Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed
See on ikka liiga haige :DAlgselt postitas kardaanirist Vaata postitust
Comment
-
Kuidas saab juua 0,6 liitrit viina?
variant 1 . Jõid 0,5 se viina ja otsisid kapist 0,1 liitri jagu vanu perasid ning läksid saarepeedile paarutama.
variant 2 . Jõid koos naisega 1 liitri viina (naine 0,4 liitrit) ning läksid koos saarepeedile paarutama.
Comment
-
freetime foorumit mäletad veel? ja Helbreath'i? anaal, vandaal, sandaal @ Aresten?Algselt postitas Vandalar Vaata postitustKeegi teab, mis kanep.info foorumist sai?
Comment
-
Algselt postitas Fabulous Vaata postitustJee, 21 tuli ära. Lõpuks ometi saab live-pokkerit ka mängima hakata.
palju õnne =).
Comment
-
Mul viimasel ajal silmadega mingi jama.Ei kannata pikalt arvuti taga olla.Varem võisin pikalt mängida,aga nüüd läheb pilt mingi aja pärast häguseks.Kui veega loputada,siis on parem.Ilmselt on mõistlik silmaarsti juurde minna,aga kas kellegil ka midagi taolist on?
Comment
-
mul homme hommikul üks eksam. 5h tagasi hakkasin õppima. tundub, et tuleb järjekordne unetu öö.
Comment
-
Ma eeldasin, et sul on midagi isiklikku SNE grindimise vastu, sest see oli teine postitus selles suunas, aga järgmine kord järgin reeglit "kolm on kohtuseadus".Algselt postitas Pumper Vaata postitustMa räägin EV-st, EV-ga graph veel jubedam.
Pea püsti ja proovi mõni positiivsem post ka välja imeda või siis sõida päikese alla, Eestis on masendav.
Jeps.Algselt postitas Potsataja Vaata postitustSpew ja rahvavaenlane, olete te joodikud või mitte?
Oota mida?Algselt postitas lenC Vaata postitustSelles suhtes, et sõimake, mis te tahate, aga teist nii head drunken-trükkijat kui Imric mina küll ei tea.Last edited by Spewmonkey; 06.01.13, 22:58.
Comment
TC
Comment