Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Loksutaja
    Õpihimuline Mängur
    • Jun 2010
    • 448

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
    lol.... eriti uus konto?
    oh, ma pole ainus

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

lol.... eriti uus konto?
      isegi mulle korraks tundus...

Comment

• mikk2468
        Vana Tegija
        • Nov 2009
        • 1039

Olen ka sama mõelnud, aga vaatasin esimest posti http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post436146

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

heh?

No mängu ilu mõttes, küsin, millest selline arvamus?
          Pealegi olin kokkutulekul ja vaevalt ma eritina seal oleks saanud kaua figureerida : )

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Algselt postitas lont Vaata postitust
            justnimelt OMG, antud juhul kasvatab keegi kasu teenimisel nagu sa ise kirjutad /säästab sellega sadu eurosid/!!!
            Selge krimka ju, mille üle me siin vaidleme või mida sa ajad?

Seadus on tehtud väga õigesti ja just nii, et kes tahab väikses kogus proovida/tarbida saab väärteo, kes kasvatama hakkab saab krimka.
            Ja ajada juttu, et sa ei kujuta ette kui suureks mu taim kasvab, mida ma ausalt ainult endale kasvatasin! No kuule see on juba halenaljakas ju!
            Kes tahab väikeses koguses proovida st. see tavakasutaja, kes diileri käest vahest mõne grammi ostab ja kuritegevuslikku majandustegevust turgutab saab veel kiita ka.

Comment

• Godspeed_EJ
              Klubi Liige
              • Nov 2009
              • 3049

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
              heh?

No mängu ilu mõttes, küsin, millest selline arvamus?
              Pealegi olin kokkutulekul ja vaevalt ma eritina seal oleks saanud kaua figureerida : )
              erit õppis ka psühholoogiat ja postitustest kumas kerge üleoleku alatoon läbi.

Comment

• lont
                Jube Noob
                • Jan 2009
                • 112

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                Kes tahab väikeses koguses proovida st. see tavakasutaja, kes diileri käest vahest mõne grammi ostab ja kuritegevuslikku majandustegevust turgutab saab veel kiita ka.
                Kes siin kiitnud on? Narkootiliste ainete kättesaadavus tuleb just võimalikult raskeks teha. Mitte nii, et iga 18aastane nolk seda omakslõbuks kasvatama hakkab

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                  Olen nõus Potsatajaga ning nõus totaldonkiga, ka mina kogesin, et kanepi olemasolul kahanes soov muude meelemürkide järele (eriti alkoholi) tunduvalt. Samuti kogesin, et mõju tervisele on mitmetes kordades vähem kahjulikum kui alkoholi või tubaka mõju. Samuti kogesin seda, et mul oli hea tuju, olin suhtlemisaldis ja sõbralik ning tundsin tõesti elust siirast rõõmu. Ma olen varem olnud uneprobleemidega ja ka deprekas on kallal olnud ning võin kinnitada, et kanep sõna otseses mõttes andis mu elule uue mõtte ja aitas edasi elada ja elust rõõmu tunda. Ma tunnen, et seadus teeb mulle liiga ja on ebaõiglane ja ma ei ole üksi. Ning ma ei ole kunagi soovinud kellegile kanepit peale sundida, ma lihtsalt vajasin kanepit, et ennast inimesena tunda- ma ei tahtnud antidepressante enam närida, sest tegin nendega üledoosi. Läks isiklikuks, aga midagi pole teha.
                  Ma arvan, et sarnased lood kooruvad ka teiste tarvitajate taustadest välja. Võibolla päris alustades on jah muidu hea olla ja kanep teeb veel paremaks, üsna pea läheb nagu iga sõltuvusainega-muidu on sitt olla ja aine teeb normaalseks.

Comment

• eddi
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1200

Muide, kas keegi siit vaevus seda lõputööd lugema, mis ma teema suht alguses lisasin? :P

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Küsin, kuna mind huvitaks sellise inimese arvamus, kes on sellist asja kas ise kunagi kõvasti läbi kogenud (ja nüüd enam ei suitseta näiteks) või kes jagab väga tugevalt antud taime ülesehitusest ja selle mõjule inimesele (seda ma ei mõtle et umbes "olen mõned taimed kasvatanud, googlis midagi otsinud ja nüüd ma tean kõiki pooli")
                    Arvamusi võib avaldada, aga tahaks tõsiseid fakte vaadata/analüüsida.

Kui inimene kirjutab, et tal ei ole sellega suuri kogemusi, aga on nii, siis pean seda arvamuseks ning see jutt ei pane mind enda arvamustes kahtlema ning mingeid järeldusi ei saa ka teha..
                    Last edited by eddi; 27.11.12, 18:29.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                      Ma arvan, et sarnased lood kooruvad ka teiste tarvitajate taustadest välja. Võibolla päris alustades on jah muidu hea olla ja kanep teeb veel paremaks, üsna pea läheb nagu iga sõltuvusainega-muidu on sitt olla ja aine teeb normaalseks.
                      Miks mul siis sitt olla ei ole kuna ma olen kanepit tarbinud varasemalt ja/või jäin ilma sellest ja tarbida ei saa? Peaks selle teooria kohaselt nii mul kui ka paljudel teistel kes oma kanepist ilma on jäänud ja ei tarbi ikka mega kass praegu olema ja täielik apaatia. Iga vähegi korralik uurimustöö kanepi mõjude kohta lükkab aga enamuse neist väidetest ümber ja kinnitab pidem vastupidist IMO. Varem on tehtud mingeid liba-uuringuid kanepi kohta, kus rahastajateks on olnud tubaka või alkoholi kompaniid või mõned muud organid, kelle huvides on kanepi kohta võimalikult palju negatiivset levitada. Kui palju tarbida, siis kindlasti võib oma tervist sellega kurnata, kuid kui sul on tarbimine kontrolli all ja sa tarbid eesmärgipäraselt, siis ma ei näe küll mingit suurt probleemi.

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Anna aega.

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Ehk siis oota 30 aastat veel ja küll siis näed? Või mis sa üldse mõtled selle ajaga ja kust sa seda võtad?

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

erit õppis ka psühholoogiat ja postitustest kumas kerge üleoleku alatoon läbi.

kk, igastahes ei olnud antud toon taotuslik ning loodetavasti lugesid ka mu eelnevad kommentaarid antud teemas läbi ja saad aru, et ma ei suru peale enda vaatepunkti-arvamust.

Minu soov oli juhtida tähelepanu asjaolule, et n.ö. scientific point of viewst ei ole kõige õigem teha ühe aine mõjude kohta järeldusi lähtudes ainult isiklikust kogemusest.

Comment

• kallekusta
                              Grinder
                              • May 2012
                              • 603

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                                kk, igastahes ei olnud antud toon taotuslik ning loodetavasti lugesid ka mu eelnevad kommentaarid antud teemas läbi ja saad aru, et ma ei suru peale enda vaatepunkti-arvamust.

Minu soov oli juhtida tähelepanu asjaolule, et n.ö. scientific point of viewst ei ole kõige õigem teha ühe aine mõjude kohta järeldusi lähtudes ainult isiklikust kogemusest.
                                Scientific point of view on see, et Harvardi professorid, arstid, politseitöötajad jne jne, lugupeetud inimesed kõik, näevad ja teavad, et kanep ei ole nii ohtlik, et sellepärast peaks inimesi kuidagi halvustavalt kohtlema ja karistama. Lisaks sellele siis paljude inimeste isiklik kogemus veel juurde, mis ei ole sugugi väheoluline. Muidugi see pole ka mingi imerohi, millel kõrvalnähte poleks, kuid ma valin iga kell need kõrvalnähud, kui mõne muu meeli muutva aine omad.
                                LMFAO @ kallekusta btw, meeldiv iroonia.
                                Last edited by Vandalar; 27.11.12, 21:34.

Comment

Working...