NL4- Set vs flush draw

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • robert
    Julm Donk
    • Jan 2013
    • 48

Re: NL4- Set vs flush draw

Väike offtopic, aga üldse Carbonis mängitakse jõhkralt Slowplayd. Lihtsalt väga julm, mis käed tulevad välja ja tüübid lihtsalt ei panusta. Ma mujal pole seda märganud, aga tundub, et need ameeriklased mängivad teisiti. Päris tihti ma kaotan raha top pairiga kui lõpus tuleb välja, et tüübil on set kohe flopist. Ja mina rahulikult vaikseltpanustan. Keegi kuskil kaasa tuleb, siis on alati midagi jõhrat tekib juba tunne.

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

Alguse asi, ainult kaotused jäävad meelde.

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Algselt postitas robert Vaata postitust
        Väike offtopic, aga üldse Carbonis mängitakse jõhkralt Slowplayd. Lihtsalt väga julm, mis käed tulevad välja ja tüübid lihtsalt ei panusta. Ma mujal pole seda märganud, aga tundub, et need ameeriklased mängivad teisiti. Päris tihti ma kaotan raha top pairiga kui lõpus tuleb välja, et tüübil on set kohe flopist. Ja mina rahulikult vaikseltpanustan. Keegi kuskil kaasa tuleb, siis on alati midagi jõhrat tekib juba tunne.
        IMO täiesti tavaline asi ja see ei ole ainult Carboni eripära kohe kindlasti. Pead lihtsalt teadma, mismoodi keegi oma käsi mängib TPTK on value käsi ju ainult ikka üsna fishise vastase vastu. Kui sa oled regi vastu ja ta teab, et sa annad ck/r peale alla flopis oma TPTK-ga, siis loomulikult ta nö. slowtab- st pigem mängib kätt nii, et saada sinu showdown value kätelt ja bluffidelt value rohkem.

Comment

Working...