Detsembri offtopic, jõulurahu - kontimurdvad mängud mujale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jeebus
    määäääää
    • Jun 2012
    • 1409

Re: Detsembri offtopic - Terves Kehas, Terve Liiter, äkki tuleb Frekyl hiiter!

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
    Indeed, filosoofia kodukal ei ole nimekirju, weird
    yep, probably sest neid nii vähe
    pidin ühe inimesega kunagi kontakti võtma, kaotasin andmed ära, perekonnanime ka ei mäleta, tahtsin näha, kas ta veel nimekirjas vms uut infot

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Pokkeri chatis kunagi rääkisid, et kui sa tõsiselt närvi lähed ja kaklus surmani on, siis teed sa pmst kõigile ära.

Teoreetiliselt võimalik, kuid ehk said sa minust natuke valesti aru. Tõsiselt närvi minek on tõesti midagi, mida ma kohe väga hoolega väldin, kuid mitte sellepärast, et ma siis kõigile ära teeks. Mind lihtsalt ei huvita siis, kellele, kuidas ja millega ma ära teen.

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        Teoreetiliselt võimalik, kuid ehk said sa minust natuke valesti aru. Tõsiselt närvi minek on tõesti midagi, mida ma kohe väga hoolega väldin, kuid mitte sellepärast, et ma siis kõigile ära teeks. Mind lihtsalt ei huvita siis, kellele, kuidas ja millega ma ära teen.
        Vahet pole kui närvis sa oled, 30 sekundiga toss väljas ja lükatakse ühe käega nurka ära lihtsalt.

Comment

• Strawberry
          Varasemalt kasutaja "romeo"
          • Aug 2012
          • 1229

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
          Pacquiao-Marquez oli super, soovitan vaadata.
          Selgita mulle kui noobile. Mu poksikogemus piirdub selle vähesega, mida vahest MMA trennis tehtud on.

Esimene asi mida õpetatakse on, et hoia käed üleval, siis sind ei lööda knocki.

Kuidas on võimalik et $35mil prizepooliga fight lõppeb, sest üks mees otsustab käsi mitte üleval hoida ja lihtsalt saab otse kümpi ?

Comment

• Fabulous
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 2674

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            Mida see närviminek reaalselt muudab? Sa võid nii vihane olla kui tahes, aga kui elu eest võitlemine on paneb Krav Maga'd osav inimene ikka esimese-teise pauguga sulle letaalse ära.

Comment

• Junken
              Lendur Sass
              • Sep 2011
              • 1039

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Vahet pole kui närvis sa oled, 30 sekundiga toss väljas ja lükatakse ühe käega nurka ära lihtsalt.
              potsatajal piisab 1 sekundist et teine mees nokkis on

Comment

• Konso
                Grinder
                • Nov 2009
                • 936

põhimõtteliselt selliste 100+ vendade eest saad jooksuga ära kui kiire oled :D Mul 100m rekord alla 12seki :D

Comment

• Konso
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 936

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                  Kas poksiga tegeledes on suur oht, et randmed lähevad läbi? Kui kiirelt võiks täielik noob jõuda arvestatava tasemeni MMA-s?
                  Ajud lähevad läbi kui võistlema kipud. Ma olen poksitrennis käinud u aasta jagu 2x nädalas, parem on enesekaitse mida meile koolis rohkem õpetati.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Kui juba teemaks tuli, siis keegi WWE ka jälgib? Tean, et enamus vist seal fake aga imo väga kaasahaarav show käib.

Comment

• Romka
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1544

Kuulge kas Elisa netil on torrentid keelatud?

Comment

• kallekusta
                        Grinder
                        • May 2012
                        • 603

Ole kui närvis tahad, aga kui Svenza ikka pöördelt kannaga paneb ära siis on ikka täitsa 3,14zdets

Comment

• Junken
                          Lendur Sass
                          • Sep 2011
                          • 1039

eino kui võtlus SURMANI siis ma ikka nõustun konsoga, jooksu

Comment

• kallekusta
                            Grinder
                            • May 2012
                            • 603

Algselt postitas Junken Vaata postitust
                            eino kui võtlus SURMANI siis ma ikka nõustun konsoga, jooksu
                            Parem teha nagu loomariigis - teeselda juba surnut.

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                              Mida see närviminek reaalselt muudab? Sa võid nii vihane olla kui tahes, aga kui elu eest võitlemine on paneb Krav Maga'd osav inimene ikka esimese-teise pauguga sulle letaalse ära.

Ei muudagi s*ttagi. Samas nii Krav Maga, kui ka muude võitluskunstide oskajaid on kümneid kordi rohkem, kui nende valdajaid. Ise käisin omal ajal kolmes eri trennis, 90%+ huvilistest (ka mina) olid need oskajajad ja 10% potentsiaalsed valdajad.

Muidu minul ka 100m rekord alla 12 sekundi, kuid sellest hoolimata olen ma vist kümneid kordi peksa saanud. Lihtsalt ainult ühe korra panin jooksu, kui kolm meest vastas olid ja lõpuks sain peksa kuue käest. sest kolm ootas veel kusagil vahepeal.

Comment

• Lowry
                                FPP Pro
                                • Apr 2010
                                • 268

Nii.
                                Selline asi siis. Hakkasin just laadima oma läpparisse ühte pokkerituba aga viskab selle kuramuse EMTA lehe ette ja ei lase mul midagi teha. Loomulikult on mul see kuramuse 8888,8844 pandud. Milles asi? (kasutusel Windows 7)
                                PS: Tegin oma vana läppari lahti ja seal laskis ilusti alla laadida. Aga sellega mure pole lahendatud. Vaja saada teise läpparisse see kuramuse pokkerituba.

Oskab keegi midagi asjalikku öelda?

Comment

Working...