NL 25 kuidas saada majaga max valuet

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • estkriz
    Jube Noob
    • Dec 2012
    • 123

Re: NL 25 kuidas saada majaga max valuet

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
    Enamasti TT-QQ
    TT+ oleks ta vast pre otsa virutand (5% 3b), aga vahest jätab 3b ära ka MP2 pärast võibolla tõesti.

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Pigem suht kunagi ei 3beti ta seal TT-JJ. QQ 50/50 Ei tea kuidas vastane on aga statid on paigas.

3bet statti võid siin juba positsioondie kaupa vaadata.

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Algselt postitas estkriz Vaata postitust
        Praegu alles nägin et MP2 on ka potis, st MP1 donkab lausa 3 vastase sisse, ma paneks ta küll piisavalt tugeva käe peale, et turnis valueraiseda, kuna turn ei muutnud ju suurt midagi.

MP1 paneb meid UTG range-i peale, ma ei tea FR-is ongi see ilmselt ainult 99, 77 ja premiumid antud juhul. Aga ka tema enda range peab väga tugev olema kui ta nii kuival flopil 3 vastase sisse donkab.
        Boldin veel korra. see mis me tema nuts range vastu teeme oma nuts käega ei oma tähtsust. Sealt saame enamasti sellisel laual 100% stacki kätte.

Oluline on pigistada välja max value just 2 paar tüüpi kätelt siin laual.

Comment

• estkriz
          Jube Noob
          • Dec 2012
          • 123

Ma oleks MP1 asemel 2paari tüüpi käega ch/c turni, mitte b/f-ind, see 7 on suht kõige mõtetum barrel kaart temajaoks turnis. Ei kujuta ette mida ta antud hetkel mõtles/plaanis, ja mida ta selle turni barreliga saavutada üritas.

Comment

• Kingpin
            Julm Donk
            • Mar 2012
            • 34

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
            Kõik sõltub sinu imagest, kui su image on niti oma, siis ta jah usub sind 100% ja pole mõtet tõsta turni, kuid kui sul lag või suisa maniaki image, siis saad sealt vbl isegi AK käest calli, sest ta võib sind suvalise tõmbe peale panna ja on tiltis jne.
            Minu image on käe statides ära toodud. Võib eeldada, et tal on ka minu kohta umb 200 käeline sample.

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
            Pane ennast korraks MP1 kingadesse ja mõtle mis range sul seal on ja mis kätega jätkad kui saad turnil committiva raise?
            just nii ma mõtlesingi, kui kätt üle vaatasin ja sellepärast ka teema tegin. Tema asemel jätkaks mina 22 ja 77 ja 79s, mis ei ole just väga suur range. Seepärast tunduski raise mitte kõige parem valik.

Comment

Working...