Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • LuuK
    Vana Tegija
    • Dec 2008
    • 1138

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    Sõbrad.. järgmine teema säästupirnid... :D
    mul kapp vanu häid soojendusagregaate täis ostetud, proovi 2020 aastal uuesti

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
      fair enough. Mõttetu on sellel teemal väidelda, sest me räägime üksteisest mööda ning sa ei ole ikkagi aru saanud minu mõttest (kivi ka minu kapsaaeda).

Kui me võtame näiteks Maslow ette (lihtsalt üks teooria mitmest), siis armastus on 3. astme vajadus. Ja just nimelt selle vajaduse rahuldamine ongi baastasandil omakasupüüdlik soov. Ei ole nii keeruline mõista mu ja valdkonda veidi paremini tundvate isikute mõttekäiku. Või on?

Selleks, et mõista teise öeldut, on vaja sellesse ka natukene süübida ning aru saada, et mu eesmärgiks ei ole õhutada vaenu. aga loomulikult, kui kontsept on keeruliselt mõistetav, siis on lihtsam demagoogitseda ja öelda, et "te otsite põhjuseid, miks ego vajadused on primaarsed".

Minu jutt lähtub siinkohal teaduslikust meetodist, kus minu isiklik sümpaatia ei mängi suurt rolli.
      Ma absoluutselt ei devalveeri sinu mõtteviisi vaid väitlen vastu lähtudes teistest eksisteerivatest teooriatest (mitte tõekspidamistest)

aga ma arvan, et võib selle teema "lukku panna"

Moderaatorile ka midagi:
      http://carsweek.ru/upload/iblock/85a...bmw-club-3.jpg
      Diskussiooni ei saagi tekkida, kui esimese vastuargumendi puhul pannakse pillid kotti ja keeldutakse edasiset dialoogist. Minu eesmärk polnud kellelegi "ära panna" vaid ma ei mõista sinu ja kardaaniristi seisukohta. Võib-olla olen ma ka rumal ja ei suudagi seda mõista, aga kui sul vähegi huvi, siis proovi mulle see selgeks teha. Praeguste tekstide puhul jäi see mulle tõesti arusaamatuks.

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
      Kas ainult minule tundub, et mida aeg edasi, seda rohkem üritatakse siin foorumis üksteisele ära panna? Mulle tundub, et ei ole vaja kahte lehekülge ka enam lugeda, kui juba näed, et kedagi torgitakse mingi teemaga, see torgib vastu jne. Nagu netikommentaatorid.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
      Kui tekib lehkhelisi ja sellest tulenev arutelu, siis pole selles ju midagi halba?! Seni kuniks kannaga pöördelt ei anta, niisama lolli möla ei aeta ning ilma põhjuseta inimesi p**si ei saadeta on igasugune diskussioon teretulnud.

Huvitav, et see kedagi ei häiri, kui mõni mehepoeg järjekindlalt peale kolmandat pilsnerit leiab, et parim lahendus on OT avada ja oma sisutühje monolooge postitada, milles puudub igasugune arusaadav sisu.

Comment

• rasmer
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1306

Yolo kutid yolo.

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
          Huvitav, et see kedagi ei häiri, kui mõni mehepoeg järjekindlalt peale kolmandat pilsnerit leiab, et parim lahendus on OT avada ja oma sisutühje monolooge postitada, milles puudub igasugune arusaadav sisu.
          Keda sa selle satiirilise lõiguga silmas pidasid?

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
            Keda sa selle satiirilise lõiguga silmas pidasid?
            ilmselt mitte sind. sa ei joo pilsnerit vaid hoopis walterit. : D

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Lihtsalt natuke imelik, et üritatakse ümber nurga kuidagi ära panna selle asemel et otse konkreetse kodaniku poole pöörduda oma murega. See umbes sama kui ma ütleks, "üks teist siin on m*nn, aga ma ei ütle kes". Selle eest ei saaks mitte ühelt vaid kõigilt lõuga.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                Lihtsalt natuke imelik, et üritatakse ümber nurga kuidagi ära panna selle asemel et otse konkreetse kodaniku poole pöörduda oma murega. See umbes sama kui ma ütleks, "üks teist siin on m*nn, aga ma ei ütle kes". Selle eest ei saaks mitte ühelt vaid kõigilt lõuga.
                Kui ennast puudutatuna tunned, siis on see sinu probleem, või mis?

Comment

• Vandalar
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3577

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                  lol inimesed ongi egoistid by nature. altruism on pigem puue. sügavas alateadvuses käituvad kõik inimesed nii, et endale hea oleks. kui lapsevanem päästab oma lapse surmast, andes oma elu, siis pealt näha võib ta seda teha armastusest, aga alateadvuses ilmselt miski ütleb, et "kui ma seda ei tee, siis satun kurjade pilkude alla; mind vaadataks kui halba lapsevanemat; mind naeruvääristataks" ja whatnot.
                  Inimene ei ole siin maailmas üksi ainult ja IMO on kõik inimesed üks ja seesama. Kui sa oled altruist teed midagi altruistlikku, siis omamoodi aitad kaasa sellele "üks ja seesama" organismile. Imo puudeks seda nimetada on suur rumalus lihtsalt.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Katastroofid on ka lahedad eks tegelikult, kes koaalade keppimist ikka viitsib telekast vaadata. Kõva ikka kui pakistanis või kuskil hea laar inimesi lastakse õhku jälle, põnev midagi vaadata lihtsalt.
                    Kõik vaatavad telekat ja midagi ei ütle selliste asjade kohta, aga kõik mõttes mõtlevad "f awesome"... kahju ainult, et nii kaugel, võiks lähemal olla oleks rohkem fun. Nii kaua kui enda perset võid tuttavaid ei puuduta, eks poisid.
                    Riigipööre oleks eriti kino veel. Inimesi pinge all vaadata on fun fun fun!!!
                    Ja tra jookske vähemalt 300 buyini alla EV, jube lõbus on vaadata seda kiunimist ikka, daaaamn.
                    Hey, that's the kind of guy I am.
                    Last edited by qbj0hn; 18.01.13, 01:29.

Comment

• EestiAA
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1132

:D :D.

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Kui kedagi veel huvitab. 40 minutit kestnud.

Cliffs: Nagu arvatud, tunnistab ülesse, et 10 aastat järjest kasutas kõike mida võimalik oli, dopingu poole pealt.

Comment

• rasmer
                          Vana Tegija
                          • Oct 2009
                          • 1306

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
                          http://ownspecial.oprah.com/lancearmstrong.html
                          Kui kedagi veel huvitab. 40 minutit kestnud.

Cliffs: Nagu arvatud, tunnistab ülesse, et 10 aastat järjest kasutas kõike mida võimalik oli, dopingu poole pealt.
                          http://www.ohtuleht.ee/506820
                          Õhtulehe tekstiülekanne.

Comment

• Jäämees
                            Vana Tegija
                            • Jun 2011
                            • 1182

Mingu üllatus või?

Kogu see jama oli ju nn ''most public secret in sports'' viimased 10 aastat.

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
                              Mingu üllatus või?

Kogu see jama oli ju nn ''most public secret in sports'' viimased 10 aastat.
                              Jep, arvasin siiani, et ta puhas poiss.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Comment

Working...