ja rääkige nüüd mulle kust ma saaks seriaale ja asju tirida, nii, et CBS mulle jälle mingeid kirju saatma ei hakkaks. Uploadima ma midagi panna väga ei saa panna, küll aga võin maksta mõõdukat kuutasu vms.
ja rääkige nüüd mulle kust ma saaks seriaale ja asju tirida, nii, et CBS mulle jälle mingeid kirju saatma ei hakkaks. Uploadima ma midagi panna väga ei saa panna, küll aga võin maksta mõõdukat kuutasu vms.
Siis jäävad üle ainult mingid Pay to Leech saidid. Aga sellest kahtlasest maailmast ei oska küll midagi soovitada. Mingi tasuline rapidshare lehe taoline kasutaja ja sealt tõmmata vast.
tegelikult soovitaksin sulle sellist asja nagu seedbox. Näiteks www.seedhost.eu taoline koht. Googelda seedboxi olemust ja saad asjale pihta. Pead ainult Austraaliale sobiliku kiirusega seedboxi pakkuja leidma.
Järelemõeldes kuna sa interneti mõttes sellises keskaegses riigis nagu Aussie oled siis ei ole sul download kiirus niikuinii oluline ja euroopa FTP--servust saad vast enda download maxi kätte ikka.seega soovitaksingi seedhost.eu endale sobiga hinnaga lahendus otsida.
Enamus privaat torrendisaidid pakuvad muidugi ka kuumaksu eest VIP kontosid kus mitte uploadimise eest kontot kinni ei panda. Seega valikuid sul on.
Comment