Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • TaistoJ
    Grinder
    • Aug 2010
    • 787

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Kas ainult minule tundub, et mida aeg edasi, seda rohkem üritatakse siin foorumis üksteisele ära panna? Mulle tundub, et ei ole vaja kahte lehekülge ka enam lugeda, kui juba näed, et kedagi torgitakse mingi teemaga, see torgib vastu jne. Nagu netikommentaatorid.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
      Jah jah ,ei muidugi, kindlasti, eks ma annan endast parima.

Tõesti häirib siis nii jubedalt ?.

Mõtlen võiks mingi uue topicu teha.

Topic - Grammar nazi.

sissejuhatus.

Dere mina olen EestiAA ja mul on brobleem ei oskka hästi kirjutata.

(ja siis te kõik saaksite paugutada järjest, saaksid oma päevase tähenärimis doosi jumala kärmelt täis.)

Tõesti kuidas saab ühes sõnas nii kinni olla :/.

edit: Ise keeran alati alati suuremale poindile tähelepanu, aga mõndasid inimesi häirivad väiksemad asjad.(no hate)

Tundub, et sa ei saa vihjetest aru. Teeme siis asjad natuke lihtsamaks su jaoks. Asi ei ole selles, et keegi avastas üksiku kirjavea sinu sulest ja sellega asjad piirduvad. Asi on selles, et sa kirjutad üldiselt nagu harimatu(ei mõtle seda liiga vähe koolis käinud varianti, aga see ka aitaks) mats. Kõik teevad kirjavigu, see on iseenesest mõistetav. Ma julgen eeldada ka teiste sel teemal sõnavõtnute eest, et neile meeldib enda vigadest õppida, sest osadele inimestele meeldib areneda(shokeeriv concept, i know). Isegi kui neile mingil põhjusel ei meeldi ennast parandada, siis nad ei hakka targutama nagu see oleks puhtalt teiste haiglane vajadus inimesi korrigeerida. Lisaks ei sisaldu nende kasutajanimes sõna "Eesti" seega tunduks see natuke vähem imelik kui nad kohaliku keele peale lihtsalt sülitaks.

Comment

• atsetoon
        Joomas õlut Atsetooniga
        • May 2009
        • 1105

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
        Kas ainult minule tundub, et mida aeg edasi, seda rohkem üritatakse siin foorumis üksteisele ära panna? Mulle tundub, et ei ole vaja kahte lehekülge ka enam lugeda, kui juba näed, et kedagi torgitakse mingi teemaga, see torgib vastu jne. Nagu netikommentaatorid.

kui lehekülgede kaupa mingit sitta toodetakse, siis tulebki ära panna imho

Comment

• EestiAA
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1132

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust

Ise nii ei arva.
          Kui inimesed ei ole ühel meelel siis natukene ikka vaieldakse, täiesti tavaline ka päris elus ju.
          Väike vaidlus ei tee kellelegi halba.
          Nii kaua kui lihtsaks sõimamiseks ei lähe pole hullu vast.

Nu ma ei tea ka vb pole ka nii ilus vaielda, ei tea kuidas asjad siin vanasti olid vms.

netikommentaatorid on juba high stakes trollid :D.

Olen isegi vahest neid uurind, ja väga masendavad on lihtsalt mingi punt kisab =).

Comment

• TaistoJ
            Grinder
            • Aug 2010
            • 787

Ei mõelnud seda, kui mingi teema üle argumenteeritakse, vaid niisama mõttetut jägelemist, mida viimasel ajal on päris palju imo.

Comment

• bauss
              Grinder
              • Sep 2009
              • 737

mis pask siin toimub?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Sõbrad.. järgmine teema säästupirnid... :D

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

mina pole veel ledidele üle läinud, liiga kallid.

Comment

• EestiAA
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1132

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                    Tundub, et sa ei saa vihjetest aru. Teeme siis asjad natuke lihtsamaks su jaoks. Asi ei ole selles, et keegi avastas üksiku kirjavea sinu sulest ja sellega asjad piirduvad. Asi on selles, et sa kirjutad üldiselt nagu harimatu(ei mõtle seda liiga vähe koolis käinud varianti, aga see ka aitaks) mats. Kõik teevad kirjavigu, see on iseenesest mõistetav. Ma julgen eeldada ka teiste sel teemal sõnavõtnute eest, et neile meeldib enda vigadest õppida, sest osadele inimestele meeldib areneda(shokeeriv concept, i know). Isegi kui neile mingil põhjusel ei meeldi ennast parandada, siis nad ei hakka targutama nagu see oleks puhtalt teiste haiglane vajadus inimesi korrigeerida. Lisaks ei sisaldu nende kasutajanimes sõna "Eesti" seega tunduks see natuke vähem imelik kui nad kohaliku keele peale lihtsalt sülitaks.
                    Nu aga mis nüüd saab kui ma ei vasta sinu intelligentsuse standarditele ?.
                    Eks ma annan sulle teada kui olen piisavalt arenenud, et sinuga suhelda.(mida ei juhtu tõenäoliselt mitte kunagi.)
                    Las ma olla selline mats nagu ma olen edasi, miks üldse raiskad oma väärtusliku intelligentset kapitali minu peale?.

Ma ei arva sinust ka kõrgelt(tean ,et sind ei koti ja mul täpselt sama tunne).
                    Last edited by EestiAA; 17.01.13, 14:28.

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Õige hetk reklaami teha vist: http://www.ledlamp.ee/

Comment

• ropka11
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1008

Highstakes inimhinge insenerid mõned siin-karupoeg ja kardaanirist.Psühholoogia foorumis leiate endale võrdsed diskuteerijad.
                        Pange edasi Im out.

Comment

• Strawberry
                          Varasemalt kasutaja "romeo"
                          • Aug 2012
                          • 1229

Uus teema, vaba tahet ei ole olemas.

Kehamotoorika füsioloogia: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1950571/

See tekst on mitte-arstidele natuke raske, seega cliffnotes:
                          Käsk mingit kehaosa liigutada tekib ajus enne kui mõte, et tahan seda kehaosa liigutada.
                          "Vaba tahe" on ainult coping mechanism selgitamaks iseendale, mis su kehaga toimub ja miks ta liigub.

Comment

• eddi
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1200

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                            Uus teema, vaba tahet ei ole olemas.

Kehamotoorika füsioloogia: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1950571/

See tekst on mitte-arstidele natuke raske, seega cliffnotes:
                            Käsk mingit kehaosa liigutada tekib ajus enne kui mõte, et tahan seda kehaosa liigutada.
                            "Vaba tahe" on ainult coping mechanism selgitamaks iseendale, mis su kehaga toimub ja miks ta liigub.
                            About free will

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                              Sõbrad.. järgmine teema säästupirnid... :D

Summutame selle teemaaretuse juba eos

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                                mina pole veel ledidele üle läinud, liiga kallid.
                                Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                                Õige hetk reklaami teha vist: http://www.ledlamp.ee/
                                hahahah tahtsin ka öelda, et chaom1-l soodukad lol

Comment

Working...