AKs vs uue ajastu SS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: AKs vs uue ajastu SS

Ta shoveb pool stacki standard EP avangu peale. Kui tihti sa ise shoved 45bb tundmatu venna vastu oma AA/KK-ga pool stacki, sest sa tead, et ta callib nõrgemaga? Võib-olla siis kui mingi leveldamine käib.

Ärge saage valesti aru, ma ei ütle, et see call on easy ja fat value. Niti vastu ma ei lähe ka AK-ga all-in, sest mul on "blocker". Ma olen fishi vastu ühe korra analoogses olukorras AKs-ga 80bb eest kõrvetada saanud, aga leian siiski, et call oli toona õige. Võib-olla eksin - ei tea, aga see on minu nägemus.
    Fullstacks have more fun.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

ma ei suuda AKs seal foldida.
      statsid on vastasel head...paneb mõtlema...aga ma olen 6maxi vend kah =) ning seal niisama 16/13 vend ei shove 46bbst stacki.
      Võib arvutada tema ranget, aga mina jätaksin sealt AA-KK välja, kuna sellega ta ei laoks ennast allini, pigem teeks min raise/2-3x raise.

Shove....halvimal juhul saad flipi
      Last edited by hotcocacola; 23.04.10, 17:04.

Comment

• Marek
        Jube Noob
        • Jan 2009
        • 110

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
        Ta shoveb pool stacki standard EP avangu peale. Kui tihti sa ise shoved 45bb tundmatu venna vastu oma AA/KK-ga pool stacki, sest sa tead, et ta callib nõrgemaga? Võib-olla siis kui mingi leveldamine käib.
        Küll sulle ikka meeldib random küsimusi lahmida. Mis mina siia puutun, ma ei ole halfstackerist nobrain pokkeri viljeleja ju :) Vb ma eksin ja starsis asjad nii ei käi aga FTPs on pre shipid 40-60bb pmst alati AA

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Need olid retoorilised küsimused (mitte random lahmimine) ja ma pole sellist asja FTP-s küll tähele pannud.

Teemasse veel niipalju, et mõnikord tasub HH-st viimased paar kätt läbi vaadata, sest mõnikord tuleb call sedasi kergemini a la villain on beadi saanud paar kätt tagasi.
          Last edited by Pahvak; 25.04.10, 08:33.

Comment

• vapsik
            Klubi Liige
            • Apr 2009
            • 5462

Ei olnud tal miskit märkimisväärset toimunud veel.

Comment

• Marek
              Jube Noob
              • Jan 2009
              • 110

Need olid retoorilised küsimused (mitte random lahmimine) ja ma pole sellist asja FTP-s küll tähele pannud.
              Selge see. Vb on tegemist selektiivse mäluga aga ma ei mäleta ühtki pfai olukorda selliste halfstackerite puhul kus AA/KK ei näidata (taoliste stattidega villainite puhul, 90/60 tüübid shipivad kõike pmst)

Kui tihti sa ise shoved 45bb tundmatu venna vastu oma AA/KK-ga pool stacki, sest sa tead, et ta callib nõrgemaga? Võib-olla siis kui mingi leveldamine käib.
              Lahmimine oli minu arvates pigem eeldus et me vastane läheneb pokkerile nii ja mõleb reaalselt millelt ta calli tahab ja mida foldima sunnib. Enamus inimesi lauas on "jee AA shove" tasemel mõtlemisega. Vabandan et end halvasti väljendasin

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

Algselt postitas Marek Vaata postitust
                Enamus inimesi lauas on "jee AA shove" tasemel mõtlemisega.
                Vähemalt pole mängud surnud.

Comment

Working...