NL2 FD boardil turni otsus?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • junkman
    Jube Noob
    • Mar 2010
    • 156

Re: NL2 FD boardil turni otsus?

Midagi sellist pole siin mõelda, et oleme potti pannud vähe raha ja meil pole just kõige tugevam käsi (vastasel võib olla maja ja veel tugevad mast) ja lihtsalt foldida.

Comment

• janek174
      Vana Tegija
      • Mar 2009
      • 1078

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
      qbj0hni jutt on õige, et algusest peale peab "õigesti" mängima. samas aga tuleb igal limiidil ka adjustida. minu kogemused ütlevad, et siin NL2s stackitakse pea alati sitemaga ära kui flush ja ise lükkaks südamerahus nuppe siin.
      Sinu kogemused NL2-st pärinevad mis ajast? Minu kogemused NL25-st (kus ma juba poolteist aastat mänginud olen) ütlevad, et mäng ja tase muutuvad üsna kiiresti. Samuti ütlevad mu kogemused seda, et mida väiksem limiit, seda rohkem mängitakse by the book, kui on mõtlev mängija. Ja mida väiksem limiit, seda rohkem neid by the book mängijaid on.

Edit: Käest niipalju, et kui juba tõmbama läksime, ega siis enam foldida ei saa.

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
        Sinu kogemused NL2-st pärinevad mis ajast? Minu kogemused NL25-st (kus ma juba poolteist aastat mänginud olen) ütlevad, et mäng ja tase muutuvad üsna kiiresti. Samuti ütlevad mu kogemused seda, et mida väiksem limiit, seda rohkem mängitakse by the book, kui on mõtlev mängija. Ja mida väiksem limiit, seda rohkem neid by the book mängijaid on.

Edit: Käest niipalju, et kui juba tõmbama läksime, ega siis enam foldida ei saa.
        mõtlev mängija reloadiks enne igat kätt 100b peale.

ja viimati mängisin NL2 septembris. :)

Comment

• janek174
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1078

mõtlev mängija reloadiks enne igat kätt 100b peale.
          Nauke vale arusaamine asjadest. Nii võib väga kergesti petta saada. NL25-s on päris mitmed regularid, kes ostavad sisse mingi ebamäärase summaga ja ei reloadi, samas näitavad korralikku winrate. Iseasi kas seda ka NL2-s tehakse, aga nagu jutuks juba tuli, siis tuleb kohe algusest õigeid otsuseid ja järeldusi tegema hakata.

Ja ega see jutt ei käinudki konkreetse käe kohta, vaid on pigem selline üldine jutt.

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

ma saan aru ja täielikult toetan seda punkti, et tuleb teha õigeid otsuseid kohe algusest peale ning mitte lasta end segada väikesest limiidist ("mis see paarkümmend senti ikka juurde callida on"). lihtsalt sa pead adjustima igas limiidis. võite ju siin turnis ka selle käe foldida, aga jätate lihtsalt value võtmata.

ja pole ise veel ühtegi regulari kohanud, kes ostaks ebamäärase summaga sisse ja ei reloadiks. vahest harva üritab keegi endast fishi muljelt jätta ja istub üksinda lauas mingi x stackiga, aga needki tüübid reloadivad peale paart kätt 100bb peale. kui müned tõesti ka NL25s ebamäärase stackida sisse ostavad ja ei reloadi, siis ei ole nad kindlasti head mängijad (fishreg?), sest kaotavad ju sitaks valuet.
            Last edited by kardaanirist; 01.03.11, 10:49.

Comment

• bluelite
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1190

Hei, tänud kõigile arvamuste ja muidu strateegilise jutu eest. Sain kindlasti targemaks.

Ei foldinud seda kätt, vaid callisin. River oli blank ning selle checkisin, mille peale temalt tuli AI, mille callisin. Vastas oli Q4cc.

Comment

• janek174
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1078

. kui müned tõesti ka NL25s ebamäärase stackida sisse ostavad ja ei reloadi, siis ei ole nad kindlasti head mängijad (fishreg?), sest kaotavad ju sitaks valuet.
                Mis mõttes kaotavad sitaks valuet? NL25-s (või üldse enamuses limiitides) tuleb raha ikkagi shortstack fishide käest, kes on nõus oma pooliku stacki sulle iga tõmbe ja iga paari eest ära andma. Ise mängin juba pikemat aega NL25-s 20$ stackiga ja ei saa küll öelda, et ma SITAKS VALUET kaotan. On mõned üksikud juhused olnud küll, kus oleks 5$ rohkem teeninud, aga see pole küll mingi argument...

Comment

• kardaanirist
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 3675

see pole argument? ütle mulle üks argument, miks peaks hea mängija istuma NL25 lauas 20$-ga 25$ asemel? miks on 90bb stackiga mäng etem, kui 100bb?

Comment

• janek174
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1078

ütle mulle üks argument, miks peaks hea mängija istuma NL25 lauas 20$-ga 25$ asemel?
                    Aga miks mitte? Kui palju minu winrate tõuseks, kui ma 20$ asemel 25$-ga lauas istun??

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

see pole argument? ütle mulle üks argument, miks peaks hea mängija istuma NL25 lauas 20$-ga 25$ asemel? miks on 90bb stackiga mäng etem, kui 100bb?
                      Ma tean,et BuildUp mängib 20$-ga NL25-s ja ta on ikka väga hea mängija.

Comment

• kardaanirist
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 3675

Aga miks mitte? Kui palju minu winrate tõuseks, kui ma 20$ asemel 25$-ga lauas istun??
                        täpselt 0.231775

võibolla eksisin ümardamisel.

Comment

• janek174
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1078

täpselt 0.231775

võibolla eksisin ümardamisel.
                          Oot kust krdi kohast sellised ültäpsed andmed võetud on? Oma arust ütlesin selgelt, et ehk mõned korrad on 5$ saamata jäänud, sina räägid siin mingist 23%. Ei taha tüli norida, aga no see jutt on ikka päris pullikaka.
                          Last edited by janek174; 01.03.11, 14:05.

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

Oot kust krdi kohast sellised ültäpsed andmed võetud on? Oma arust ütlesin selgelt, et ehk mõned korrad on 5$ saamata jäänud, sina räägid siin mingist 23%. Ei taha tüli norida, aga no see jutt on ikka päris pullikaka.
                            loe oma algne küsimus uuesti läbi, siis saad aru. mismoodi ma peaks sellisele küsimusele vastama?

Comment

• janek174
                              Vana Tegija
                              • Mar 2009
                              • 1078

loe oma algne küsimus uuesti läbi, siis saad aru. mismoodi ma peaks sellisele küsimusele vastama?
                              Tahaks lihtsalt teada, kuidas see minu winrate mõjutab, kas ma mängin 90 või 100BB-ga? Oma kogemuste põhjal võin küll öelda, et see ei mõjuta mitte kuidagi.

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

ei muudagi. mängi 90bb stackiga edasi. :)

Comment

Working...