Ei üllata mind postimehe vead enam. Mina (Eesti Pokkerimeister) kahjuks ei jõua sellele turniirile. Aga neli eesti parimat on sellele vaatamata kohal? No mingit rankingut pole nagu aga tüüpiline postimees tere hommikust.
Ma mõnda aega juba Vegases, lihtsalt ei jõua koju hetkel. Tahaks küll...koduigatsus on suur... pere... mürka... TonyG daamid ja härrad! Isiklik tuttav mul ammusest ajast pange tähele, venemaal käisime kaarte tagumas, hõumgeimides mongidest ärimehi tühjaks tegemas. Ta on üks mu mentoritest, ausaltöeldes skilli mul piisavalt, pigem nimetaks teda pokkerisemuks siis. Alles tõmbasime tolle ekstippsumoka - Asashoryu (GIGAVAAL AUSÕNA) bustosse. Luban et laen lähipäevil youtubesse video sellest ja tulen nii kähku kui võimalik Eestisse! Tagasi
Tunnistage nüüd ülesse kas keegi käis leveldamas või oli see tõesti varganägu Vegasest...
Pealehel (http://www.pokkeriprod.com/) on küsitlus ja sooviksin saada võimalikult palju tagasisidet (vastajaid). Kui on aega alla minuti siis palun täida see küsitlus ära, et saaksime edaspidi kulutada aega efektiivsemalt ja keskenduda just nendele rubriikidele/artiklitele, mis meie lugejatele kõige rohkem huvi pakuvad.
Et keegi ära ei unustaks siis täna on Sportland Arenal Tallinnas suur jalgpallimäng FC Pokkeriprod vs FC Levadia juba kl 17.15 (üritusele juba ca 100 inimest registreerinud), lähemalt:
Krt kodus elavad mingid ämblikud, suured nagu labakindad, ma muidu tavalisi ämblike ei karda, aga need võtavad küll veits jahedaks. Püüdsin kaks korraga kinni, panin purki, nüüd hakkasid hullult kaklema.
pane hiir või midagi sinna purki. kui hommikuks on surnud, siis saada ämbliku pildid fred jüssile ja hoia kodust eemale kuni konkreetse vastuse saad, mis peletistega tegu on.
Comment