Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lissavassa
    Jube Noob
    • Feb 2012
    • 149

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

isepankur.ee kahjuks väljastab ju ainult 3000eur. Pankadelt on raske kahjuks pokkerimängijal laenu saada.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Aasta postitus.

rahvavaenlase oma ka veidi ülalpool pani muigama.
      +1

mindset võib inimestel totaalselt erinev olla

Ma toon näite . Tean ühte inv venda, kes on tõesti väga edukas olnud ja väga häid tootlusi teinud. Ta võttis masu ajal suuri riske(võimendusi) ja teenis väga hästi
      Kas see kutt oleks seda ka teinud siis kui ta ise poleks olnud ÄP TOP 500 sees?
      Mindset ja võimalused on ikka totaalselt erinevad

Comment

• Roomet
        FPP Pro
        • Dec 2009
        • 211

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
        Inimesed kipuvad ära unustama, et õnnetunne ja õnnelik olemine ei ole seotud hariduse/tööga/sissetulekuga. Päris paljud inimesed lihtsalt ei tunne vajadust 16 tundi päevas tööd teha, et mingit edu saavutada.
        Just!
        Kohati on tunne, et Karupeog ja co peavad oma väärtushinnaguid absoluutseteks. Tegelikult ju mõistlikud argumendid, hariv ning haarav diskussioon, aga ikka nii kuradi enda mätta otsast absoluutse tõe peale surumine.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Tegelikult ei väärtustata tegelikult üldse teenindjaid

G4s,Maxima,Ericson,prisma jne netopalk nii 350. Edukate ja rikaste netopalgad 2k+? Vahe ca 5x

Kui soomes saab nn neeger 1,5k-2k? siis kas nt it vend saab seal 10k--kahtlen?
          Lihtsalt käärid tunduvad esimese ja teise eesti vahel nii suured olema

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

Algselt postitas Roomet Vaata postitust
            Just!
            Kohati on tunne, et Karupeog ja co peavad oma väärtushinnaguid absoluutseteks. Tegelikult ju mõistlikud argumendid, hariv ning haarav diskussioon, aga ikka nii kuradi enda mätta otsast absoluutse tõe peale surumine.
            ei ole nõus. Kui lähtuda artiklist millest see asi alguse sai, siis mida sa vingud kui sa õnnelik oled oma valikutega. Järelikult ei ole ikkagi õnnelik kuna valikud on olnud mitte valed, vaid ebaoptimaalsed elus läbi löömiseks.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Just!
              Ma ei soovi kellegile peale suruda oma arvamus.
              Aga siit tulebki ju välja, et osad ei soovi tööd rügada ja kuhugile jõuda. Ma ise ka ei soovi end pooleks rabada.
              Aga kui sa ei soovi seda, siis ei ole põhjust viriseda ja mustata neid, kes seda on soovinud.

ah jaa, tolmuahv võiks ka oma arvamust avaldada :)

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Sellist asja nagu absoluutset tõde ei ole olemas. Siin väljendab igaüks oma vaatenurka - mõni jõulisemalt kui teine.

Kui minu eilne postitus solvas kedagi, siis sry. Ma olen ka arvamusel, et praegune Eesti elatustase on madal ja minu pea ei võta, kuidas Tallinnas saab 450€ netoga ära elada. Siiski inimesed teevad seda. Samas koristajale üle selle maksta tundub ka liialdus.
                Minu jaoks taandub siin paljuski inimeste eneste suhtumisele. Mõni võtab selle 450 töö vastu ja on ülimalt tänulik, et tal üldse on töö ja mõni sülitab sulle näkku ja "naudib" pigem töötukassa hüvesi, kuna selle raha eest liigutada ei viitsi.
                Ma olen alaskaga nõus, et peame arvestama inimeste tausta, kust nad on tulnud, sest me kõik ei ole startinud võrdsetelt alustelt. Samas peame arvestama ka seda, et olenemata meie taustast saame ka ise paljuski oma maailma muuta. Tavaliselt seisab selle muutuse ees hirm ja sellest hirmust ei saada üle.

Üks huvitav vaatenurk, mis siin välja on tulnud - miks te tahate end nii kangesti võrrelda Lääne-Euroopaga? See on poliitikute sõnakõlks, et 5 rikkama hulka jne. Iga vähegi arukas inimene mõistab, et reaalselt oleme sellest olukorrast valgusaastate kaugusel ja kui me oma kaua otsitut Nokiat ei leia, siis utoopiaks see jääbki.
                Järgmine kord kui hirmsasti kiruda tahate, siis mõelge Ida-Euroopa peale, mõelge miljonitele nälgivatele aafriklaste peale. Seni kuniks katus peakohal, riided seljas ja kõht täis pole väga nutta tarvis.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Lähme parem välja, keerutame hästi suure rõõmulumepalli, kõik hüppame sinna sisse veel. Laseme mäest alla ja elu on lill

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                    Te elate kuskil mullis. Süda läheb suht pahaks, kui lugeda osade hästi hakkama saavate seppade üleolevaid mõtteavaldusi stiilis "ise süüdi, kui hakkama ei saa". Ma sisimas loodan, et teil läheb midagi väga perse elus ja olete sunnitud oma väärtushinnangud ümber hindama. Ma ei ole mingi suurem asi kirjutaja ja ei oska enda mõtteid piisavalt hästi edasi anda, et siin karupoegadega diskuteerima hakata, aga alaska seisukohtadega 100% nõus. Me ei sünni siia ilma kõik edukatena ja teotahtelistena. Kõigist lihtsalt ei saa kõrgepalgalised reaalainete inimesed (see ei oleks ka mõeldav, tasakaal kaoks). Osad on pärit nii kehvadest oludest, et nende moraal ja enesehinnang on juba kauges lapsepõlves maapõhja tambitud, nii et kogu eluks hingeline trauma ja selline inimene ei ole suuteline mõtlema "meie", edukate inimeste moodi. Aga ma olen kindlal seisukohal, et ka koristaja, kassiir ja tuletõrjuja väärivad sissetulekut, millega on võimalik normaalselt ära elada. Meie riigis see täna igatahes nii ei ole ja sellise suhtumisega ei hakka ka kunagi olema, ngu siin osadel on.
                    jutt ei käi siin traumadega lastest vaid täeisti normaalsetest inimestest(artikli neiu), kellel on kõik võimalused olemas olnud.
                    võibolla tõesti elan mullis aga ma ei tea oma paarisaja sõbra hulgas kedagi, kes hakkama ei saaks. või kui ei saa, siis ta ei süüdista selles teisi.
                    Sinu elu sõltub sinu tehtud valikutest.

Pole vaja hakata sisse tooma puudega inimesi, nooruspõlve psüühilisi traumasi jne. need on erijuhud.
                    Last edited by vsiu100; 22.01.13, 15:06.

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

Just!
                      Mõistlikud argumendid, kuid teemavälised. Asi sai alguse üldse muust.

Minu mõte on, et kuigi kõik peaksid olema väärtustatud, siis paratamatult ei ole selleks hetkel lihtsalt võimalusi.

Selle peale arvatakse, et "karupoeg on ülbe ja peab oma mätast absoluutseks tõeks". See, et ma ütlen välja karmi tõe, mida ei ole meeldiv kuulda, ei tähenda, et ma suhtuks inimestesse teistmoodi kui Teie.

Mina leian, et oluliselt optimaalsem ning suuremat kasu toov on suurem kontroll oma tegude üle, suurem teotahe ning pealehakkamine. Vastupidiselt teema alustanud artikli autorile, kes ootab pigem abi teistelt, kui endalt.

Ma ei ole siinkohal absoluutselt biased, pigem tundun ma teema viimaste postituste valguses olema just see, kes võtab asju ratsionaalselt, mitte lähtudes isiklikest emotsioonidest ning ebapädevast analüüsist vastaskõneleja arvamuse suhtes.

Kui minul on niivõrd palju austust Teie vastu, et ma loen Teie mõtted läbi keskendunult, nõustudes osade väidetega (neid ka põhjendades), siis võiks Teil olla sama.

kõige suurem võimalus oma elu muuta on ennekõike inimesel endal, mitte tema ümbrusel. Sellest tulenevalt ma ei mõista antud artikli autorit, kellel on olemas selleks kõik vajalikud eeldused: hea haridus, hea perekondlik taust, vanemate finantsiline toetus. Tegemist ei ole saamatu isikuga, kes peaks niivõrd toetuma teiste abile. Paratamatult on selline hala ebameeldiv kuulda eelpool korduvalt nimetatud põhjustele.

Neid, kes mingil põhjusel (nt Kotka poolt toodud näited) selleks võimelised ei ole, nemad on tõesti ka väärt teiste abi.

Viimaseks, Minu hinnangul tuleb arvestada lisaks emotsionaalsetele põhjustele ka puht majanduslikke võimalusi olukorra parandamiseks. Millegipärast Te oma väidetes seda aspekti välja ei too ning rõhute ainult emotsioonidele (mis on tegelikult positiivsed ja eluterved - teisi väärtustavad). Aga ärge palun tulge väiksele Karupojale ütlema, et mina teisi ei väärtusta ja elan kuskil mätta otsas.

Tänud.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Ja kui ei ole soovi peale hakkata siis ka ok, ära mölise lihtsalt ja fuck üldine society.
                        Viimase all mõtlen seda, et hirmsasti kardetakse ühiskonna kritiseerimist sinu valikutes. Tee mis tahad, nii kaua kuni keegi teine ei kannata so otsuste pärast.
                        Last edited by qbj0hn; 22.01.13, 15:17.

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                          Ja kui ei ole soovi peale hakkata siis ka ok, ära mölise lihtsalt ja fuck üldine society.
                          +1

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

Fuck the police, tõmba üks mahv savu ja mine Vandalari juurde praktikandiks. Paari kuu pärast saad juba palgaliseks töötajaks

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Ei mõelnud üldse seda.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

lee-gendaarne leeleeleegendaarne

Comment

Working...