Küsimusi, arutlemist, näpunäiteid, kogemusi jp. muud.
Vastu shastra & Feng Shui - Creating a Perfect Building
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Re: Vastu shastra & Feng Shui - Creating a Perfect Building
Eksisid foorumiga. Proovi: http://naistekas.delfi.ee/foorum/
Comment
-
:D Sellist vastukaja ma sellele teemale eeldasin tulevat, tõenäoliselt paljudele inimestele seostub antud teema mingi tilulilu porrkujukestega ja väidetega, et pane nipsasjad kodus nii või naa ja elu läheb paremaks. Ma ei soovi siin mingit kujukeste või värvide või tuntud eestlastest n.ö spetsialistide poolset teemat või sarnast mõga ajada/näha, vaid:
Endal uue kodu rajamine ees ja primitiivseid asju, mis ongi suuresosas kahe antud n.ö pseudoteaduse aluseks võtan ma iseenesest mõistetavalt. Lae kõrgused ja akende-uste omavaheline asetsemine(nende arv,suurus, asukoht tubades) peab n.ö timmis olema, sissesõidu tee ei tule pulksirge ega kitsas, peauks tuleb arvatavasti keskele koos varikatusega võimalik, et prantsuse uksena, magamistoad peauksest võimalikult kaugele, ei mingeid ebakorrapärase kujuga hämaraid ega kitsaid ruume/koridore jne. IN on siiski HARMOONILISE ja hubase keskkonna loomine, mitte projekteerija planeeritud käkis all life chillimine/vegemine. Maitsed on erinevad, kellele meeldiv moderne maja, kellele gooti stiilis etc. Aga ilma teatuid põhimõtteid järgimata kodu rajades, elame oma elu mingisuguses karbis ära nagu enamus indiviide ja nagu minagi praegu.
See, et kodu ilus välja näeb, ei tähenda veel, et sellel positiivne mõju mindsetile oleks. Näiteks kui inimene töötab/magab madala lae all, tunneb ta end tahes-tahtmata rusutult jne primitiivsed näited.
F S ja V S muidugi käsitleb ka mööblipaigutamist aga need on ka suht common sense põhimõtted mida enamus inimesi millegipärast ei järgi ega ka ei tea.
Comment
-
ok. proovime. kuhu poole ma peaks magama? mis suunas? kuidas peaks asetsema - telekas-läpakas-voodi? mis värvi ei tohiks voodipesu olla?"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustok. proovime. kuhu poole ma peaks magama? mis suunas? kuidas peaks asetsema - telekas-läpakas-voodi? mis värvi ei tohiks voodipesu olla?
LOL n1
Comment
-
Peaga tuleb magada põhja- või ida suunas. Olen maganud igatipidi ja selles vahet pole märganud, küll tuleb vahe sisse kohas, kus magad. Anyway bs teema ja pedantseks pole mõtet küll minna nende asjade ja kujukeste paigutustega. Ja mida vähem asju, seda parem
Comment
-
Absoluutne kuldAlgselt postitas emmimees Vaata postitustmida vähem asju, seda parem
Comment
-
Ilma naljata, kust sa selleks raha saad? Millega tegeled?Algselt postitas BentleyMulsanne Vaata postitustEndal uue kodu rajamine ees
Vanemad pärandasid või võitsid loteriiga?
Comment
-
vastupidi, tuleb magada peaga lääne suunas, sest idast tõusev päike hoiab hommikul jalad soojas ning pea on külm :)Algselt postitas emmimees Vaata postitustPeaga tuleb magada põhja- või ida suunas.
E: lisaks on teaduslikke töid selle kohta, et inimesel on magnetpoolused vastavalt põhja näol peas ja lõuna näol jalgades
seega imo pigem peaga edelasse magadaLast edited by Jeebus; 25.09.12, 11:09.
Comment

Comment