HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • andu_andu
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 4050

Re: HU korner

Raise`i call flopis oli kindlasti +EV minu jaoks , muidu ma poleks seda teinud. Tegu oli võitva regiga, kellega ma olin juba enne mänginud eelnevalt ja erinevalt Privadorist, kes kardab metagame`i nagu tuld ( tsiteerine vsiu-d :D), tunnen , et see ongi kust mu edge hakkab tulema suuremates limiitides !!

Comment

• Tarq666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 814

Algselt postitas alaska
      osad võitvad regularid 10$-20$ limmitidel kasutavad seda overshovet väga palju ja see on ainult nuts. Kuna seda callitakse niivõrd palju. Ise lükkasin kah 6$ mängus nutsiga pigem allin riveris, kuna seda calliti sama palju, kui vbette. Samas kui sa oled ise on "nõrkusega" selle shove välja meelitanud, siis calli ära. Eriti see liin, kus sa jätad cbettimata ja vastane paneb turnis poti ja riveris shoveb, olenevalt boardist on see tihti herocalli koht. Dongi vastu obv.

Andu 2 käe kohta ütleks kah, et see on fold preflop, aga oleneb loomulikult eelnevast 3beti dünaamikast. Üks HUSNG.COM coach ütles kah, et 3bettide light callimine oli põhiline viga, mis takistas tal pikka aega 100$+ edasi minna.
      Nii, et soovitad riveril vbettimise asemel pigem shoveda. Täitsa võimalik, et 6,25 limiidil on see hea move, kuna tavaliselt on value betid kenasti välja makstud. Peaks järgi proovima

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Räägiks natuke go and go'st. See on siis see, et suurte blindidega, kui shove on veel liiast, reraised täpselt niipalju, et cbeti jagu jääb alles, kui vastane callib ja lükkad peaaegu igasuguse boardiga sisse. Olen seda viimaselajal stationite vastu kasutanud ja hullumoodi hävinud. Kas flopis on ikkagi veel foldimisruumi teatud boardi puhul? Pidevalt saan calle Q9s ja flop 23Q, mina oma 88 või AT shoven...Just sellised J ja Q boardid on halvad, vähemalt 22-33$ SNG-des. Mõtteid?

Comment

• Tarq666
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 814

Algselt postitas alaska
          Räägiks natuke go and go'st. See on siis see, et suurte blindidega, kui shove on veel liiast, reraised täpselt niipalju, et cbeti jagu jääb alles, kui vastane callib ja lükkad peaaegu igasuguse boardiga sisse. Olen seda viimaselajal stationite vastu kasutanud ja hullumoodi hävinud. Kas flopis on ikkagi veel foldimisruumi teatud boardi puhul? Pidevalt saan calle Q9s ja flop 23Q, mina oma 88 või AT shoven...Just sellised J ja Q boardid on halvad, vähemalt 22-33$ SNG-des. Mõtteid?
          Algaja arvamus:

Isiklikult arvan, et Su raise ja flopi shove on nii või teisiti õige sellel ette antud flopil ja enamus floppidel. Sa paned vastased kaks korda olukorda, kus tema peab mõtlema ja võimalus eksida. Ülejäänu tundub lucky küsimus olevat, kes hittis, kes mitte. Aga igal juhul parem käik kui open shovega coinflippida. Kui tegemist calling stationitega siis soovitan lihtsalt range tightimaks ajada(88, AT on selles olukorras täiesti piisav minu arust).

Comment

• Tarq666
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 814

Selline küsimus, et mul selle kuu lõpuks oleks umbes 28 buy inni 11,5$ turbode jaoks FTPs olemas ja tõenäoliselt 200 mängu 6,25$ tasemel tehtud. Kas liiga vara edasi liikuda või nagu ma aru olen saanud, siis neil buy innidel eriti taseme vahet ei ole?

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

Kui biidid ja suudad vajadusel alla liikuda, siis go for it.

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Tegin siis ka õppevideo, NL400HU, 2-tablesin regulari vastu. Videot saab näha SIIT.

Kindlasti kommenteerige julgelt, ükskõik kas arvate, et eksisin mõnes käes, mõtteprotsess on mõne koha pealt fishine või üldse soove/soovitusi järgmise video jaoks :)

Esimest korda tegin sellist asja, vahepeal läks meelest rääkida ja minutiks hüppas kogemata 3-as bumhundi laud ka ette, aga ehk veidi kasu ikka on või vähemalt niisama huvitav vaadata :P

Comment

• Ghost0
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1335

Täitsa mõnus oli vaadata, ainult kuidagi kähku lõppes ära

Comment

• PokerDevil
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1177

Hea video.

Ainuke asi, mis silma riivas oli see, kui sa riveril bettisid A3cc'ga 2xbb, kui ta sind 86s'iga callis. Polnud väga mõtet bettida? Su 3 kicker oli olematu, halvemad käed foldivad ja paremad callivad.

Comment

• Tarq666
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 814

Algselt postitas Codecci
                      Tegin siis ka õppevideo, NL400HU, 2-tablesin regulari vastu. Videot saab näha SIIT.

Kindlasti kommenteerige julgelt, ükskõik kas arvate, et eksisin mõnes käes, mõtteprotsess on mõne koha pealt fishine või üldse soove/soovitusi järgmise video jaoks :)

Esimest korda tegin sellist asja, vahepeal läks meelest rääkida ja minutiks hüppas kogemata 3-as bumhundi laud ka ette, aga ehk veidi kasu ikka on või vähemalt niisama huvitav vaadata :P

Väga hea video. Andis ettekujutuse mulle heads up cashist. Küsimus oleks HEMi layouti kohta, et mille järgi oled värvid ja andmed kohaldanud, ning kas need sobiks lisaks cashile ka sngdes kasutada? Sooviks oma HEMi layouti ka sättida vastavate andmete järgi.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Algselt postitas alaska
                        Olen ka selle peale mõelnud ja tundub täitsa okei, kuid 1/3 ajast nad ikka hitivad.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas Tarq666
                          Väga hea video. Andis ettekujutuse mulle heads up cashist. Küsimus oleks HEMi layouti kohta, et mille järgi oled värvid ja andmed kohaldanud, ning kas need sobiks lisaks cashile ka sngdes kasutada? Sooviks oma HEMi layouti ka sättida vastavate andmete järgi.
                          CardRunnersis MasterLJ videot vaatasin, kuidas üldse HUD 'i teha ja siis enam-vähem tunde järgi panin, nt. VPIP - <40 punane, 40-50 oranž, 50-60 kollane, üle selle roheline; 3bet <5 roheline, 5-12 kollane, 12-20 oranž, üle 20 punane.

Mõni asi vajaks veel timmimist, pop-up on veidi imelik (nt. Fold to 3bet pealt näeb vajalikke postflop statse, 3beti alt preflop, aga ei osanud kuhugi mujale neid sättida... Ajab asja ära küll minu jaoks).

Ja vahet ei tohiks olla, kas HU cash või SNG. Igatahes panin oma HUD-i üles, kui huvitab siis:

Comment

• andu_andu
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 4050

HU sng-l on HUD ebavajalik asi

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

ma algul kasutasin, kuvas muckitud kaardid pärast lauda, ei pidanud handhistori nuppu vajutama. Statte muidugi pole mõtet panna.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Mingi 3-4 tabled siis veidi kasu ikka on ju?

Comment

Working...