BernardC on üks maailma parimaid 6-max hyper sng coache saadaval. Ilmselgelt 9. tundi seminari ei räägi enam, et kuidas mängida ABC pokkerit vaid sisaldab materjali ABC play + leveli stateegijaid. Soovin seminari jagada umbes 3 inimesega, et tuleks odavam ja oleks 100dolla nägu. Endal materjal juba olemas, et 100dolla ja sheerin. Jagada kolmandatele isikutele materjali enam ei tohi!!!
Jagan raha eest Bernardc 3*3h seminari / Beating 6-max hypers 2014
Collapse
X
-
Jagan raha eest Bernardc 3*3h seminari / Beating 6-max hypers 2014
Last edited by Dreamcatcher; 21.05.14, 16:44.Sildid: Ei ole
-
Re: Jagan raha eest Bernardc 3*3h seminari / Beating 6-max hypers 2014
Selline asi peaks ikka keelatud olema jah avalikus foorumis.
Comment
-
Ei ole see asi nii hull midagi kui võetakse õppematerjali 3-4 peale :)
Comment
-
Samas bän oleks mõistetav. Aga teisalt jälle on see minu ´business´ võimalikult minimaalsete investeeringutega läbi lüüa.
Comment
-
ja need videote tegijad pole scammerid? Küsitakse hirmsat pappi, aga ostja ei tea kas nende videotega üldse saab midagi peale hakata või on juba nii moraalselt vananeud ei biidi ka 7-seid!
Comment
-
Põhimõtte küsimus. Imestan et mõni moderaator ei ole postitust veel ära kustutanud. Tunnistan et olen natuke silmakirjalik kuna olen ise ka võtnud tihtipeale tuttavatega mitmepeale, aga avalikus foorumis seda teha on teine asi imo.Algselt postitas Dreamcatcher Vaata postitustEi ole see asi nii hull midagi kui võetakse õppematerjali 3-4 peale :)
Comment
-
Privador sa oled ikka imelik. Keegi ei garanteerigi kunagi et kui need videod ära vaatad oled x% ROIga võitja. Pead ikka enda pead kasutama! Ja kui saad isegi väikse killukese informatsiooni mis sinu mängu natuke paremaks teeb ning ROId veidi tõstab siis teenid kiirelt oma investeeringu tagasi.Algselt postitas privador Vaata postitustja need videote tegijad pole scammerid? Küsitakse hirmsat pappi, aga ostja ei tea kas nende videotega üldse saab midagi peale hakata või on juba nii moraalselt vananeud ei biidi ka 7-seid!
Comment
-
Bernardc on 6. aasta karjääri jooksul üks kaotav kuu olnud ja enda hinnang on selline, et mõtlen uuel tasemel. Crushin 5% roiga 22-100seid / 30k mängu.. ei saa kurta. Ma sitta kokku ei osta vaid õpin parimatelt.Last edited by Dreamcatcher; 22.05.14, 12:51.
Comment
-
Privaatsem coaching aga paraku kallis.. 500 ikka kuus üksi. Ulme. Aga materjal värskem ja personaalsem.
Comment
-
Pane graafik ka baller.Algselt postitas Dreamcatcher Vaata postitustBernardc on 6. aasta karjääri jooksul üks kaotav kuu olnud ja enda hinnang on selline, et mõtlen uuel tasemel. Crushin 5% roiga 22-100seid / 30k mängu.. ei saa kurta. Ma sitta kokku ei osta vaid õpin parimatelt.
Comment
-
Andu ütles selle kohta kuldsed sõnad: Maksa täis raha ära ja on tunduvalt tõenäolisem, et sa midagi ka õpid sellest.
Pean nõustuma, olen ise kord maksnud palju ja saanud ka poolmuidu, süvenesin üldiselt ainult nendesse, mille eest palju välja käisin.
Comment
-
2014, volüüm 6-8h päevas 4-5xi nädalas. Minu arvates soliidne :D
Comment
-
Kus kohas see seminar muidu originaalis müügis on ja kas tõesti on hinnaks ca 400$?
Comment
Comment