Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
    lol inimesed ongi egoistid by nature. altruism on pigem puue. sügavas alateadvuses käituvad kõik inimesed nii, et endale hea oleks. kui lapsevanem päästab oma lapse surmast, andes oma elu, siis pealt näha võib ta seda teha armastusest, aga alateadvuses ilmselt miski ütleb, et "kui ma seda ei tee, siis satun kurjade pilkude alla; mind vaadataks kui halba lapsevanemat; mind naeruvääristataks" ja whatnot.
    sa oled vist liiga palju tarku raamatuid lugenud või jõudsid ise selle tõeni?

EDIT: Lugesin nüüd kogu teema lõpuni. Mis ajendil päästab lapsevanem oma lapse uppumisest sellisel juhul, kui keegi teine seda nägemas pole? Või tähendab see hoopis lapsele paratamatut surma, kuna pealtnägijate puudumisel ei hooli ema/isa oma lapsest ja laseb tal rahus uppuda?

Rakendame analoogset näidet parimate sõprade puhul. Kas sa ei oleks nõus päästma oma parimat sõpra kindlast surmast, teades, et päästmise puhul on 50/50 võimalus, et saad ise surma?
    Last edited by Godspeed_EJ; 17.01.13, 09:20.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust

EDIT: Lugesin nüüd kogu teema lõpuni. Mis ajendil päästab lapsevanem oma lapse uppumisest sellisel juhul, kui keegi teine seda nägemas pole? Või tähendab see hoopis lapsele paratamatut surma, kuna pealtnägijate puudumisel ei hooli ema/isa oma lapsest ja laseb tal rahus uppuda?

Rakendame analoogset näidet parimate sõprade puhul. Kas sa ei oleks nõus päästma oma parimat sõpra kindlast surmast, teades, et päästmise puhul on 50/50 võimalus, et saad ise surma?

kui sa kogu teema oleksid läbi lugenud, siis sul ju sellist küsimust ei tekiks...Sest mina näiteks olen sellele vastanud.

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

loengust jäi kuidagi meelde selline lause.

ja sinu küsimustele on vastatud. kui lapsevanem läheb päästab oma last, siis ilmselt oli soov mitte süütunnet tunda või homoöstaasi hoida (või mõni muu põhjus - neid võib ju välja mõelda lõpmatuseni) tugevaim.

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Kardaanirist Sul ikka lapsi on, et aru saada millest Sa räägid.Või paned ainult teooriat psühholoogia raamatutest loetu pealt ja oma kinnistunud arusaamadest.
            Muidugi sellistel arusaamadel on tavaliselt põhjuseks varajane noorus kus on hästi tähtis kogu ümbruskonna suhtumine sinusse.
            Ainuke ego mis ma leian oma lapse päästmises-MA EI SAA TEMAGA ENAM KUNAGI KOOS OLLA.Ei kujuta ette sellist mõtlemist-näe isa ei läinud päästma oi oi mis minust nüüd arvatakse.
            Mitte midagi isikliku aga minu arusaamised elule on küll teised.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
              Kardaanirist Sul ikka lapsi on, et aru saada millest Sa räägid.
              Ma väga loodan, et ei ole ja ka ei tule.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

Kardaanirist Sul ikka lapsi on, et aru saada millest Sa räägid.Või paned ainult teooriat psühholoogia raamatutest loetu pealt ja oma kinnistunud arusaamadest.
                Muidugi sellistel arusaamadel on tavaliselt põhjuseks varajane noorus kus on hästi tähtis kogu ümbruskonna suhtumine sinusse.
                Ainuke ego mis ma leian oma lapse päästmises-MA EI SAA TEMAGA ENAM KUNAGI KOOS OLLA.Ei kujuta ette sellist mõtlemist-näe isa ei läinud päästma oi oi mis minust nüüd arvatakse.
                . 3 lehekülge on räägitud teemast ning sa norid inimese ühe halva/vale lause pärast. Asja sisuline pool oli ju teine.

on mõnel alles pea...

Comment

• SuusaKunn
                  Jube Noob
                  • Jun 2011
                  • 142

Segan tulist arutlust hetkeks, tekkis küsimus, et kas tartus on pokkeripubisi ka? Umbes nagu pärnus on 2 paari ja PiljardPokker, kus mingeid turnasi korraldatakse? Olymps jääb mängust välja hetkel vanuse tõttu.

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                    Keemiline seos lapse ja lapsevanema vahel on tõestatud ja täiesti olemas.
                    Progesteroon sunnib mehi kaitsvamaks ja laste eest hoolitsevamaks ja oksütotsiin teeb sama naistega.
                    Keemiline seos keemiliseks seoseks, ei vaidle sulle vastu. Aga me rääkisime altruismist, eksole.

Aa ma ei ole hetkel ka vast kõige teravam pliiats kellega biokeemiast rääkida, ligi 40h juba üleval ja jsut lõputöö kaitsmiselt tulnud

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                      loengust jäi kuidagi meelde selline lause.

ja sinu küsimustele on vastatud. kui lapsevanem läheb päästab oma last, siis ilmselt oli soov mitte süütunnet tunda või homoöstaasi hoida (või mõni muu põhjus - neid võib ju välja mõelda lõpmatuseni) tugevaim.
                      Ei midagi isiklikku, aga inimesed, kes näevad selles eelkõige soovi mitte süütunnet tunda või homoöstaasi hoida tunduvad mulle emotsionaalselt halvatutena. Ehk ei suuda end teiste inimeste jaoks piisavalt avada, et tekiks vastastikune usaldus, austus, armastus. Selleni on inimese arvatavasti viinud mõni trauma.

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

Ma ei oska teiste eest rääkida, aga minu jaoks oli küll selle arutluse peamiseks motiiviks mõne venna dokumentaali"teaduste" hoo kärpimine.

Comment

• EestiAA
                          Vana Tegija
                          • Nov 2010
                          • 1132

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                          naljakas on vaadata inimesi vaidlemas, kes ei oska isegi "innovatsioon" õigesti kirjutada.
                          Mõtlesingi millal juba mingi õigekirja nats kuskilt välja hüppab.
                          Tubli oled ,emakeele õpetaja tunneks su üle uhkust.

Comment

• EestiAA
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1132

Grammar Nazis are people (or cats) who use their freakishly and/or annoyingly powerful understanding of and compliance with grammar and spelling to attempt to "correct" others, usually the blissfully-oblivious-to-the-outside-world members and users of the Internet, who only understand the grammatically genocidal text-speak. However, the Grammar Nazi sees "correcting" others as "making" others "look like fools", and the others in question see the Grammar Nazi as "some asshole with no life". Today, most Grammar Nazis have settled down from the violent battles of "der gut ölde daes" to shadowy lives of correcting the error-ridden comments found below.

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Grammar_nazi edit:(sovitan gõigil lukeda suhd hea :D.).
                            Last edited by EestiAA; 17.01.13, 11:51.

Comment

• Spewmonkey
                              Seina Augustaja
                              • Oct 2008
                              • 2293

Arvestades, millist patriotismi sa Eesti suunas näitad, siis võiks endale uhkuse asjaks teha, et vähemalt keelt oskaks õigesti kirjutada. Võib-olla on sul mingi valikuline patriotism, et siis kui viitsid, siis fännad riiki, siis kui veits liiga palju vaeva on, siis ei viitsi, that's cool also.

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

Ei midagi isiklikku, aga inimesed, kes näevad selles eelkõige soovi mitte süütunnet tunda või homoöstaasi hoida tunduvad mulle emotsionaalselt halvatutena. Ehk ei suuda end teiste inimeste jaoks piisavalt avada, et tekiks vastastikune usaldus, austus, armastus. Selleni on inimese arvatavasti viinud mõni trauma.
                                kuulge minge magage kaineks. ma lihtsalt lahkasin antud teooriat (algas sellest, et Fabolous ütles, et inimesi õpetatakse väikesest peast tegema otsuseid, mis on kõigile head kuigi inimese loomuses on vastu võtta egoistlikke otsuseid), mitte ei rääkinud enda kogemusest.

Comment

Working...