KK preflop mäng vs unknown

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sadptr
    Julm Donk
    • May 2011
    • 64

Re: KK preflop mäng vs unknown

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
    Jutt käib ikkagi 6-maxist, see on 6-maxi nurk. Ja tõesti ma tahan näha mängijat kes TUNDMATU vastu foldib 100bb deep KK ! Ja ma olen 100% kindel et 6-maxis on KK foldimine preflop winratele kahjumlik tegevus. Sel juhul sa pead olema küll eelneva vastasega mingi 5000 kätt koos mängind, et selliseid järeldusi teha, et tal on seal kindlalt AA. Ma arvan et peaks arendama rohkem ja rõhku pöörama teistele mängu aspektidele kust saaks winrate kõvasti boostida, mitte otsida põhjusi et preflop sisuliselt mängu parim käsi foldida. Just hiljuti oli lauas üks mängija, kelle 4bet range oli 1% ja raise 4bet samuti täiesti olematu, stattide järgi just see variant mis sa rääkisid AA ja KK range. Ja mul oli ~4K sampel, täielik nitt. Ja ma callisin ikkagi ära AI ja sain vastu TJs, mul oli KK. Mida kõrgemale liigud ja hakkad foldima sihukseid holdinguid, jooksevad vastased sust lihtsalt üle.

Võtan sõnad tagasi ja vabandan, tõesti ei märganud et 6max, vajutasin lihtsalt uued positused ja nii ka see teema ette tuli.
    Vabandust.
    6max ei ole leidnud küll ühtegi põhjust senimaani et KK preflop foldida ja ei usu et ka leian.

Comment

• emmimees
      Klubi Liige
      • Aug 2010
      • 2719

Pacis on üks sakslane 1000 käe peale 7/1 3bet 0,3.. kui ta mind peaks 3bettima, viskan vist kohe mucki KK :P. Ahjaa, selle 1% pfr ta openshoveb ja fulls tackiga on koguaeg.. tight is right.

Comment

• HerrJanks
        Pokkerihai
        • Jul 2011
        • 3769

Sihuke vend on reaalselt olemas w?:D 7/1 1K sampel... SICK

Comment

• HerrJanks
          Pokkerihai
          • Jul 2011
          • 3769

TÄIESTI EMPTY SEAT ju, 6maxis ka veel ???

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

jah ja cam lauas ka vahest, kus eriti loose mäng on :D. 2bi on miinuses 1000 käe peale ka, KK limpis ja c-callis pärast ja 27 võitis 2 paariga.
            Last edited by emmimees; 25.08.11, 12:46.

Comment

• The_Meer
              Grinder
              • Apr 2010
              • 765

Keskmise tagi või siis nitipoolsemate stäkkidega venna vastu 200 bb deep foldin kui ta 5bet shoveb(nq fyte näide)
              Kui vastane pole ultra nit ,siis alates CO kuni BB mina reeglina 100 bb ei foldi AK, QQ +

Comment

• HerrJanks
                Pokkerihai
                • Jul 2011
                • 3769

Algselt postitas The_Meer Vaata postitust
                Keskmise tagi või siis nitipoolsemate stäkkidega venna vastu 200 bb deep foldin kui ta 5bet shoveb(nq fyte näide)
                Kui vastane pole ultra nit ,siis alates CO kuni BB mina reeglina 100 bb ei foldi AK, QQ +
                +1

Comment

• Cashmer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2011
                  • 438

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                  Pacis on üks sakslane 1000 käe peale 7/1 3bet 0,3.. kui ta mind peaks 3bettima, viskan vist kohe mucki KK :P. Ahjaa, selle 1% pfr ta openshoveb ja fulls tackiga on koguaeg.. tight is right.
                  See tüüp on koomas

Comment

Working...