Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Poodides müüakse pudel/purk kujul. Suruõhk pmst peale kirjutatud.

Comment

• Cypher0
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 1512

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      mis riistapuuga seda tegema peaks? puhtaks puhumisest ei piisa?
      Smth like that:

Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Suht igast arvuti- ja maybe ka elektroonikapoest peaks saama, küsi müüjalt suruõhku lihtsalt. Oomipoes peaks ka olema.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

tyty!!!

Comment

• virukunn
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 2036

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
          Paljud twitterit kasutavad?.
          Facebook tõmbas Eestis hoo kenasti üles aga vaatan ,et twitter kuidagi maha jäänd.

Lihtsalt mõtlen ,et kuna telekast (välismaa kanalid) muud ei kuule kui twitter ees ja taga:D.

Miks peaks keegi mitte-kuulsus seda kasutama ? Imo on see normaalne ainult kuulsustele, et nö fännidele teada anda millega nad tegelevad etc. Kes seda pole ja ikka kasutab on lihtsalt edev (ja loll) imo. Naljakas, et mul tutvusringkonnas mõned kasutavad ja no mul ei ole sõnu. Üle minu laiba ma teeks twitteri. Inimene kell on twitter prolly vaatab reporterit ja omakohust ning kuulab gangnamstyle-i. Ma siiralt loodan, et sul pole.
          Last edited by virukunn; 03.01.13, 12:27.

Comment

• eddi
            Vana Tegija
            • Oct 2009
            • 1200

See ruletti teema on ikka epic huumor

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
              mul pole ammu pohmakat olnud. pead ise meeles pidama või keegi sind sellele suunama aga tuleb enne magama minekut 1-2 klaasi vett juua ja 1 solpadeine/aspiriin/ibu võtta. tõustes jahe duss ja oled nagu tuttuus. mingist peavalust pole haisugi.
              Defineeri pohmakas palun. Kui sa pead silmas süda paha, oksendamine etc. siis selliseid asju mul ei ole. Väsinud ja pea uimasus, võiksin pm. kohe jooksma minna või edasi tinutada või otse tööle minna. No problem, aga tegelt on pohmell olemas ja kestab kaua. Pohmell on ka edasine uimasus, väsimus jne. ei pea olema alati kutu zombie tunne. Selle uimasuse vastu ei aita miski kui aeg, isegi sport mitte.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Mul siuke, et täna jätsin tööle minemata kuna pask lahti, iiveldused/külmavärinad ja süda julmalt paha.
                Solid 3e päevased asjad ikka.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                  Miks peaks keegi mitte-kuulsus seda kasutama ? Imo on see normaalne ainult kuulsustele, et nö fännidele teada anda millega nad tegelevad etc. Kes seda pole ja ikka kasutab on lihtsalt edev (ja loll) imo. Naljakas, et mul tutvusringkonnas mõned kasutavad ja no mul ei ole sõnu. Üle minu laiba ma teeks twitteri. Inimene kell on twitter prolly vaatab reporterit ja omakohust ning kuulab gangnamstyle-i. Ma siiralt loodan, et sul pole.
                  priceless.. and so true.. õnneks on reporter ja omakohus jms saated vaikselt muutunud lolluse etaloniks:)

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Defineeri pohmakas palun. Kui sa pead silmas süda paha, oksendamine etc. siis selliseid asju mul ei ole. Väsinud ja pea uimasus, võiksin pm. kohe jooksma minna või edasi tinutada või otse tööle minna. No problem, aga tegelt on pohmell olemas ja kestab kaua. Pohmell on ka edasine uimasus, väsimus jne. ei pea olema alati kutu zombie tunne. Selle uimasuse vastu ei aita miski kui aeg, isegi sport mitte.
                    Sport pohmakaga on BIG NO NO, kui just südameriket jms ei taha endale saada.

Comment

• Loksutaja
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jun 2010
                      • 448

terve rida eesti mtt poisse lendas kohe silme ette :D care to comment? no need tõsisemad.

Comment

• Juhhei
                        Jube Noob
                        • Jul 2009
                        • 154

Algselt postitas Loksutaja Vaata postitust
                        http://lifewithfacecards.tumblr.com/...ers-hotel-room

terve rida eesti mtt poisse lendas kohe silme ette :D care to comment? no need tõsisemad.
                        made my day :D

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          priceless.. and so true.. õnneks on reporter ja omakohus jms saated vaikselt muutunud lolluse etaloniks:)
                          :( kas ma pean nüüd endale twitteri tegema?

Comment

• EestiAA
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1132

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                            Suht õige point jh.

Lihtsalt mõtlen ,et vb läheb twitter sama rida mis fb äkki.

Mäletan osad ütlesid fb kohta ,et krdi mida ma sellest fb-st teen kui juba orkut olemas.

Twitter on aga seda ainult kahel eesmärgil,
                            1channel.ch - nii tean millal uued filmid lehele jõuavad.
                            O and A XM - USA sateliit raadio mis ei ole keele politsei poole ära reguleeritud.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                              :( kas ma pean nüüd endale twitteri tegema?
                              mul twitterist suht savi, kindlasti on inimestel erinevaid asju ja vajadusi mida twitter rahuldab.. marketingi jms seisukohast on hea töövahendiga tegu.. aga reporter ja omakohus ja võsapets jne.. need saated on mul küll pinnuks silmas.. imho see peegeldab ikkagi rahva keskmist intelligentsust, sest meediafirmade eesmärgiks on saada võimalikult palju kuulajaid/vaatajaid/klikkijaid ja kui siis sisu millega neid klikkijaid püütakse on suht vaimuvaene jama, siis järelikult on enamik sihtgrupist ka suht vaimuvaesed.. see teeb kurvaks.. aga sa ei pea minu arvamusest hoolima..

Comment

• Murdock
                                Grinder
                                • Jun 2010
                                • 690

Öelge nüüd ausalt kas keegi vahepeal kodus arvuti ees püsti ka seisab kui tähis flip on

Comment

Working...