NL25 riveri otsus fullhousega.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Re: NL25 riveri otsus fullhousega.

mind hakkas huvitama olukord, kus betime turni ja vastane donkab riveril. Hero otsus?

Comment

• qbj0hn
      Auk on auk. FAKT!
      • Nov 2008
      • 7091

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
      mind hakkas huvitama olukord, kus betime turni ja vastane donkab riveril. Hero otsus?
      Call.
      Oleneb betist ka.Sest osad donk betivad meelega ülivähe siukses olukorras,et võimalikult odavalt showdowndile saada.
      A'la,kardan mondsterit,aga nagu maha ka on raske panna.Betin mingi 5$ Sinna 14$~ potti ja loodan,et ta callib.(et,mina callin siis)Vastasel juhul ta(mina) betiks kindlasti rohkem ja peaksin ikkagi kinni maksma oma AA/KK-ga.(Jutt siis vastase silmadeläbi vaadatuna)
      Last edited by qbj0hn; 11.12.10, 15:02. Põhjus: Pole öelnud,et kaotasin selle käe,aga läksin AI riveril.Kui siuke read juba mul oli siis ei muutnud seda enam.

Comment

• 5gww
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2010
        • 333

shove ja mine osta tema stacki eest endale kast õlle.

Comment

• lypsja
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 270

kuna vastane on pandud KK+ range peale siis poe vist vahet mis bet-sizing on: 8,5... 11... shove... ta callib kõik need ära, aga et me ise mingit idiootsust välja ei mõteks K või A riveri juures oleks mõistlikum vist shoveda, mis tibakene peaks meid veel b lufi peale ka panema vastase silmis ehk saavutame selle mida soovime - rahad sisse

PS mis tal siis oli?

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Shovesin ja tal oli QQ.

Comment

Working...