Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Jaanuari offtopic - Sõitsid saanid, sõitsid reed, aia bljääd sa nahka teed

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    Seoses üürilepingutega... Mul atm siuke plaan, et viimase kuu üüri ei maksa, vaid läheb tagatisrahast maha. See muidu paljude puhul standard, aga minu lepingus kirjas, et saab alles mingi 30-60 päeva hiljem tagasi tagatisraha ja teades seda omanikku, siis ta obv tahab ka nii. Üldse suht imelik omanik on olnud, tema arvates kui midagi puruneb siis mina pean selle korda tegema (nt külmkapp annab ise otsad), standard on ikka nii, et üürileandja teeb. Ja googeldades firmat mille nimel korter on leiab mingid inkassovõlad.

Mul plaan selline, et kui midagi kobisema hakkab ütlen, et googeldasin su firmat ja mingid inkassovõlad jne ja ma sitaks usaldusväärsem kodanik, googelda kui ei usu ja ma ei hakka sind mingi max. mõnesaja euro pärast huiama kui reaalselt midagi korteris lõhutud on mis tagatisrahast maha peaks minema (ei ole, nipet-näpet asju ehk leiab aint mille kallal nokkida).

Solid plaan? :D
    Kui sa kirjutad enda käega sellisele lepingule alla, kus sa nõustud, et tagatisraha saad 30-60 päeva hiljem tagasi ning nüüd tahad seda varem saada läbi ime ähvarduste ning ultimaatiumite siis antud juhtumis oled huiaja küll sina.

See 30-60 päeva reegel lepingus ongi selleks, et sa ei kaoks kolme tuule suunas ja siis tulevad välja peidetud vead ala. oled oma salakauba urka teinud diivani alla ning põrand täielikult rikutud või hoopis mängisid elektrikku ning üheski stepslis enam voolu ei ole.

Arvaks siiski, et kui sa lõpetad lepingu, oled eelnevalt kõik maksed tasunud, siis saad selle raha suhteliselt kiirelt kätte. Ähvardama mine ikka siis, kui neid rahasid lubatud ajal ei laeku.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Nii on.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Nii on.
        Mis vanamutt. Sitaks kõva beib ju - vaata ta geelküüsi. Raudselt nabarõngas ja soli kliendikaart.

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Tuli selle situatsiooniga kohe meelde, kui paar aastat tagasi ühte korterit üürides sai ka kõik korralikult ära makstud ja kui aeg oli tagatisraha kätte saada siis öeldi, et korter on räpane ja et pool tagatisrahast läheb koristuse alla. Mingi 1,5k eeku siis kui õigesti mäletan. Ja isegi kui natuke jäid mõned kohad puhastamata, siis ffs isegi üks kallemaid koristusfirmasid oleks 3x vähem küsinud.

Solid õppetund oli vähemalt, et pole mõtet maksta viimase kuu üüri kui tagatisraha tulemas. Eriti veel kui omanikud on erilised rotid.

Comment

• Chloe
            Bännitud
            • Dec 2012
            • 82

Jätkamiseks tippige allolevad märgid:

Meie süsteemid on tuvastanud teie arvutivõrgus ebahariliku liikluse. See leht kontrollib, kas päringu saatsite tõepoolest teie, mitte robot.

Esimene kord mul, et Googlisse minnes roboti tõrje mind maha võtaks .... nüüd ei kao eest ka, isegi kontrollkoodid ei tööta... turuliider ...
            Last edited by Chloe; 04.01.13, 20:48.

Comment

• Mr_Kenny
              Vana Tegija
              • Jun 2011
              • 1357

^^Tule naiseks

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Ma olen 99.97% kindel, et tegemist on BM endaga, kes siin naist mängib.

Kui registreeris, kirjutas igas postituses stiilis "BM käskis öelda", aga praeguseks ajaks tundub "iseseisvat mõtlemist" kõvasti rohkem olevat. lenC tegi paar päeva tagasi IP-searchi ka ja kui ma õigesti aru sain, siis see klappis vist.

Comment

• Loksutaja
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jun 2010
                  • 448

AMAZiNG

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

kõhuli :D

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Seoses üürilepingutega... Mul atm siuke plaan, et viimase kuu üüri ei maksa, vaid läheb tagatisrahast maha. See muidu paljude puhul standard, aga minu lepingus kirjas, et saab alles mingi 30-60 päeva hiljem tagasi tagatisraha ja teades seda omanikku, siis ta obv tahab ka nii. Üldse suht imelik omanik on olnud, tema arvates kui midagi puruneb siis mina pean selle korda tegema (nt külmkapp annab ise otsad), standard on ikka nii, et üürileandja teeb. Ja googeldades firmat mille nimel korter on leiab mingid inkassovõlad.

Mul plaan selline, et kui midagi kobisema hakkab ütlen, et googeldasin su firmat ja mingid inkassovõlad jne ja ma sitaks usaldusväärsem kodanik, googelda kui ei usu ja ma ei hakka sind mingi max. mõnesaja euro pärast huiama kui reaalselt midagi korteris lõhutud on mis tagatisrahast maha peaks minema (ei ole, nipet-näpet asju ehk leiab aint mille kallal nokkida).

On teil leping ja mis on selle puhul kirjas, kui sa üüri ei maksa? Äkki ongi, et siis läheb tagatisest ja case closed. Aga kui arvad, et hakkab midagi huiama, siis ära muidugi maksa midagi rohkem.

Comment

• Pumper
                        Klubi Liige
                        • Mar 2009
                        • 2359

Codeccile, omanik on kohustatud tehnika rikked jne kinni maksma, kui ei ole nõus, siis näita seaduses pügalat. Tõestagu, et sa lõhkusid külmkapi ära - kui pole mingit auku tehtud ja on tavaline rike, siis peab tema maksma.

Buildupile, mingit koristusraha nad ei tohi nii küsida, mingid jäävad kahjustused lähevad amortisatsiooni alla, mis on juba üürihinna sisse arvutatud. Kui aga lepingus oli koristusraha kokkulepitud, siis jah pead maksma.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Kui sa kirjutad enda käega sellisele lepingule alla, kus sa nõustud, et tagatisraha saad 30-60 päeva hiljem tagasi ning nüüd tahad seda varem saada läbi ime ähvarduste ning ultimaatiumite siis antud juhtumis oled huiaja küll sina.

See 30-60 päeva reegel lepingus ongi selleks, et sa ei kaoks kolme tuule suunas ja siis tulevad välja peidetud vead ala. oled oma salakauba urka teinud diivani alla ning põrand täielikult rikutud või hoopis mängisid elektrikku ning üheski stepslis enam voolu ei ole.

Arvaks siiski, et kui sa lõpetad lepingu, oled eelnevalt kõik maksed tasunud, siis saad selle raha suhteliselt kiirelt kätte. Ähvardama mine ikka siis, kui neid rahasid lubatud ajal ei laeku.
                          Ei ähvardagi midagi, jätan lihtsalt maksmata viimase kuu üüri. Prolly ei märgatagi seda enne lõppu, aga just in case...

Korra olen üürimisega kõrvetada saanud, kus omanik kogu 10K EEK tagatise jättis endale mingi pisivigade eest, tahtis veel lisaks isegi mingi 1K EEK küsida, et "siia tuleb profi koristustiim saata" jms pask.

Jah olen lepingule alla kirjutanud. Aga kuidas sa ise Ranka selles olukorras käituksid, kui üüriperioodi käigus on välja tulnud, et omanik on weirdo koi ja googeldades inkassovõlad avastad?

Ma ei näe väga, et ma midagi valesti teeksin kui ma viimase kuu üüri jätan maksmata ja ütlen, et ilmselgelt ma maksan kõigi tekitatud kahjude eest mille eest ta esitab korraliku arve, sest minu rep. on parem kui sel firmal. Lepingut küll rikun, aga inimlikust seisukohast ma ei näe, et ma midagi nii väga valesti teeksin. Ei nõustu?

Comment

• Roomet
                            FPP Pro
                            • Dec 2009
                            • 211

Seoses üürilepingutega...

Kas omast peast ütleb, et maksa tehnika eest või tuleneb lepingust? Kui lepingus kirjas ei ole, siis küll maksta ei tohi. Mis sellesse mitte üüri maksmisse puutub, siis enamasti nõutakse krõbedat viivist ka iga hilinenud päeva eest, sellisel juhul lihtsalt keeraksid ise endale korralikult käru. Seega jah, midagi ei ole teha, pead oma 60 päeva liht ära ootama.

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                              On olemas, aga ma ei oska seda kuhugi uploadida.

edit: õppisin lõpuks oma dropboxi kasutama

https://www.dropbox.com/s/wzbjtfkiwk...ENG%20subs.mp3
                              tyvm

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Mul endal oli ka 2 aastat tagasi väga nõme kogemus korteri üürimisega seoses.

Üürisime, siis 3 toalise korteri, mis oli algselt olnud mingisugune kontor kuid tehtud ümber korteriks. Iseenest oli korter superlux aga oli ka häirivad probleeme. Leppisime, siis kokku et 3000 krooni küsib ta ainult ja muud midagi. Aastaringi 3000 krooni ilma mingisuguseta lepinguta.

Probleemid esinesid juba sissekolides, kuna ta hakkas seal oma silmajärgi korterit sisustama. Luges sõnad peale, et peale Teie kahe siia kedagi ei tule ja lärmata ei või. Tegemist oli üsnagi suure hoonega, kus ta oli 3 kontorit teinud korteriteks. 8-5 oli majas suht pidev liiklus, kuna all asusid mõningad poed ja kõrval olid mingi autokool ja teema. Peale seda täielik vaikus.

Kui sisse kolisime oli sees tohutult külm ja teda see eriti ei kottinud. Ootasime pikalt soojemaid ilmi ja kui kuumakraadid hakkasid tõusma oli korteris täielik saun. Tuulutust oli võimatu tekitada, kuna paljud aknad lahti ei käinud ja korter jooksis täiesti otse. ( - - - - sellise skeemiga korter siis. - tähistab tuba ). Käisin korteris sisuliselt täiesti paljalt ringi nii, et higi üleni jooksis. Midagi ei aidanud.

Siis ühel heal päeval kui olin vanematel külas käis vend täiesti lambist korteris ja avastas, et arvuti töötab. Tõmbas juhtmed tuimalt tagant ja viskas kõne peale ja küsis, et ma tahan maja põlema panna. :D. Sõimas ja targutas jne.

Juba teisel päeval sai avastatud, et dushinurgaga on mingi jama. Peale natukest kasutamist hakkas dushinurga alt tulema jõhkralt vett. ( paigaldatud kööki ) Kartes, et pärast laseb veeuputuse korral kinni maksta midagi, siis viskasin kõne peale. Tema ütles, et Kuule poiss, sa ei oska kasutadagi seda. Tegu täiesti tutika dushi-nurgaga ja ära tule seletama mingit jama.

KJMRC tuli ükspäev külla, mudatäis nagu alati ja asusime 6handed pokkerit laskma. Keset kusemist astub vend sisse, et mis asja ma korraldan siin. Mina mingit kaardipõrgut siia küll teha ei lubanud olid ta sõnad.

6 kuud vist kokkuvõttes pidasime vastu seal kui lõpuks närvid üles ütlesid. Koristasime põhjalikult korteri ära ja lasime nahhui. Helistasin talle 1 päev ette, et ma lähen tsauki. Siis hakkas vend helistama mu tuttvatele ja sõimama/igast jama ajama. Põhiline argument oli, et jäi ju kokkulepe, et tema lühikese aja peale ei võtagi üürilist. Hui oligi midagi siukest.

Haiged inimesed :(

Comment

Working...