HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kaardimaja
    FPP Pro
    • May 2010
    • 281

Re: HUSNG üldine arutlusteema

Mitmel laual HU SNG'id tuleks/võiks mängida?

Ise kõigun 1 ja 2 laua vahel...
    (aga ma alles alustanis HU õppimisega)

Comment

• tafka31
      Grinder
      • Dec 2009
      • 853

Algselt postitas kaardimaja Vaata postitust
      Mitmel laual HU SNG'id tuleks/võiks mängida?

Ise kõigun 1 ja 2 laua vahel...
      (aga ma alles alustanis HU õppimisega)
      alguses soovitan rõhuda mängu kvaliteedile, mitte kvantiteedile. seega alguses ikka üks laud korraga.

Comment

• andu_andu
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 4050

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        No kuhu ma panen siis selle käe? Tainas "valuebetib" oma A high, peab standardiks, et ma sitemaga seda callin ja ei tea, kuidas Handhistoryt vaadata? See on lahe käsi!
        see on lahe ja huvitav käsi - sobib siia ilusti.

Comment

• räim
          Jube Noob
          • Jun 2009
          • 135

tüüp oli näidand, et tahab callida kui midagigi on. parim käsi mul mängu jooksul.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

järgmine mäng, call kuna nad shovevad tihti iga ässaga AT, AJ iga ilmaga, ikkagi flip

järgm mäng. vastane oli agro 3 betti pref ja ch-raises flopp OOP pidevalt. Panin ta riveris 2 paari peale.

paar kaotatut mängu jätan vahele, vastane hittis paremini lihtsalt

siis mingi crazy japanese nagu ta ennast kutsus, kes raises igat potti ja panustas igat tänavat ja riveriks oli tavaliselt maja käes. lol. ootasin mingitki kaarti või floppi, kus raiseda ta suuri bette. parim käsi lõpuks

järgm mäng. read, et vastane teeb selliseid liigutusi väga lightilt. nii et call.

sama mängija, stabby, oleks oodanud flopi bluffi, aga..

lõppfaas.tahtsin trappida, ta ju agro vend. panin ta tõmbele või 5 või 6. teadsin, et A-d pole. lõppkokkuvõttes halvasti mängitud käsi, ei tahtnud uskuda, et iga turn ja river annab talle suckoudi

järgm vastane. nats agro liigutus mu poolt, aga noh suht flip

järgm suur pott. riveril uskusin, et olen taga, aga kuna ma kaotan 99% suurte paaridega, siis ma pidin seda nägme lol

10 mängu. - 6 BI

eile sama jooks ja üleeile jne
          Last edited by räim; 04.10.10, 13:01.

Comment

• $$$
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1072

Wow, lugesin selle posti poole peale :,D . Millest ma ilma olen jäänud, et seda teemat eriti pingsalt vahepeal ei jälginud?

Comment

• räim
              Jube Noob
              • Jun 2009
              • 135

järgmine suur pocket, mille ma sain ja ühtlasi ka actionit sain. See päev, mil üks neist vastu peab, saab olema eriline päev ja jääb kindlasti kauaks meelde. aga ma olen siiski õnnelik, et sain üle pika aja seti lol

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Lihtsalt ütlen, et neid PF all'in beate pole siia mõtet postitada, sest esiteks ei hakka sa nende postitamise tõttu kohe võitma ja teiseks ei huvita kedagi.

Ja sellele postile ära isegi vaevu mingis: " tahad minuga HU teha või? " stiilis sõimuga vastata, sest ma ignoreerin seda.

Comment

• räim
                  Jube Noob
                  • Jun 2009
                  • 135

aga äkki ikka tahad HU teha ?

Comment

• tafka31
                    Grinder
                    • Dec 2009
                    • 853

Algselt postitas räim Vaata postitust
                    aga äkki ikka tahad HU teha ?

ma tahan teha

sry alles nüüd vaatasin et pokerstarsis mängid...mulle FTP sobiks

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

WTF räim tõesti ole hea ja mine asgdhsg threadi nende kätega :/
                      Lisaks esimene käsi AJo kui erilist 3bettimist ei toimu siis call on parem kui 4bet shove.

Comment

• räim
                        Jube Noob
                        • Jun 2009
                        • 135

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                        WTF räim tõesti ole hea ja mine asgdhsg threadi nende kätega :/
                        Lisaks esimene käsi AJo kui erilist 3bettimist ei toimu siis call on parem kui 4bet shove.
                        Flopist oleks ikka nupud sisse läind. cold deck ei miskit muud

Comment

• andu_andu
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 4050

Flopist oleks ikka nupud sisse läind. cold deck ei miskit muud
                          Olen ennegi tähele pannud sinu puhul result oriented mõtlemist - et nagunii oleks sisse läinud seal rahad - vahet pole kuidas oleks mänginud. See mõtlemine on aga vale. Igas olukorras tuleb mõelda optimaalselt antud infole kohaselt.

parim käsi mul mängu jooksul.
                          see ka megaLOL, vsiuga ükskord ka täiega naersime oly-s, kui live mängija tõi vabanduseks, et päeva parim käsi - nagu sellel oleks MILLEGAGI pistmist.

Comment

• räim
                            Jube Noob
                            • Jun 2009
                            • 135

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                            Olen ennegi tähele pannud sinu puhul result oriented mõtlemist - et nagunii oleks sisse läinud seal rahad - vahet pole kuidas oleks mänginud. See mõtlemine on aga vale. Igas olukorras tuleb mõelda optimaalselt antud infole kohaselt. .

Absoluutselt nõus. Ja tunnistan natuke seda pattu, aga räme jooks, paneb nii vahel tegutsema, ära ütle, et sul ei juthu.
                            Antud olukorra ja antud levelil on siiski kasulik AJ+ shoveda raise peale, sest nad väga lightilt callivad ragimate ässadega ja muu prahiga vahel. Ma leian.

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                            see ka megaLOL, vsiuga ükskord ka täiega naersime oly-s, kui live mängija tõi vabanduseks, et päeva parim käsi - nagu sellel oleks MILLEGAGI pistmist.
                            aga mis ma peaksin siis tegema nendega seal levelis, kui kätt ootama ja siis kütma. Olen Alaskaga täiesti nõus, et seal bluffida pole absoluutselt mõtet, seda ma olen omal nahal ära katsetand.
                            Last edited by räim; 04.10.10, 20:49.

Comment

• andu_andu
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 4050

Absoluutselt nõus. Ja tunnistan natuke seda pattu, aga räme jooks, paneb nii vahel tegutsema, ära ütle, et sul ei juthu.
                              Antud olukorra ja antud levelil on siiski kasulik AJ+ shoveda raise peale, sest nad väga lightilt callivad ragimate ässadega ja muu prahiga vahel. Ma leian.
                              Ma ei vaadanudki seda kätt posti kirjutamise ajal ja ei süvenenud sellesse. ühesõnaga ei öelnud konkreetse käe kohta midagi - näed jälle sul result oriented mõtlemine

aga mis ma peaksin siis tegema nendega seal levelis, kui kätt ootama ja siis kütma. Olen Alaskaga täiesti nõus, et seal bluffida pole absoluutselt mõtet, seda ma olen omal nahal ära katsetand.
                              HUSNG pole võimalik soliidselt biitida bluffimata, tuleb lihtsalt õiged kohad valida ja õigetes kohtades barreleid panna. Olen kindel, et alaska ei möelnud, et üldse pole mõtet bluffida absoluutselt. Aga mitte ühegi pokkerisituatsiooni argumendiks ei ole kunagi - päeva/turniiri parim käsi, see on lihtsalt meganaljakas mu meelest

Comment

• räim
                                Jube Noob
                                • Jun 2009
                                • 135

öelge kuidas on võimalik, et iga tõmme, kasvõi ühe kaardiga tuleb neil ära ja endal nagu kuuvarjutus? Kas keegi on seda kogenud?

Comment

Working...