Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

noh, ega see nüüd tegelikult foorumi süü pole, et sul päevad hakkasid ja tampoonid otsas.

võid mujal ka oma kibestumust välja elada.

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Nice one!

Comment

• Junken
        Lendur Sass
        • Sep 2011
        • 1039

keegi kanal2 seda Jaan Roose teemat kuulas? Päris kõva värk

Comment

• Matu
          FPP Pro
          • Aug 2009
          • 284

Algselt postitas inward Vaata postitust
          Nice one!
          +1
          pandi ära ja võtsin kuulda, jooma ära

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas Junken Vaata postitust
            keegi kanal2 seda Jaan Roose teemat kuulas? Päris kõva värk
            Huvitav palju ta teenis sellega, et aasta aega tuuritas mööda ilma? Päris norm vend igatahes tundus.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Hoiatan Siivo Põldma eest.
              Esimene pool aastat maksis üüri korralikult, korter oli ka korras. Siis tuli üks hea päev kiri, et maj.olukord halvenes järsult ja kolis eile välja, võtme pani postkasti.

Korter oli selleks hetkeks ära lagastatud, täis suitsetatud. Osa sisustust on ära varastatud, osa lõhutud (nt. söögilaual saagis jalad poole lühemaks.) Kahe viimase kuu kommunaalid maksmata.

Tegemist on puudepensionil oleva inimesega, puue on vaimne (nagu ma oma "suureks rõõmuks" peale üürimise lõppu teada sain.) Tüüp oli üürilepingut sõlmides vaikne ja tagasihoidlik, näidud ja maksekorraldused saatis ülipüüdlikult õigel ajal ja kui ka hilines, siis vabandas põhjalikult. Kuni täiesti tühja koha pealt kolis korterist välja ja kadus musta auku.

Kui talle täna novembri kommunaalide arve edastasin, siis sain temalt sellise vastuse oma postkasti:
              No täiesti hale olukord! raha pole tööd pole! mis dsa teed nüüd? Annad kohtussse mind? kle tead ma muideks olen pensijonäär! ja mitte lihtsalt vigase jala või vigase seljaga! Ma olen HULL! tahan öelda et oled oma üürilistega uupi lennanud! ja minusugued amtetnike mõistes mõistetake õigeks! mis teha sitt suvi!!!! kõik lähevad hullu arvele! nii et adjöööööööööööö! mis teha!SITT SUVI!

Nii et kellel oma korter kallis ja raha kah ülemäära palju pole, siis tasub sellisest inimesest kaugele eemale hoida.

Mina ilmselt pean oma rahale tõesti adjöö tegema, politsei siin ei aita ja kohtusse minek ilmselt ka tulemust ei annaks.
              tra kuda ma hirnun...situatsioonikoomika

Comment

• vennike
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1958

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=65454240

Austraalia "kohalikud", on see tervishoiu teema seal tõesti nii karm?
                lol, see eit on mingi puudega. Ma olen varem ka tema avaldatud jama lugenud ja muianud. Aga võib-olla oli ta siin nii rott, et ei suutnud maksta mingit 20$ kuus kindlustust. Isegi ilma selleta ei ole arsti juurde pääsemine ja abi saamine probleem, kui sa oled permanent resident. Kindlustamata bäkker oled ja midagi ära murrad siis on tõesti gg. Aga oma laiskust / ihnust delfisse kurtma minna Austraalia puuduliku tervishoiusüsteemi nime all on lame.

Üks asi on tõsi seal jutus - traumapunktis ootamine, kui sul ei ole midagi suurt viga. Sellega harjusin juba UK-s tund kuni viis ootamist on täiesti normaalne. Seda siis juhul kui see polnud tööõnnetus ja sul pole privaatset ravikindlustust.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                  http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=65454240

Mulle sellise rõhuasetuga artikkel meeldib. Kuigi vennikese jutu põhjal võib eeldada, et autor teatud teemasid kõige paremini ei valda. Üldiselt võiks rohkemgi ilmuda teemadel "Miks Eestis hea elada on?", selle asemel, et korrutada, et kusagil mujal on alati parem...
                  Last edited by inward; 29.12.12, 00:08.

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                    Põhimõtte pärast ei näita, sest viru valge on kõige sitem viin üldse.
                    uus viru valge on parem kui enamus Eesti viinad.

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Mulle sellise rõhuasetuga artikkel meeldib. Kuigi vennikese jutu põhjal võib eeldada, et autor teatud teemasid kõige paremini ei valda. Üldiselt võiks rohkemgi ilmuda teemadel "Miks Eestis hea elada on?", selle asemel, et korrutada, et kusagil mujal on alati parem...
                      Lugesin ka ülejäänud "artikli" läbi, mai viitsi googeldama hakata, aga pakun, et see tädi on eesti filoloogi haridusega. Erialast tööd Austraalias leida on tema puhul pisut optimistlik. See aga ei tähenda, et teised inimesed seda ei võiks teha. Sellepärast ajab mind suhteliselt leili tema mõttelend "Siit koorub aga välja väike paradoks - kumb on parem, kas korjata välismaal banaane (paremal juhul olla koopiamasina käepikendus) või teha oma kodumaal midagi ka sisuliselt ära?"

Ma olen esimesest päevast saati teinud erialast tööd, puu otsast sidrunit olen korjanud oma lõbuks, rummikokteili sisse.

Ja Bruce Springsteeni kõige kallimate piletite eest maksin tunduvalt vähem kui HCC Ogara Daami piletite eest - kultuur on kallis, lubage naerda.

Üleüldse, selle baaba kirjutatud jama meenutab mulle 2004 aasta artiklit, kus mingi filoloogist tola läks Londonisse õnne otsima. Ta ei saanud aru kuidas on võimalik ära elada kui miinimumpalka on 4.85£/ph ja korteri üürihinnad KESKLINNAS!!! hakkasid 500£st kuus. Nojah, palju õnne.

Comment

• p0l1
                        Grinder
                        • Jan 2011
                        • 581

See ka hea viin

Comment

• Spewmonkey
                          Seina Augustaja
                          • Oct 2008
                          • 2293

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                          lol, see eit on mingi puudega. Ma olen varem ka tema avaldatud jama lugenud ja muianud. Aga võib-olla oli ta siin nii rott, et ei suutnud maksta mingit 20$ kuus kindlustust. Isegi ilma selleta ei ole arsti juurde pääsemine ja abi saamine probleem, kui sa oled permanent resident. Kindlustamata bäkker oled ja midagi ära murrad siis on tõesti gg. Aga oma laiskust / ihnust delfisse kurtma minna Austraalia puuduliku tervishoiusüsteemi nime all on lame.

Üks asi on tõsi seal jutus - traumapunktis ootamine, kui sul ei ole midagi suurt viga. Sellega harjusin juba UK-s tund kuni viis ootamist on täiesti normaalne. Seda siis juhul kui see polnud tööõnnetus ja sul pole privaatset ravikindlustust.
                          Kui Ardo Kaljuvee koos oma naisega Tais käis, siis ta naine kirjutas Delfisse arvamusloo sellest kuidas neid kohalikus söögikohas 30-50bahtiga üle lasti(menüüs oli vale coca-cola hind vms) ja ta põhimõtte pärast oleks nõus olnud menti ka ootama, aga Ardo kurivaim juba jõudis raha pihku anda neile. Ühine nimetus siin ilmselgelt Delfi arvamuslugu.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

Ühine nimetus "Koi", " Life Nit".

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

noh austraalias teenib banaani korjamise eest vähemalt 2k,siin eestis 300 euri neto ilmselt....

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

siim tõmba tuld

Comment

Working...