NL25 AQ (s) multiway ja FD

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NL25 AQ (s) multiway ja FD

Algselt postitas Poku Vaata postitust
    Eks see on sinu arvamus ja ma austan seda. Sa oled siin vb ka ainukene teistest vastajatest kes oskab peale callimist midagi ka turnis edasi teha kui sobivat kaarti ei tule, arvan et "keskmine" NL25 mängija ei oska ja callimisega pigem kaotuab, kui võidab.

Mina ja ka mitu NL1k mängijat (pole mõtet hakata et nad ei tea NL25 dünaamikast midagi, teava ikka küll) soovitavad mängida seda kätt kiirelt.
    Kui sulle sobivat kaarti ei tule siis sa ei peagi mitte midagi turnis enam tegema....

Comment

• Poku
      Bännitud
      • Mar 2010
      • 295

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Kui sulle sobivat kaarti ei tule siis sa ei peagi mitte midagi turnis enam tegema....

Ja mina imestasin miks enamus eesti mängijatel ns joon niimoodi kuristikku langeb ja üle NL200 ei suudeta mängida, no pole ime.
      Kui ei hiti siis folditakse jms, pole ime et ei areneta, kuna ei mängita pokkerit, vaid tehakse liinitööd.

Ei tea nüüd kumba liini võtta, kumba uskuda, kas NL100/NL200 reg kes ütleb et peab callima ja alla andma kui ei hiti või oma sõppra NL1k+ reg (TheLastNail Pokerstrategyst kes teab) ning Dusty Schmidt "Leatherass" (ajaloo üks edukamaid online cash mängijaid ja käsi üle 7mil mängind, kindlasti teab mis räägib), kes mõlemad räägivad et drawiga nutsile on õige teguviis rahad sisse ajada flopis.

Minul pole küsimust keda usun.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ja mina imestasin miks enamus eesti mängijatel ns joon niimoodi kuristikku langeb ja üle NL200 ei suudeta mängida, no pole ime.
        Kui ei hiti siis folditakse jms, pole ime et ei areneta, kuna ei mängita pokkerit, vaid tehakse liinitööd.

Ei tea nüüd kumba liini võtta, kumba uskuda, kas NL100/NL200 reg kes ütleb et peab callima ja alla andma kui ei hiti või oma sõppra NL1k+ reg (TheLastNail Pokerstrategyst kes teab) ning Dusty Schmidt "Leatherass" (ajaloo üks edukamaid online cash mängijaid ja käsi üle 7mil mängind, kindlasti teab mis räägib), kes mõlemad räägivad et drawiga nutsile on õige teguviis rahad sisse ajada flopis.

Minul pole küsimust keda usun.
        200NL, isegi 100 ja isegi 50 ja isegi normaalseid 25NL mängijaid ei ole seetõttu, kuna nad vaatavad oma NON SD joont ja üritavad igat potti võita. Pokker ei ole nii keeruline.

EDIT: leatherass nüüd küll ajaloo suurim mängija ei ole ning alla 400NL mängudes ta suckib, sest liiga palju arvab vastastest. 1000NL regulari karja vastu ma ka raiseks, siin aga mitte.

Comment

• Poku
          Bännitud
          • Mar 2010
          • 295

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          200NL, isegi 100 ja isegi 50 ja isegi normaalseid 25NL mängijaid ei ole seetõttu, kuna nad vaatavad oma NON SD joont ja üritavad igat potti võita. Pokker ei ole nii keeruline.
          Vaatan oma ns joont selletõttu, et näha mis suunas ma liigun, kui see ikka kuristikku langeb siis ilmselgelt põletan ma kuskil liialt raha ja hakkan lekkeid otsima.
          Pokker pole fit n fold.
          Madalad limiidid on fishe täis ja sulle makstakse kinni jah, kõrgematel pead ikka pokkerit ka mõistma mängida.
          Kõik mängivad hetkel sama stiili üldiselt, et kuhugile jõuda pead sa midagi teistmoodi tegema ja massiga vastuvoolu ujuma, muidu vahetad vaid massiga raha ja maksate 5% privileegide eest ja mõned üksikud kes oskavad ka reaalselt pokkerit mängida võtavad teilt raha, mida te fishidelt korjate ning kuu lõpus saate oma palgapäeva (rakeback) ja nimetatake ennast profesionaalseks pokkerimängijaks (kuigi tegelikult prof liinitööline).

Ja see pole tegelikult üldse see teema, see on strateegiateema kus käe üle käib arutelu, seega vabandan väga ot pärast.

Edit: leatherass on üks ajaloo parimaid online cash mängijaid for sure. Näita keegi teine kes on 700k käe peale NL1k/NL2k suudab 10bb/100 näidata - keegi pole veel suutnud. Ainuke mass multitableja high stakes mängudes, suudab lasta 16+ lauda EDUKALT. See et ta nosbleedisi ei mängi, ei näita sisuliselt midagi, oskused on kindlasti olemas.
          Last edited by Poku; 03.08.10, 20:52.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Poku,

1) Vaata villaini statte. Kui me eeldame, et ta ongi räige agronoom, siis pole mõtet teda ülepaari vastu pannes üritada potist välja suruda. Ta ei lähe. Mu enda all-time aggr.factor on <5 ja ma tean, kuidas ma mõtleks siin.
            2) Minu non-SD joon läheb sirgjoones üles, aga sd joon läheb alla. Täiesti ebastandardne. Aga kuni sellega võidab, siis käib ka. Kui ma näen võimalust potti võita, siis ma kasutan seda. Kindlasti kannatab mu winrate liigse aggrotsemise tõttu. Aga minu ja teiste agronoomide vastu on cold callimine palju efektiivsem, ka eesmärgiga turnil raiseda ja/või tasuta kaarti saada.
            3) Kui antud käes callime ja tagant veel kõvasti actionit tuleb, siis mina enam maha ei paneks. Kui oleme 3-way all-in, siis on see +EV olukord meile.
            4) Sinu toodud kangelased on mänginud antud limiite kaua aega tagasi. Mäng muutub, aastaid tagasi oli see üks, nüüd on teine. Nende nõuandeid ei tasu võtta kullana. 2004 aastal oli võib-olla tõesti hea igat drawd tõsta. Samas kehtisid ka kõik Balugad, Yetid suurepäraselt.
            5) Soovitan mitte oponeerida sõnastusega "Enne võiks ikka mõelda ka kui kirjutad". See pole ei viisakas ega efektiivne viis edasist diskussiooni arendada.

Comment

• krayzie
              Grinder
              • Oct 2008
              • 706

poku peaks veel asjad natuke läbi mõtlema

antud juhul pikk jutt = sitt jutt

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Vaatan oma ns joont selletõttu, et näha mis suunas ma liigun, kui see ikka kuristikku langeb siis ilmselgelt põletan ma kuskil liialt raha ja hakkan lekkeid otsima.
                Pokker pole fit n fold.
                Madalad limiidid on fishe täis ja sulle makstakse kinni jah, kõrgematel pead ikka pokkerit ka mõistma mängida.
                Kõik mängivad hetkel sama stiili üldiselt, et kuhugile jõuda pead sa midagi teistmoodi tegema ja massiga vastuvoolu ujuma, muidu vahetad vaid massiga raha ja maksate 5% privileegide eest ja mõned üksikud kes oskavad ka reaalselt pokkerit mängida võtavad teilt raha, mida te fishidelt korjate ning kuu lõpus saate oma palgapäeva (rakeback) ja nimetatake ennast profesionaalseks pokkerimängijaks (kuigi tegelikult prof liinitööline).

Ja see pole tegelikult üldse see teema, see on strateegiateema kus käe üle käib arutelu, seega vabandan väga ot pärast.

Otsisin siis välja suuuuuri võitjaid. Võiksin otsida nüüd ka neid vendi, kellel on suur non SD joon - fantasticcow näiteks (12k käe peale SD nullis ja non SD 8 BI peal) aga millegipärast ta winrate kahvatub ka minu kõrval.

Edit: leatherass on üks ajaloo parimaid online cash mängijaid for sure. Näita keegi teine kes on 700k käe peale NL1k/NL2k suudab 10bb/100 näidata - keegi pole veel suutnud. Ainuke mass multitableja high stakes mängudes, suudab lasta 16+ lauda EDUKALT. See et ta nosbleedisi ei mängi, ei näita sisuliselt midagi, oskused on kindlasti olemas.
                Ole kasvõi oma non SD-ga kõige suuremas plussis aga ma toetun teiste võitjate praktikale, mida pean järjekorselt tõestama läbi graafikute ja PTR. Räägin ise ainult FR mängudest ja 400NL+ limiitidest.

GoMukYaSelf (19/15/3.5). Non SD-s tuleb temal põhikasum ja SD pidi olema lifetime miinuses. FTP-s on $172k plussis (4.26PT/BB) ja PokerStarsis $400k plussis (2.66PT/BB)

GoTribeGrady (18/15/3.5) - 160k plussis, 2.2PT/BB. Non SD-s ei owni.

justforfunds aka nolan on $460k plussis, mis teeb PT/BB-ks 2.9. Full ring stattideks on 20/14/2.5. Non SD-s minu teada ei owni, sest eelmine aasta 2p2 mainis, et ta lifetime suures miinuses non SD-s.

Kelisitaan ehk full ringi parim mängija, kes postitas kunagi 2p2 oma legendaarsed $100,000 kuiseid graafikuid. $500k+ tasku pistnud stattidega 19/17/3. Winrate on 2.81 ning ta SD-s ei owni...

Pterodactyl6, kes on teinud $350k+ üle miljoni käe ning winrates on 2.3PT/BB.
                Statid on: 16/13/2.2

Magustoiduks siis full ringi crusher - tarjei82, kellel on retsitl suur winrate - üle viie PT/BB ja stattideks on 20/15/3.

Viskasin kiirelt pilgu ka leatherass9-ale ning hirmsuuri winratesid ma küll ei näe. Kõik long runnim winrate on 5/10 NL SH, kus näitab 1.83PT/BB, sarnast winratet näitab kõuikides 6max mängudes kus on long run (ca 100 käsi). Full ringis tundub olukord parem ja winrate on sinna 3-4 PT/BB kanti., viite ma kuskil ei näe ja 1.1milku peale 2.25PT/BB.

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

I agree with Ranka, no more "arguments" from POKU?..
                  Last edited by udikaz; 04.08.10, 20:06.

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

ma hetkel täpselt ei tea mis toimub aga:
                    kui mingi iga limiidi top 25 inimest teenib hästi siis see ei tähenda et tase oleks soft vms.

Comment

• Kloonike
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 898

Nõustun Rankaga siin teemas. Call flop.

PS! NonSD langus ei sõltu ainult callimisest ja nt alla andmisest kui ei hiti. Kui jätad my riveris valuebeti tegemata parima käega X% kordadest, kus X ...ma ei viitsi valemit mõelda... ja käsi maha checkida, siis SD line küll tõuseb, kuid bettimisel vastase foldi puhul samas NonSD tõuseb ja bet on long runnis +EV. Õnneks pokker on biiditav, sest enamus ei "jaga matsu". Ty for your money.

Comment

Working...