Folding KK 50BBs deep.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • groams
    Grinder
    • Dec 2008
    • 683

Re: Folding KK 50BBs deep.

Algselt postitas lenC
    Ja veel üks probleem foldimisega on see, et see teeb su automaatselt exploitable'ks (villainid sellest obv kohe aru ei saa, kuna nad ei tea su kaarte). Sa 3-betid UTG-d QQ+,AK ma pakun? See on kokku 34 kombot, millest 6-ga sa jätkad ja 28 foldid 4-betile(eeldusel et sa KK muckid). Kui sa 82% oma rangest foldid, siis ta võib sulle põhimõtteliselt any-twoga otsa keevitada ja siis on väike 4-bet eriti hea, kui ta foldib su ässade 5-bet shovele. Siin tuleks muidugi UTG faktor ka mängu, kui ta avab 88+;AQ, ja ei suuda hero kombel KK foldida, siis on temal "hand" ka kõigest 18% kordadest.

/suht offtopic
    16$stes random tight niti vastu ei karda exploitimist kindlasti mitte. Nad ei ole nii head.
    Ja niti utg raise 3betin KK+, QQ ja AK flatin.

Comment

• wedoit
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2008
      • 458

Algselt postitas groams
      9/6 nit ei tee mignit min 4beti QQ või AKga. imo.
      see, et sina QQ ja AK flatid ei tähenda, et 9/6 ei pruugi seda 4betida. (kasvõi mingi osa ajast) võibolla ta just tunneb, et peab rohkem agro olema selle tõttu, et ta nii nit on. ja lõppkokkuvõtes su käte valim on nii väike (500 väidetavalt ja me ei tea mis filtrit sa kasutasid), et siit ei saa midagi üks-ühest järeldada. lisaks tegu oli min-raise'iga, seega on alati misclick võimalus. (väike, kuid on võimalus) having said that mina siin KK'd ei foldiks. Seda situatsiooni ei esine ka eriti tihti imo. Kordan veel. pigem tasub vigasid otsida mujalt, kuskilt M10 kandist.

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

min oleks 450, ta pani 630

Comment

• wedoit
          Õpihimuline Mängur
          • Nov 2008
          • 458

Algselt postitas lenC
          min oleks 450, ta pani 630
          olgu aitäh, jah, 2.3333 kordne viimane panus, enivei mingi skript vist. lisaks mind huvitab see väide: QQ ja AK ta shove'iks, aga KK+ ta teeb valueraise? millest seda järeldatakse? Lõppkokkuvõttes ma ei viitsi vaielda, võite KK maha ka panna. Seda olukorda ei esineb lihtsalt niivõrd harva.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Algselt postitas wedoit
            lisaks mind huvitab see väide: QQ ja AK ta shove'iks, aga KK+ ta teeb valueraise? millest seda järeldatakse?
            arvan samuti, et siin on groamsi mõtlemine vale. Defaultina peaks eeldama, et villain mängib sellises kohas kõik käed oma ranges samamoodi. Until proven otherwise.

Comment

• wedoit
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2008
              • 458

Groams tee selle vastase kohta filter ja vaata mis käsi ta peale 4betimist maha on näidanud (või sarnaste statsidega isikud). Kui seal on vähemalt korra midagi muud kui AA, KK, siis on foldi keeruline leida.

Comment

• Uniquest
                Grinder
                • Oct 2008
                • 615

Algselt postitas lenC
                arvan samuti, et siin on groamsi mõtlemine vale. Defaultina peaks eeldama, et villain mängib sellises kohas kõik käed oma ranges samamoodi. Until proven otherwise.
                Isegi õppevideodes soovitatakse vastaste maksimaalseks exploitimiseks raise-size muuta. Mõni kasutab seda ära, et vastane multitableb (nt. ei pane 200/400 blindidega 1274 allin ennast, vaid raised 1200 peale, sest multitabler võib kiirustades autofold teha, vaadates, et tavaline raise on ees). Samuti pidavat c-betina 380>400, e. siis rohkem tüvenumbreid sisaldav panus pidi tugevam välja nägema kui rohkem 0-e sisaldav. Üldiselt on suure volüümiga SNG-mängijal sellised liigutused sisse õpitud tõenäoliselt, vaevalt, et tal palju mõelda aega. St. enamasti on tal value-kätega parem teha väiksem raise, suurema fold-equity jaoks panna allin.
                Ja siis on mõned üksikud (groams), kelle vastu on niimoodi trikitamine pigem kahjuks kui kasuks.

Comment

• groams
                  Grinder
                  • Dec 2008
                  • 683

Algselt postitas wedoit
                  see, et sina QQ ja AK flatid ei tähenda, et 9/6 ei pruugi seda 4betida. (kasvõi mingi osa ajast) võibolla ta just tunneb, et peab rohkem agro olema selle tõttu, et ta nii nit on. ja lõppkokkuvõtes su käte valim on nii väike (500 väidetavalt ja me ei tea mis filtrit sa kasutasid), et siit ei saa midagi üks-ühest järeldada. lisaks tegu oli min-raise'iga, seega on alati misclick võimalus. (väike, kuid on võimalus) having said that mina siin KK'd ei foldiks. Seda situatsiooni ei esine ka eriti tihti imo. Kordan veel. pigem tasub vigasid otsida mujalt, kuskilt M10 kandist.
                  Ja keegi ütles et hr. Wedoit on kogenud mängija. Yeah.
                  Kui vastane on 9/6 üle 500 käe, siis ta ei hakka mängu ajal mõtlema et ma olen nit ma pean aggrom olema paneme AQga rahad sisse kahe teise niti vastu.
                  Ei ole siin midagi filterdada, vastase esimene 4bet selle sample peale.

To lenc: Ma olen üsna kindel et ma ei eksi. Kui villainil on siin AK või QQ siis tal on vaja teha otsus - rahad sisse v mitte. Ma olen peaaegu kindel, et AK ja QQ viskab ta siin mucki, aga kui ta seda ei tee, siis ta shoveb neid käsi. Sest niti arust ei ole AK mingi käsi millega hakata fancy playd tegema, AKga ta kardab, ta kas lükkab rahad sisse või foldib, QQga samuti, ja 95% ajast imo ta foldib nii AK kui QQ.
                  Aga AA on minu silmis ainuke käsi, millega hakkab nit üritama mingit fancy playd tegema, sest AAga ta ei karda midagi. AAga tal ei tule ühtegi ülekaarti, AAga ta ei missi kunagi floppi. Ma olen üsna kindel et ei AK ega QQga ta sellist reisi ei teeks.

Comment

• groams
                    Grinder
                    • Dec 2008
                    • 683

Algselt postitas Uniquest
                    Isegi õppevideodes soovitatakse vastaste maksimaalseks exploitimiseks raise-size muuta. Mõni kasutab seda ära, et vastane multitableb (nt. ei pane 200/400 blindidega 1274 allin ennast, vaid raised 1200 peale, sest multitabler võib kiirustades autofold teha, vaadates, et tavaline raise on ees). Samuti pidavat c-betina 380>400, e. siis rohkem tüvenumbreid sisaldav panus pidi tugevam välja nägema kui rohkem 0-e sisaldav. Üldiselt on suure volüümiga SNG-mängijal sellised liigutused sisse õpitud tõenäoliselt, vaevalt, et tal palju mõelda aega. St. enamasti on tal value-kätega parem teha väiksem raise, suurema fold-equity jaoks panna allin.
                    Ja siis on mõned üksikud (groams ), kelle vastu on niimoodi trikitamine pigem kahjuks kui kasuks.
                    Jah aga sellisel levelil nagu 16$ sngd ei tee mingi suvaline reg ilma hullu leveldamise ajaloota sellist asja, et ta paneks seal AKga meelega sellise raise, et ma oma käe maha viskaksin. Need inimesed ei mõtle nii kõrgel tasemel. Ja mulle tundub et sa ise ka ütlesid just et ta value kätega paneb seal min raise ja FE jaoks paneb AI. Selline nit ei näe siin AKd ja QQ mingi value käena millega trikke tegema hakata. Ta foldib, või harvadel juhtudel pigistab silmad kinni ja hitib shove nuppu.

Kirjutasin sessi kõrvalt, loodan et makes sense.

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

groamsi ranges on täpselt 0 kätt, mis callib 4-beti, mis võiks teoreetiliselt villaini raskesse spoti panna flopis AK-ga.

Kui teie samamoodi panete nutsiga minraise ja AK-ga overbetshove, siis te olete lihtsalt exploitable, kui te just ei hakka notedesse kirjutama, mida te viimati regi vastu näitasite ja kui suurelt te raisesite.

Nii et pole absoluutselt nõus viimaste postitustega, pikemalt ei viitsi vaielda, tundub liiga retarded teema.

Comment

• groams
                        Grinder
                        • Dec 2008
                        • 683

Algselt postitas lenC
                        groamsi ranges on täpselt 0 kätt, mis callib 4-beti, mis võiks teoreetiliselt villaini raskesse spoti panna flopis AK-ga.

Kui teie samamoodi panete nutsiga minraise ja AK-ga overbetshove, siis te olete lihtsalt exploitable, kui te just ei hakka notedesse kirjutama, mida te viimati regi vastu näitasite ja kui suurelt te raisesite.

Nii et pole absoluutselt nõus viimaste postitustega, pikemalt ei viitsi vaielda, tundub liiga retarded teema.
                        Vast on mõttetu vaidlus jah! :)
                        Aga ma tahaksin siiski vastata sulle et 16$ tundmatu reg (mis tähendab et ta ei ole väga hea, muidu ma ju teaks teda) ei muretse selle pärast kas ta on exploitable v mitte. Tema arvates on max value võtmine seal wierd 4bet, mitte shovemine ja sellega vastase eemale hirmutamine. Lihtsalt minu arvamus.

Thread läks natuke käest ära ja läks veidi mölisemiseks. Ma võtan rahulikult.

Comment

• wedoit
                          Õpihimuline Mängur
                          • Nov 2008
                          • 458

Algselt postitas groams
                          Ei ole siin midagi filterdada, vastase esimene 4bet selle sample peale.
                          nahhui sa küsid foorumist nõu siis, kui üksi arvamus ei huvita? omal on vastus olemas, otsi (filtreeri) välja ainult (või kasuta sarnaste statsidega villaini käsi, mõõteveaks võta 0.2% vms). ei mina, ega LenC ega keegi teine ei oma siin sellist käte baasi selle limiidi kohta kui sina. Seega me võime ainult oletada.

Algselt postitas groams
                          vastase esimene 4bet selle sample peale.
                          Siis ei saa üldse midagi järeldada siit ju. Isegi seda mitte, et KK mucki tuleb panna. Kust sa võtad, et 90% ajast on tal AA jne? Selgeltnägija oled v?

Comment

• Uniquest
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 615

Algselt postitas groams
                            Jah aga sellisel levelil nagu 16$ sngd ei tee mingi suvaline reg ilma hullu leveldamise ajaloota sellist asja, et ta paneks seal AKga meelega sellise raise, et ma oma käe maha viskaksin. Need inimesed ei mõtle nii kõrgel tasemel. Ja mulle tundub et sa ise ka ütlesid just et ta value kätega paneb seal min raise ja FE jaoks paneb AI. Selline nit ei näe siin AKd ja QQ mingi value käena millega trikke tegema hakata. Ta foldib, või harvadel juhtudel pigistab silmad kinni ja hitib shove nuppu.

Kirjutasin sessi kõrvalt, loodan et makes sense.
                            jah, sa kirjutasid +1 minu jutule põmst. Sa tead küll, mida ma sellest olukorrast arvan. :D

Comment

• isenseven
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 598

Ei foldi ikkka pf

Comment

• groams
                                Grinder
                                • Dec 2008
                                • 683

Algselt postitas wedoit
                                nahhui sa küsid foorumist nõu siis, kui üksi arvamus ei huvita? omal on vastus olemas, otsi (filtreeri) välja ainult (või kasuta sarnaste statsidega villaini käsi, mõõteveaks võta 0.2% vms). ei mina, ega LenC ega keegi teine ei oma siin sellist käte baasi selle limiidi kohta kui sina. Seega me võime ainult oletada.

Siis ei saa üldse midagi järeldada siit ju. Isegi seda mitte, et KK mucki tuleb panna. Kust sa võtad, et 90% ajast on tal AA jne? Selgeltnägija oled v?
                                Selle teema panin sia selleks, et 1) kuskil foorumis oli just juttu et KK 100bb deep ei foldi never ever pre. 2) Sellepärast, et teie arvamust teada ja üritada seletada, et tegelikult on see tehtav ja võibolla ei peaks selles nii kinni olema et mul on KK ma ei foldi enne floppi.
                                Ja sorry et mölisema hakaksin, läksin ise ka veits närvi miskipärast. Väga huvitav arutelu oli, aga prolly kellegi arvamus selle käe kohta ei muutunud. Need kes tahavad raha sisse panna sellises olukorrras teevad seda endiselt ja vastupidi.

Comment

Working...