*** Oktoobri offtopic ***
Collapse
X
-
Re: *** Oktoobri offtopic ***
:DDDDDDDDDDAlgselt postitas ranka Vaata postitust90% populatsioonist sööb õhtuks Suure Pizza ja 4 Coronat.
EDIT: googledasin, 88%
Comment
-
Mõned aastad tagasi jaanuari kuus trehvasin sõitma Inglismaal. Seal sajab suht harva lund talvel aga kui tuleb, siis on täielik paanikaosakond. Koolid, lasteaiad, kõik suletud, tööpäevad jäetakse ära......mõtlesin, et kuda kurat see asi nii hull saab olla, mis see väike lumi ikka teeb, ennegi sõidetud suverehvide ja lumega.Algselt postitas inward Vaata postitustPole see talvel sõitmine mitte midagi hullu kui vastav sõidukiirus ja rehv all on.
Sõitsin siis lennujaamast kodupoole, u 20km enne sihtkohta jõudmist hakkas tihe lumesadu pihta, kõik juhid tõmbasid hoo maha u 30-40 peale, me sõbraga peenikest naeru, et on ikka tegelased, ei oska libedaga sõita, lasime ikka mingi 70-80-ga (harjunud ju Eesti sõitma talvel). Paari Km pärast, kui tee hakkas kurviliseks ja mägiseks muutuma siis hakkas põrgu pihta, masinad mäest üles ei saa, polnudki teab mis suured mäed, lihtsalt see esimene lumi mida mina seal nägin oli kuradi libe, nagu herneste peal sõidaks, autod vajusid lihtsalt mäest alla üksteisele selga, lõpuks istusid kõik troppides kinni orgudes ja jäid sula ootama või soolapuisturit.
Comment
-
Comment
-
Ei viitsi pükse jalast ära võtta ....Algselt postitas kjmrc Vaata postitustRanka näita harja!
Comment
-
Algselt postitas ranka Vaata postitustSa pane omale pizza avatar, suure pizza!
Comment
-
Algselt postitas alaska Vaata postitustMõned päevad tagasi ostsin endale HDMI kaabli, maksin Euronicsis 19.90€, keegi viitsib googeldada, palju ma persest sain?
nimetus on dlc-he20c
Ma tellisin neid kunagi ühe naela eest ebayst mitu tükki :P
Comment
-
HVs jagati neid tasuta ükspäev, said üle.Algselt postitas ranka Vaata postitustMa tellisin neid kunagi ühe naela eest ebayst mitu tükki :P
Comment
Comment