Algaja raske tee

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: Algaja raske tee

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
    fish on fish tema kohta ei kirjuta midagi.
    wrong! fish on see kelle pealt kõige rohkem teenid ja seetõttu ei saa kindlasti mängida iga fishi vastu samamoodi samuti ei mängi iga fish täpselt sama mängu, mis teised fishid. mõnele meeldib nutsiga suurelt bettida, mõnele väikeselt. mõni limpib AA/KK, mõni avab 10bb. mõne fishi minraise on tugevus, teise oma bluff/draw vms.

ise mängin tavaliselt 10-16 lauda ja kui oled harjunud, siis on aega notesid kirjutada küll. lauad hüppavad küll pidevalt ette, aga on võimalik ära kirjutada.

Comment

• ropka11
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1008

Wrong-pokkeris ei ole selliseid sõnu nagu õige või vale.Mõnele sobib ühtmoodi teisele teistmoodi rääkisin kuidas mina teen.
      Ei kujuta ette, et ma peaks mingitele fishidele märkmeid tegema sellised fishide fancy liigutused jäävad nagunii väga hästi meelde kui neid märkad.Järgmine sess emamuses neid nagunii enam ei näe.
      Kirjutaks ka sessi ajal igast märkmeid aga aega ei ole võib-olla peaksid laudu juurde võtma.

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

Mina isiklikult soovitan mängida 6maxi. Arendab mängu palju rohke + on kergem laudu saada. Lisaks on põnevam ja rohkem competitive.

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
          Wrong-pokkeris ei ole selliseid sõnu nagu õige või vale.Mõnele sobib ühtmoodi teisele teistmoodi rääkisin kuidas mina teen.
          Ei kujuta ette, et ma peaks mingitele fishidele märkmeid tegema sellised fishide fancy liigutused jäävad nagunii väga hästi meelde kui neid märkad.Järgmine sess emamuses neid nagunii enam ei näe.
          Kirjutaks ka sessi ajal igast märkmeid aga aega ei ole võib-olla peaksid laudu juurde võtma.
          enamus fishe järgmine sess tõesti ei näe. olen nõus. samas rohelise märgistusega vendi näen lobbys küllalt tihti. mis puutus fishide huvitavatesse liigutustesse, siis hetkeks ehk jääb tõesti meelde kus lauas ja kes midagi tegi. samas kui peaksid järgmine päev teda lauas uuesti nägema, siis vaevalt mäletad, et "oh see oli see fish, kes openlimpis UTGlt nutsi".

teema algatajale soovitan kindlasti ennast ära harjutada notesid kirjutama ja jälgida ka fishide mängu, sest nende pealt lõviosa oma võitudest teenidki.

Comment

• simenkon
            Grinder
            • Dec 2011
            • 525

Ma olen ikka üritanud notesid kirjutada ja fishe ka märgistan, samuti märgistan käsi, mis kripeldama jäävad või omast lollusest olen vigu teinud. Nüüd üks küss veel laudade arvu kohta. Kas oleks vist arengu mõttes kasulikum vähem laudu mängida? Hetkel liikusin just NL5-te, mängin ikka 12 lauda, esimene sess oli mingi 7,66 eurot plussi, 7,18 bb/100 kohta, aga teine sess sain cooleri kohe alguses, mille peale tilt ja veel coolereid, kokku -24,67 dollarit. Panin lauad kinni ja mingi aja pärast uuesti lahti..mängisin distsiplineeritult, kuniks olin umbes 17 dollarit tagasi teinud, päris palju käsi tuli ka, 3717. Sessi lõpus suutsin sellest 17st tagasitehtud dollarist ikkagi tildiga ja lollide vigadega 3 dollari peale tagasi kukkuda. Ehk siis täiesti kasutu on teha mingeid ulmepikke sesse, kui lõpuks ikkagi tulemus nullilähedale jääb...pigem vähem laudu, otsused läbi mõelda, parematest otsustest tulenevad paremad tulemused ja seega ka vähem tilte, +EV ning areng mängijana oluliselt kiirem ja suurem. Am I right?

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

mida vähem laudu, seda rohkem on aega laudu jälgida ja käe ajal mõelda st tihtipeale ka paremat mängu. samas ei kujutaks ennast ette 1-2 lauaga mängimas. shotti võttes võta kindlasti laudade arv väiksemaks (proovi 12 laua asemel näiteks 8). samuti ei tohiks tekkida tilti ühe cooleri pärast. kui tekibki, siis lõpeta sess ja proovi uuesti kui enam tiltis ei ole.

Comment

• Pokutaja
                Julm Donk
                • Feb 2012
                • 84

Pikke sesse võib teha küll aga ainult siis kui kogu sessi vältel on tunne hea, oled konsentreerunud ja ei ole omadega tiltzoris. Ise kasutan üldiselt sellist tehnikat, et mängin tavaliselt üle tunnikese veits, lauad kinni, checkin HEM-i, kohvi ette, osakene Two and a Half Men-i, repeat. Mulle istub, jõuab sisse elada mängu ja samas sessi lõpupoole pole veel tüdinenud mängimisest.

Eeldan, et hoiad ikka ilusti laua statidel ka silma peal? Selles limiidis lendavad fishid suht kiiresti bustoks ja ega nad tihti reloadima ei hakka, samas tänu nende mängule on laud täitunud hoopis pigem regulari moodi mängijatega. Mängides palju laudu võibki avastada mingi hetk, et istud 8-s lauas, kus istuvad 7/6 tüübid. Kasumlikum vast laud kinni panna ja fishisem asemele võtta.

Just my 2 cents...

Comment

Working...