*** Oktoobri offtopic ***
Collapse
X
-
Re: *** Oktoobri offtopic ***
See päris 1:1 nii ei ole. Pigem sõltub ja on nii ja naa.Algselt postitas inward Vaata postitust
Comment
-
Päris 1:1 vb ei ole, aga 90% on ikka. Ma saan aru, et alati ei saa õigesti ajastada oma talverehvide alla panekut, aga no siis tuleb seda enam väga ettevaatlikult sõita. Pole see talvel sõitmine mitte midagi hullu kui vastav sõidukiirus ja rehv all on. Täna enamus meist jõuavad ju tervelt tööle-koju, aga osad sõidavad kraavi jne.
Ehk et see esimene lumi toobki hästi välja need halvad ja lohakad juhid, kes pole üle öö teeoludega suutnud kohaneda.Last edited by inward; 26.10.12, 10:25.
Comment
-
oleneb ka masinast. minu bemmiga (tagasillavedu, kerge) on see iga kummiga ja ka aeglaselt sõites ohtlikAlgselt postitas inward Vaata postitustPäris 1:1 vb ei ole, aga 90% on ikka. Ma saan aru, et alati ei saa õigesti ajastada oma talverehvide alla panekut, aga no siis tuleb seda enam väga ettevaatlikult sõita. Pole see talvel sõitmine mitte midagi hullu kui vastav sõidukiirus ja rehv all on. Täna enamus meist jõuavad ju tervelt tööle-koju, aga osad sõidavad kraavi jne.
Ehk et see esimene lumi toobki hästi välja need halvad ja lohakad juhid, kes pole üle öö teeoludega suutnud kohaneda."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
+1Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitustEuronics on nendele, kes googlit kasutada ei oska
Mul on hea näide, kuidas meil oli Lätis leping nendega, et -30% ja ikka ei ostnud ühtegi asja sealt, sest üks lambi neti pood kes 2-5% tegi müüs koos saatmisega ikka kõiki asju odavamalt..
Comment
-
Analüüsi võime on teil küll nullilähedane. Kui järjest vähem euronicsist ostetakse siis on sellele ainult kaks varianti.
1. Et pood ära tasuks tuleb hinda tõsta.
2. Pood pannakse kinni.
Praegusel hetkel juba enamus inimesi käibki poes vaatamas ja mudeleid valimas. Samas kribatakse HV sse nutitelefoniga mudel sisse ning ostetakse internetis kuna seal on odavam. Füüsiline pood ei saa kuidagi olla odavam mingist netipoest. Enamusel Eesti netipoodidel puudub ladugi, kuna tellimused saadetakse "also" lattu. http://www.alsoactebis.com/ec/cms3/e...esti/start.jsp
Mina näiteks ei taha kõrvaklappe osta ilma neid kuulmata ja telekat osta ilma pilti nägemata jne jne. Või kui on vaja mingit kaablit kiiresti siis ootama neti poe taga paar päeva.
Praegusel hetkel on Euronicsi poed nagu tasuta näitustesaalid.
Comment
-
Arvad, et sama tootja ja sama marki kõrvaklapid mängivad Euroncsist ostes paremini kui netist tellides? Same story telekaga.Algselt postitas kallekusta Vaata postitustAnalüüsi võime on teil küll nullilähedane. Kui järjest vähem euronicsist ostetakse siis on sellele ainult kaks varianti.
1. Et pood ära tasuks tuleb hinda tõsta.
2. Pood pannakse kinni.
Praegusel hetkel juba enamus inimesi käibki poes vaatamas ja mudeleid valimas. Samas kribatakse HV sse nutitelefoniga mudel sisse ning ostetakse internetis kuna seal on odavam. Füüsiline pood ei saa kuidagi olla odavam mingist netipoest. Enamusel Eesti netipoodidel puudub ladugi, kuna tellimused saadetakse "also" lattu. http://www.alsoactebis.com/ec/cms3/e...esti/start.jsp
Mina näiteks ei taha kõrvaklappe osta ilma neid kuulmata ja telekat osta ilma pilti nägemata jne jne. Või kui on vaja mingit kaablit kiiresti siis ootama neti poe taga paar päeva.
Praegusel hetkel on Euronicsi poed nagu tasuta näitustesaalid.
Comment
-
90% populatsioonist ostab oma asju euronicsist või mõnest muust suurest poest.
Comment
-
lol. Loomulikult saan aru mis kulud on, loomulikult ei saagi seal odavam olla, aga see ei tähenda nüüd seda, et ma sealt ostma peaksin.Algselt postitas pikk28 Vaata postitustlol. saad aru, mis püsikulud on Euronicsil ja mis kulud on netipoel? saad aru, mida kallekusta üldse kirjutas?
Mis sa arvad mitu inimest käib protsentuaalselt kaubamajas lihtsalt parfüüme nuusutamas ja hiljem tellib need netipoest?
Comment
Comment