ära pööranud.Elemantaarne viisakus võiks ikka olla ajagu daam nii lolli juttu kui tahes.
                            Eesti Berlusconi-teen ja räägin mis tahan - mind ei koti.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Ära võta päeva. Suva see päev. Me võime sinuga näiteks flipata 30 aastat ja ütleme, et saame sekundis teha 30 000 flippi. Meil mõlemal on upswingid ja downswingid. Mingi hetk juhid sina flipides ja mingi hetk juhin mina. Aga ma quitin kohe, kui mina juhtima lähen.
                              Mina saan nii aru, et kui sa võtad 1$ välja, siis edaspidi hakkab tõenäosus tasanduma 1$ madalamal, kui 50:50. Kui uuesti välja võtad, siis juba 48:52 sinu kahjuks jne. Lõpuks ei ületagi nihe enam sinu väljavõetud summat, niiet jäädki lõputult tilbendama miinusesse, nagu Codecci ütles.

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Aga kui peale hit'n'runi on vastane näiteks 1 sekundi pärast nõus uuesti mängima ja seda iga kord? Mis siis muutub? Infinite printingzz?
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...