200NL: Kuningliku Mastireatõmme - kuidas mängite?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Konso
    Grinder
    • Nov 2009
    • 936

Re: 200NL: Kuningliku Mastireatõmme - kuidas mängite?

weak tight, weak-tight, weaktight, poker hands, hand converter, texas holdem, no limit, omaha, pot limit, publish, postgres, pokertracker, holdemmanager

Ma mängisin sellist tõmmet viimati nii

Aga antud limiit pole min level :D
    Last edited by Konso; 26.02.10, 02:35.

Comment

• Cypher0
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 1512

Nupud sisse ja palveta et royal ära tuleks, et saaks pärast screenshoti uppida kuskile:)

Comment

• vennike
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1958

hommikune jama, nvm
        Last edited by vennike; 26.02.10, 12:59.

Comment

• CheekyMullet
          FPP Pro
          • Feb 2010
          • 232

Algselt postitas Konso Vaata postitust
          http://weaktight.com/2060973

Ma mängisin sellist tõmmet viimati nii

Aga antud limiit pole min level :D
          Kui vastane ei ole totaalne lammas, siis tema shippimisrange võiks siin olla ehk kõik setid, AA, AK ja KJ ning sellisel juhul on sinu call kergelt -EV. Aga võibolla on potentsiaalne royali saamine ka midagi väärt :)

Ranka käsi pani pikemalt mõtlema. Alustuseks pean muidugi kohe ütlema, et ise olen tunduvalt madalamate tasemete mängija. Raise mulle ei meeldi siin sellepärast, et 4 mängijaga meil fold equity väheneb. Kui nüüd ka natuke kalkulaatoriga klõbistada, siis AA vastu on meie equity 34%, mis tähendab, et isegi kui me teeme ka ainult minraise, siis pot oddsid käsivad meil vastase shippingu callida. Kui vastase range lisada ka AK, siis equity 43%, aga igal juhul oleme me raisega ennast tagajajana suht ära commitenud. Flopil callimine jätab manööverdamisruumi rohkem.
          Last edited by CheekyMullet; 27.02.10, 12:29.

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

Jube raske olukord ju. Kui mast maha tuleb siis me võibolla raha enam ei saa. Mulle callimine ei meeldi. Peaks pigem mõtlema kuidas vastasele sisendada, et just meil on set :) Minraise või 3bet otsa? Või kuskil 63$ panna et oleks nn. meelituspanus? Ma ei tea kuidas sa seti mängid sellisel boardil ja kas callid üldse re-raise, et setmineda. Kui jah siis peaksidki proovima sarnaselt mängima nüüd. Tal võib ka KK/AK olla seal. Raise ja nupud paneks ise. Kui tal AK või AQ on siis ega me callimisega teda enam maha ei raputa vast nagunii. Pigem anname julgust talle edasi betida ja peale turni beti tunneb vastane ehk ise end juba committedina. Flopis tal kergem foldida?
            Samas kui tal tõesti on set ja turn paardub ja meile abi ei tule saaksime pmst ise foldida? Kõik sel juhul sõltuks minu puhul vastasest ja temaga läbi mängimisest. Eilse sessi ajal nägin sarnast situatsiooni kui TAG REG fishi KK-ga reraisetud potis cbetis. Fish callis JT-ga T high flopis ja turni A-ga reg lükkas nuppe, fish foldis ja näitas, reg ka näitas oma KK-d :) Ehk siis idee selles, et siin vahest on ehk KK/QQ ja saame raisedes foldima aga callides ja turni foldides maksame lihtsalt rohkem ja foldima ikka ei saa kui ta nuppe kütaks turnil. Samuti sel juhul mingi AK/AQ võib ka siin foldida? Ei tea ju kui nit reg on...
            Last edited by Keiss; 27.02.10, 19:12.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Callisin flopi, BTN pani otsa, BB callis ka ja ma ka uuesti. Turn pani paari maha, mulle mast iei tulnud ning foldisin käe, mida tegi ka minuteada BB.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Callisin flopi, BTN pani otsa, BB callis ka ja ma ka uuesti.
                Miks sa siin ei shovenud?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Sest FE kadus ja mul olid head pot oddsid. Võtsin seekord oddsid.

Comment

Working...