Välisuudised - Eesti uudised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: Välisuudised - Eesti uudised.

ei oska muud arvata, aga seda julgen arvata, et lastekodus oleks lapsel tunduvalt halvem elada kui homoperes.

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
      Süüdi on rumalad lapsed, kes narrivad IMO.
      Mõtlesin ka täpselt sama.
      Neil lastel kes narrivad on endal kodus midagi puudu siis, miks peab keegi enda elu muutma selleks, et "äkki keegi vaatab viltu".

Muidu antud laste ja gay teemas ma erapooletu, ei oska midagi kosta, veits weird oleks vast.

Comment

• Maxi
        Pokkerihai
        • Nov 2010
        • 1849

Ma veidi põhjendan miks mina olen selle homode abielu ja laste adopteerimise vastu.

Teada on, et kui kui see homode adopteerimine muutub massiliseks, siis koolides on rohkem homoperedest lapsi. Mida need lapsed teevad näiteks emade või isadepäeval, kui neil on siis vastavalt kas 2 ema või 2 isa. Loogiline oleks, et koolides kaoksid ära emade-isadepäeva kontserdid ning kaartide valmistamine ja muu selline, kuna õige oleks see, et kõik on võrdsed jne. Jah, praegu on ka palju üksikvanemaid, aga laps vähemalt teab et tal oli olemas ka teine vanem, olenemata kas too on siis pere juurest ära läinud või surnud.
        Samuti on standard practice, et noores eas adopteeritud lapsele ei öelda, enne teatud vanust või küpsuse taseme saavutamist, et ta ei ole nende bioloogiline laps. Homod seda väga varjata ei suuda, ega.
        See, kas parem oleks elada lastekodus või homoperes ma öelda ei oska, aga kui lastekodu on tõesti nii halb, siis tuleks ehk alustada selle parendamisest kuna homopered pikas perspektiivis just eriti jätkusuutlik väljapääs ei ole.

Mind huvitaks, mida siinsed homosõbrad mõtleksid, kui ühel päeval oma 14 aastane poeg koju tuleks ja ütleks, et ta armastab 15 aastast Siimu kõrvalmajast. Või siis 18 aastane tütar toob koju mingi 4 aastat vanema naise, kellega neil suur armastus on ja kavatsetakse abielluda.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
          Ma veidi põhjendan miks mina olen selle homode abielu ja laste adopteerimise vastu.

Teada on, et kui kui see homode adopteerimine muutub massiliseks, siis koolides on rohkem homoperedest lapsi. Mida need lapsed teevad näiteks emade või isadepäeval, kui neil on siis vastavalt kas 2 ema või 2 isa. Loogiline oleks, et koolides kaoksid ära emade-isadepäeva kontserdid ning kaartide valmistamine ja muu selline, kuna õige oleks see, et kõik on võrdsed jne. Jah, praegu on ka palju üksikvanemaid, aga laps vähemalt teab et tal oli olemas ka teine vanem, olenemata kas too on siis pere juurest ära läinud või surnud.
          Samuti on standard practice, et noores eas adopteeritud lapsele ei öelda, enne teatud vanust või küpsuse taseme saavutamist, et ta ei ole nende bioloogiline laps. Homod seda väga varjata ei suuda, ega.
          See, kas parem oleks elada lastekodus või homoperes ma öelda ei oska, aga kui lastekodu on tõesti nii halb, siis tuleks ehk alustada selle parendamisest kuna homopered pikas perspektiivis just eriti jätkusuutlik väljapääs ei ole.

Mind huvitaks, mida siinsed homosõbrad mõtleksid, kui ühel päeval oma 14 aastane poeg koju tuleks ja ütleks, et ta armastab 15 aastast Siimu kõrvalmajast. Või siis 18 aastane tütar toob koju mingi 4 aastat vanema naise, kellega neil suur armastus on ja kavatsetakse abielluda.
          lugesin läbi ja ei leidnud ühtegi veenvat põhjendust - lihtsalt mõned ebamugavad aspektid. huvitav oleks teada, mida sa isana teeksid, kui su laps gay oleks - rihm? ausõna, mul poeg ja kui peaks nii minema, siis see ei muudaks midagi (loomulikult eelistaks, et see nii pole). rohkem sallivust ja mõistmist - 50a okupatsiooni on oma töö teinud ja see iseenesest mõistetav, et avatud ühiskonna eluga harjumine vajab põlvkondade vahetust...

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            lugesin läbi ja ei leidnud ühtegi veenvat põhjendust - lihtsalt mõned ebamugavad aspektid. huvitav oleks teada, mida sa isana teeksid, kui su laps gay oleks - rihm? ausõna, mul poeg ja kui peaks nii minema, siis see ei muudaks midagi (loomulikult eelistaks, et see nii pole). rohkem sallivust ja mõistmist - 50a okupatsiooni on oma töö teinud ja see iseenesest mõistetav, et avatud ühiskonna eluga harjumine vajab põlvkondade vahetust...
            Get the russian...fuck the fagg*t out of him.

/end troll

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Eks igaühel on arusaamad normaalsusest erinevad. Mõne jaoks on homoks olemine normaalne, minu jaoks mitte. Kummal rohkem õigus on, seda ma ei tea.
              Minupoolest võivad need geid koos elada ja nii palju auke puurida kui ise tahavad, aga mingil tasemel võiks standardset peremudelit siiski austada. Eks osade radikaalsete homode väljaütlemised ka nagu seda üldist mulje ära rikuvad ja lisaks need paraadid.

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

Üks asi tuli veel korra mõtesse. Kui homopaarile laps anda on ok, kuna nad saaksid kasvatamisega paremini hakkama kui lastekodu.
                Kas siis feministile anda õigus teha kunstlik viljastamine, teades et ta hakkab last üksi kasvatama, on ok? Aga siis kui on teada, et feminist teada saades et sünnib poisslaps teeb aborti?

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Eks igaühel on arusaamad normaalsusest erinevad. Mõne jaoks on homoks olemine normaalne, minu jaoks mitte. Kummal rohkem õigus on, seda ma ei tea.
                  Minupoolest võivad need geid koos elada ja nii palju auke puurida kui ise tahavad, aga mingil tasemel võiks standardset peremudelit siiski austada. Eks osade radikaalsete homode väljaütlemised ka nagu seda üldist mulje ära rikuvad ja lisaks need paraadid.
                  paraadid ei meeldi ka mulle - seal kusjuures enamasti käivadki klounid, vähemalt eestis. ma isiklikult tunnen mitut gayd ja lesbit ja võin öelda, et nende puhul ei saaks sa aru, et nad on gayd. ei ole "fabulous" ega naljaka kõnemarneeriga jne. eks omajagu on ka selle sallivuse taga see, et tihtipeale nendel, kes ei tolereeri, pole selliseid tuttavaid - ei osata lihtsalt inimlikult neid mõista. mis aga õigusesse puutub, siis siin ei ole küsimus selles, et kummal on õigus, vaid selles, millises ühiskonnas sa tahad elada. NSVL-s olid homod (ka invaliidid, neegrid jne) tabu. kui erinesid, siis väärisid vihkamist ja põlgust. läänekultuurid samal ajal õppisid sallima ja arvestama - mulle meeldib see variant isiklikult rohkem. see pole haigus - nii on tõestatud ja sellega tuleb arvestada. sa sünnid sellisena, ega saa sinna midagi parata. sama hästi võidki väita, et invaliid ei tohiks lapsi saada, sest ta ei suuda talle täisväärtuslikku elu võibolla pakkuda. ja kui sinu jaoks pole homoks olemine normaalne, siis pole ka see mitte homode probleem.

Üks asi tuli veel korra mõtesse. Kui homopaarile laps anda on ok, kuna nad saaksid kasvatamisega paremini hakkama kui lastekodu.
                  Kas siis feministile anda õigus teha kunstlik viljastamine, teades et ta hakkab last üksi kasvatama, on ok? Aga siis kui on teada, et feminist teada saades et sünnib poisslaps teeb aborti?
                  sa vist ei tea päris täpselt, kes on feminist :)

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

end of the day taandub kõik inimesele/paarile endale.

Ma küsin siis sult teistmoodi, Maxi. Oletame, et sul on n.ö. pikaajaline sõber, kes tuleb ja ütleb, et "tead, Maxi, ma olen tegelikult homo". Vaatad teda teistmoodi? heidad sõpruskonnast välja?

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

paraadid ei meeldi ka mulle - seal kusjuures enamasti käivadki klounid, vähemalt eestis. ma isiklikult tunnen mitut gayd ja lesbit ja võin öelda, et nende puhul ei saaks sa aru, et nad on gayd. ei ole "fabulous" ega naljaka kõnemarneeriga jne.
                      Mul palju homo tuttavaid ei ole, aga on paar sellist keda tean nime ja nägupidi, aga heaks tuttavaks ei saa nimetada. Täiesti tavaline inimene oli nii kaua kuni nö. kapist välja tuli. Tekkisid femiinsed maneerida ja kiisuhääl, (mul oma teooria miks see tekib. usun, et see on sulgurlihase lõtvumise ja aluspesu puhtana hoidmisega seotud. Vist on arusaadav kuhu poole see tüürib)
                      Mingi aeg üks telemaastikul tuntud homo (20 aastat vanem poisist) teda magatas, aga nüüd nad vist on lahus or something.
                      "Poker is a lot like gay sex, position is everything." Minujaoks veidike nilbe, aga muidu vist väga normaljonks teema eks?

sa vist ei tea päris täpselt, kes on feminist :)
                      Pidasin silmas neid väga radikaalseid näited

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                      end of the day taandub kõik inimesele/paarile endale.

Ma küsin siis sult teistmoodi, Maxi. Oletame, et sul on n.ö. pikaajaline sõber, kes tuleb ja ütleb, et "tead, Maxi, ma olen tegelikult homo". Vaatad teda teistmoodi? heidad sõpruskonnast välja?
                      Kindlasti mitte. Küll aga ei saa seda lugeda normaalsuseks. Ebaloomulik seksuaalne käitumine on siiski hälve, vastasel juhul trukiksime me kõik mehi ja naisi kuidas juhtub. Ükspäev üht, teinepäev teist.

Comment

• lont
                        Jube Noob
                        • Jan 2009
                        • 112

Loodus paneb reeglina kõik asjad paika, kui ikka oleks nii väga vaja samasoolistel lapsi kasvatada, küll siis oleks evolutsioon nii ka teinud, et kaks isast v kaks emast saaksid pereelu elada iseseisvalt. Kõik mis läheb sellega vastu pole siiski ikka nii mõeldud. Samal analoogial saab ju teisi mitte standartseid liikide segunemisi ja kooseluvorme näiteks tuua, mis kõlavad väga perverssetena, et kui hakata leebemast otsast lubama, siis kuidas ja kuhu hiljem piir tõmmata?

Mõistlik on juriidiliselt jätta klassikaline mudel, mis tuhandeid aastaid toiminud, siis ei lähe asi freakyks.
                        Täiskasvanud inimesed saavad ikka elada nii nagu soovivad ja kellega soovivad, täpselt nii nagu täna on.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                          Mõtlesin ka täpselt sama.
                          Neil lastel kes narrivad on endal kodus midagi puudu siis, miks peab keegi enda elu muutma selleks, et "äkki keegi vaatab viltu".

Muidu antud laste ja gay teemas ma erapooletu, ei oska midagi kosta, veits weird oleks vast.
                          See "kodune kasvatus" teema on siuke bullshit... Kambavaim ja respect on see mis lastel-teismelistel loeb, teatud vanuses on just eesmärk risti vastupidi teha mida vanemad õpetavad. Tuttavaid küll kes vennad-õed ja kellest üks korralik, teine mingi parm või pätt, sest niivõrd erinevates seltskondades ringi liigutud.

Kui sa oleks Aravetel sündinud täpselt samas perekonnas mis praegu siis sa prolly käiks mööda Eesti pubisid ringi ja peksaks emosid ja pedesid raudlatiga või istuks kinni.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                            See "kodune kasvatus" teema on siuke bullshit... Kambavaim ja respect on see mis lastel-teismelistel loeb, teatud vanuses on just eesmärk risti vastupidi teha mida vanemad õpetavad. Tuttavaid küll kes vennad-õed ja kellest üks korralik, teine mingi parm või pätt, sest niivõrd erinevates seltskondades ringi liigutud.

Kui sa oleks Aravetel sündinud täpselt samas perekonnas mis praegu siis sa prolly käiks mööda Eesti pubisid ringi ja peksaks emosid ja pedesid raudlatiga või istuks kinni.
                            no psühholoogiliselt on huvitav nähtus kaksikute uurimusest välja tulnud, mis peaks siis n.ö. mingil määral devalveerima kasvatuse mõju isiksuseomaduste arengule, mis on praktiliselt none.

siinkohal jutt siis isiksuseomadustest(!) mitte hoiakutest. ehk kui sa oled sündinud empaatiavõimetu jobuna, siis hea kasvatus seda väga ei muuda. Samas a la "X on homo - homod on värdjad" on juba hoiaku küsimus ning see on kinni kasvatuses + ümbritseva seltskonna hoiakutes.

Comment

• kallekusta
                              Grinder
                              • May 2012
                              • 603

Reeglina saavad homod ikkagi mingitest pehmodest. Vangla teema on muidugi iseasi, seal enamus paneks ikka ennem naist kui meest.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

üle ei viska see gay teema juba?

Comment

Working...