NL2 FD boardil turni otsus?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • bluelite
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1190

NL2 FD boardil turni otsus?

Tundmatu mängija! Milline oleks Hero otsus?

PokerStars - $0.02 NL (9 max) - Holdem - 7 players
    Hand converted by PokerTracker 3

CO: $1.48
    BTN: $0.47
    SB: $3.47
    Hero (BB): $2.19
    UTG: $0.81
    UTG+1: $1.23
    MP: $5.00

SB posts SB $0.01, Hero posts BB $0.02, CO posts DB $0.02

Pre Flop: ($0.05) Hero has J T

UTG calls $0.02, UTG+1 calls $0.02, fold, CO checks, fold, fold, Hero checks

Flop: ($0.09, 4 players) 4 Q 4
    Hero bets $0.04, UTG calls $0.04, UTG+1 calls $0.04, fold

Turn: ($0.21, 3 players) 7
    Hero bets $0.12, fold, UTG+1 raises to $0.28, Hero???
  • flipmachine
    Pokkerihai
    • Jul 2009
    • 1857

Re: NL2 FD boardil turni otsus?

Tõsta 3x või pane nuppe.. ega eriti vahet pole kumb nl2-s. Foldida ei tohi. Next hand.

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Siukse stackiga mängija vastu ei olegi ju pmtl muud varianti, kui shove.

Comment

• armand0
        Õpihimuline Mängur
        • Mar 2010
        • 358

shoveks alati.

see on siiski nl2 ja ta on shortstack.

see ei ole spot kus peaks üle mõtlema vähemalt mitte nl2s.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Ma ei tea kas on õige öelda,et see siiski NL2 jne?Board on juba flopis paired ja me saame turnil raise.
          Ja see stack on tal üle 50bb normaalselt.See ebaoluline,et see nii väike raha on seal,oluline on õige otsus teha mistahes limiidil.

NL50 mul see tähendaks,et vastase stack on mingi 30$ ja hui ma flushiga paired boardil seal ära stackin,eriti tundmatu mängija vastu.
          Pokkerit tuleb juba algusest saadik õieti mängida,mitte loota,et ah see on ju NL2 tal nagunii mingi umbes sitt käes...vale mõtlemine.

Ma kujutan ette juba mis mindset see on,et "see on ju NL2" jne.
          Pokkerit tuleb BB-ds mõelda mitte rahas.
          Ega kui mingi baller istub mu NL50 lauda maha ta shoveb ka päev otsa selle turni seal ära kuna tal pohhui sellest rahast,aga meil kui pokkerimängijatel ei saa siukest mindsetti olla.Kuigi see 1$ on sitaks vähe on see enne ikkagi 50bb,mitte 1$ mis on kuskil NL25 juba preflop raise suurus.
          You know what i mean?Tegemist on buyinidega mitte rahaga.
          Ja üldse kolme mängija vastu ma ei betikski seal seda floppi.Veel vähem calliks paired boardil flush drawiga kuna sa võid juba dead olla.
          Fishid mängivad nii,aga meie pole fishid.
          Last edited by qbj0hn; 28.02.11, 08:20.

Comment

• flipmachine
            Pokkerihai
            • Jul 2009
            • 1857

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
            Ma ei tea kas on õige öelda,et see siiski NL2 jne?Board on juba flopis paired ja me saame turnil raise.
            Ja see stack on tal üle 50bb normaalselt.See ebaoluline,et see nii väike raha on seal,oluline on õige otsus teha mistahes limiidil.

NL50 mul see tähendaks,et vastase stack on mingi 30$ ja hui ma flushiga paired boardil seal ära stackin,eriti tundmatu mängija vastu.
            Pokkerit tuleb juba algusest saadik õieti mängida,mitte loota,et ah see on ju NL2 tal nagunii mingi umbes sitt käes...vale mõtlemine.

Ma kujutan ette juba mis mindset see on,et "see on ju NL2" jne.
            Pokkerit tuleb BB-ds mõelda mitte rahas.
            Ega kui mingi baller istub mu NL50 lauda maha ta shoveb ka päev otsa selle turni seal ära kuna tal pohhui sellest rahast,aga meil kui pokkerimängijatel ei saa siukest mindsetti olla.Kuigi see 1$ on sitaks vähe on see enne ikkagi 50bb,mitte 1$ mis on kuskil NL25 juba preflop raise suurus.
            You know what i mean?Tegemist on buyinidega mitte rahaga.
            Ja üldse kolme mängija vastu ma ei betikski seal seda floppi.Veel vähem calliks paired boardil flush drawiga kuna sa võid juba dead olla.
            Fishid mängivad nii,aga meie pole fishid.
            Ausalt ka gbj0hn, kui praegu tehtaks mingi hääletus, paneks ma su koheselt ja kõhklusteta MVP-iks siin foorumis (Y). Koguaeg annad strateegi osas väärtuslikku nõu

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Leveldad või tõsiselt mõtlesid?
              Eino mai tia,vbl tõesti seal NL2 on nii halvad mängijad,aga samas me ei tohiks ise nende tasemele laskuda ja sama halvasti mängida.
              Ma mängisin NL2-te nii ammu aega tagasi,et vbl ma valetan.Aga kui raha pöörata bb-dks siis peaks hea otsuse tegema igal limiidil.
              Btw mis asi see MVP on?

Comment

• flipmachine
                Pokkerihai
                • Jul 2009
                • 1857

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Leveldad või tõsiselt mõtlesid?
                Eino mai tia,vbl tõesti seal NL2 on nii halvad mängijad,aga samas me ei tohiks ise nende tasemele laskuda ja sama halvasti mängida.
                Ma mängisin NL2-te nii ammu aega tagasi,et vbl ma valetan.Aga kui raha pöörata bb-dks siis peaks hea otsuse tegema igal limiidil.
                Btw mis asi see MVP on?
                Ei levelda !! MVP-Most Valuable Player

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Hea kui saab abiks olla,igasugune mõttearendus ja arutamine iseenesest juba arendab enda skilli ka.
                  Aga on veel palju palju areneda.Olen kõrgemal mängitud käsi ka vaadanud,aga kui üdini aus olla siis üle NL100 käsi vaadates siis ausalt ei oskaks mitte kui midagi teha.Nii haiged spotid lihtsalt.
                  Isegi sõpru railides kes eesti mõistes mängivad nosebleede ehk nl1k+ siis peaaegu iga otsus mida sa teed seal on nii raske,et kuhugi siia foorumisse postitada siis enamus/mitte keegi ei jaga mitte midagi välja milline oleks õige otsus,kaasa arvatud ise.
                  Nii,et see kommenteerimine ja käte postitamine on väga +EV tegevus enda skilli arendamisel.

Sorry,et su teemat solkisin bluelite.
                  Last edited by qbj0hn; 28.02.11, 09:01.

Comment

• janek174
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1078

Väga asjalik jutt qbj0hn (Y).

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

See on lihtsalt siuke point pmst,et kui sa mõtled juba nii,et ah savi see NL2 ju pane nuppe...siis siuke mõtlemine võib omakorda viia sind olukorda kus sa oma tavalimiidis või siis noh ütleme kõrgemal hakkad ka vigu tegema.
                      A'la 3bet pottides setmine,preflop loose callide tegemine,sest see on ju nii vähe rohkem callida.Kasvõi mõtle...NL5 tõstad preflop miski 0.20$ ja saad 3beti mingi 0.60$,savi 40 senti lol,insta call.
                      Long runnis hakkab see kätte maksma lihtsalt.
                      Uskuge,need "mõned" loose callid ja juurde callimised mitmete tuhandete käte peale viivad palju raha ära.

Mul pole tegelt eriti aimu mis tase seal nüüd on ma pole fullringis NL2-te kunagi mänginud,aga kunagi sai NL5 mängitud siis seal päris nii ka pole,et istu maha ja võta raha.Tean paljusid sõpru kellega lives mänginud ja nad öelnud,et biidiks pohhuilt NL5 ja siukseid tasemeid,aga kui lauda maha istunud siis lasknud break-even või kaotanud nagu milenki.Ja endalgi tuli vaeva näha,et asi seal käima saada.
                      Ühesõnaga ma lihtsalt ei alahindaks nii palju seda limiiti lihtsalt sellepärast,et mäng toimub nii madalal.
                      Last edited by qbj0hn; 28.02.11, 10:58.

Comment

• armand0
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2010
                        • 358

tõesti sul on õigus.

Ma lihtsalt ei tohiks nii madalal limiidil nõu anda ,sest ma ei suuda adekvaatselt mõelda.

Aga tänan,et tõid mu maa peale tagasi.

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

qbj0hni jutt on õige, et algusest peale peab "õigesti" mängima. samas aga tuleb igal limiidil ka adjustida. minu kogemused ütlevad, et siin NL2s stackitakse pea alati sitemaga ära kui flush ja ise lükkaks südamerahus nuppe siin.

Comment

• kroko_till
                            Jube Noob
                            • Jan 2009
                            • 121

nõus kardaaniristiga, et õigesti mängimine nl2s ei ole sama mis õigesti mängimine nl50s. See ei ole mitte "ah suva, see on nl2, kütan flushiga nuppe" vaid see on "nl2, 1:1,5 oddsid vastastega, kes stäkivad ennast siin sitemaga rohkem kui 40%, mis meil siin vaja on". Kui ta oleks full stack ja oleks mingi variant pot-controlida, siis calliks aga siin flush foldida oleks küll liigne ettevaatus, pigem siis üldse mitte minna seda tõmbama ja flopil bettima. Kuna ma foldi ei näe ja turniks oleks pot samasuur kui tema stack, siis ma teeks ikka nuppe ja näeks siin tihti 4x-i, Qxi või nõrgemat flushi. Obv vahel ka fullerit ja kõrgemat masti, aga ei usu, et üle 40% ajast.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Selge :).Ma loodan,et mu jutt päris soga ei olnud.
                              Ma pole NL2-te jah mingi 2a vist mänginud,et võin pange panna.Aga kuskil NL5 imo enam nii küll pole.

Comment

Working...