22€ Live freezout, bubble

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sorm
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1511

Re: 22€ Live freezout, bubble

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
    aga kui selline on juba plaan, et callid enivei 2 vastast maha, siis mulle meeldib overshove rohkem, kui call.
    st nagunii calliksid 2 vastast maha, kui co stack 20-25k aga eesmärk pole teda poti saada ja fantaasiate ära hoidmiseks on overshove parem imo.
    nõus overshove on parim. Arutelus nagu ma aru sain oli põhiküsimuseks kas jätkata või mitte.

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

No põhiküsimus oli jah, kas jätkata. Aga tuleb tunnistada, et ma isegi ei kaalunud overshovet. Vb oleks tõesti parem olnud.

Järele mõeldes siis kindlasti olekski parem olnud jah. Oh well...kõigele ei jõua ka alati mõelda :D

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

Samas kui vastane on mõtlev, võib call parem olla, kuna jätab mulje, et tahad teda ka potti saada(väga hea käsi) ja samuti saab aru, et sa nagunii ei foldi tema overshovele. Ohmu vastu jah tuleks shoveda, muidu läheb veel setminema.

Comment

• Tarmonator
          Lingiparandaja
          • Oct 2008
          • 3274

No oleks ma arvanud, et CO on võimeline selle BB shove maha callima, siis ma oleks ehk ise äragi foldinud (kuigi mata ei luba). Aga nagu sellisel turniiril ikka, siis BB shove peale anti koheselt välja et "tra jälle pean foldima". Seega oli mul otsus kas callida ja võtta oma 30% vastu või lasta BB 20k stack kokku varastada.

Comment

Working...