nl10 KK preflop fold?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • player
    Räme Fish
    • Jan 2013
    • 16

Re: nl10 KK preflop fold?

Erinevad stiilid võivad võitvad olla, aga mõni stat on mul enda arvates selgelt mööda(winrate on seda kindlasti) aga 3bet 3-4% see võiks vist ikka suurem olla ja fold to 3bet 80-85% peaks olema selgelt liiga palju, võibolla keegi oskab soovitada millistes kohtades mis kätega ei peaks foldima? See keeruline küsimus küll aga et mingit aimu saada, kust oleks võimalik mängu parandada.

Comment

• Pudgehook
      Jube Noob
      • Apr 2010
      • 190

3 bette calli nõrgemalt tüüpide,kelle 3bet on suur ja seda positsioonis,et saada maksimum value kätte.oop võid muidugi näiteks jj ja aq callida tüübi 3bette,kes 3betib 10%
      3-4% 3bet on siis ilmselt ainult value käed?jj+aq+?
      Võiksid hakata mõtlema just bvb olukordades ka 3bet bluffide lisamist.näiteks fishide vastu võid ka kq vabalt ip 3bettida,kui fishi pfr on üle 20

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Fold to 3bet 80% on fine nl10. Seal ei ole vaja nii öelda trikitada, et raha võita. ABC ja peaks toitma küll. Fold to 3bet 80% peaks minema abc kategooriasse küll. Üle selle on juba natsa liiast vist tõesi.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

KK'd olen kogu oma 1,5mil käe jooksul preflopis foldinud 2x, mõlemad korrad oli nii, et vastasteks olid ülinitid regularid ja olukorrad sellised kus 1 reg tõstab, mina 3betin ja teine reg squeezeb ja esimene shoveb... mõlemal korral oli ühel regidest AA, aga kõik ülejäänud korrad olen KK preflopis alati nupud sisse ajanud.. ja panen ka edaspidi..

Comment

Working...